„JÖVŐ JÖVŐ”

 
Ma különleges napot élhetünk meg: konkrétan beleláthatunk a „jövő JÖVŐBE”! HA... mert azért feltétele van...
A "jövő JÖVŐ" meglátása eddig nem volt lehetséges, nem nyílt meg még az ajtó. A tanítványaim nagyon jól tudják ezt, rengeteg kártyázás van mögöttünk, amit magunknak-másoknak vetettünk, és melyek során az utolsó állomás, a „jövő” mindig TITOK maradt. Sosem jött válasz. Egy bizonyos határig, az „ajtóig” megmutatta magát az út, aztán „nyista”.
 
Ma, az „észközök” szerint, lenyomják az ajtó kilincsét....
De a „Terembura” szerint is, mivel a VÉNUSZ a „JÁSZOL” csillagok előtt halad, valamint "kiemelkedést hozó" fényszöggel kapcsolódik a JUPITERHEZ, aki a HALAK visszaúszó szálánál áll.
Ez a helyzet pontosan megfelel a „kismama” állapotnak. A MAG megfogant, életre kelt, NŐ-vekedésnek indult, tehát az ÚTJA MÁR MEGVAN. Hisz a MAG CSAK AKKOR fogan meg, csak akkor kezdi meg NŐ-vekedését, amikor ELKÉSZÜLT. Amikor KÉSZEN ÁLL az ÚJ ÉLETRE....Ami most az EREDET MINŐSÉGÉben fog LÉT-re jönni...
 
Az elmúlt napokban letisztult, hogy a SZÍRIUSZ, az új kozmikus évre a „MEGMÉRETTETTÉL” üzenetét hozta. Eljött a TETTEK MEZEJÉN a SZÉTVÁLÁS IDEJE. Érdekes volt, hogy 13-án, a Szíriusz felkelésének a napján, elsőnek a HŰSÉG, a KITARTÁS üzenete érkezett, valamint a "NE AKARJ". De valami hiányzott még. Egy kommentelő is megemlítette: van benne várakozás...Hát, nem kellett sokáig várni...Mert az ESEMÉNYEKEN keresztül AZONNAL megmutatta magát...mi váratott magára: a MEGMÉRETTETTÉS.
ELJÖTT AZ IDŐ...
Ha HŰ tudtál maradni a SZER ELEM MINŐSÉGÉHEZ az elmúlt 1 év alatt, meg tudtad tartani a jézusi örömlét békéjének az EREJÉT és energiáját – akkor beleláthatsz immár abba, ami vár rád. Természetesen BENT Magodban.
 
Megint nagyon jó példát adnak a GYEREKEK. Jézus nem véletlenül tanította: légy olyan, mint a gyermek. Nemcsak a jóhiszeműsége, a nyíltsága, a benne élő ősbizalom okán, hanem azért is, mert a gyermek MINDIG A PILLANATBAN él. Neki nincs múltja és nincs jövőképe sem. ÉLI és ÉLVEZI a PILLANATOT. Egyikben még dühös, a másikban már minden rendben. Egyikben még duzzog, a másikban már vidáman szalad, mert EL TUDTA FOGADNI a HELYZETET.
Nem rágódik a sérelmeken. onnantól már nem is törődik vele.
Gondoljunk csak bele: az én korosztályom a hatvanas években született. 62-ben még volt kivégzés az 56-os forradalomban való részvételért. Tehát még benne rezgett a levegőben a bosszú, az AVO, a megfigyelések, az elnyomás „hangja”. Szüleinknek állandó készenlétben kellett lenniük, kinek mit mondanak, mert tudták, bárki lehet besúgó, megfigyelő. És bárkinek a karrierjét azonnal kettétörhették. A mi továbbtanulásunk is állandó kérdőjel volt, ha nem feleltünk meg a „káderszintnek”, akkor nuku egyetem vagy főiskola...
De mindebből mi gyerekek vajon mennyit „vettünk le”??? Nekünk „paradicsom” volt. Nem érdekelt, hogy nem utazhatunk külföldre, nem érdekelt, hogy Vietnámban épp háború van, csináltuk amit kellett. Iskolába jártunk, megtanultuk a leckét, voltunk kisdobosok, úttörők, meg még KISZ-esek is. Szajkóztuk a lózungokat, énekeltük a mozgalmi dalokat...Mégis SZABADOK voltunk. Boldogok. És még csak ki se tudták mosni az agyunkat, mert ugye az IGAZSÁG BENNÜNK ÉLŐ, elhallgattatni ELMÉVEL soha nem lehet. Akiét igen, az bizony SZÍV-TELEN. Vagy 7 lakatra zárta magában..
 
A NIBIRU érkezése a SZÍV-HANGJÁT, rezgését, hullámát tolta be a térbe MIND-ÉN-KI számára.. Lehetőséged adva ÉBREDNI annak is, aki 7 lakatra zárta magában.. Felébredni és újra „Gyermeknek” lenni...Ráébredni az ÉLET ALAPHANGJÁRA, ami maga az ÖRÖM-LÉT. És aki ebben van, az IO-ságba kerül és bizony „Minden IO-ravaló ember élete JÓRA fordul”.
Ezt sokan meg is tapasztalták. Megtalálták az örömöt teljesen függetlenül attól, MI VAN A KÜLVILÁGBAN. Mint a GYERMEKEK.
És ha megtalálták, nem volt más dolguk, mint EZT TARTANI.
(Ami valljuk be, nem volt könnyű..)
 
Egyébként NINCS KÜLSŐ MEGÍTÉLÉS!!
Mindenki MAGÁT ÍTÉLI MEG – hisz a REZGÉSMINTÁJA mindent elmond tenmagáról. Ez ennyire EGY-SZER-ű.
Az ÉL-et maga nagyon egyszerű – csak a tudálékosság, az okoskodás, a HAMISSÁG, a MEGVEZETÉS, a FÉLRE-vezetés az, ami "AGY"-onbonyolítja....és ELHNAGOLJA. Vagy LE-hangolja..
 
Ma 18-a van, ami a HOLD száma a Tarotban. Mit üzen ez a lap?
"NE HAGYD MAGAD ELTÉRÍTENI a BELSŐ LÁTÁSODTÓL, mert AZ MUTATJA AZ UTAT."
Mi kell ehhez az eltántoríthatataln kitartáshoz?
BELSŐ TŰZ. ERŐ, a BIZONYOSSÁG TUDATA, a KITARTÁS "SZÍV"-óssága, az a MINŐSÉG, ami a "NŐ"-ből eredő!
Egyébként is: minden ember minőségét a benne ÉLŐ „NŐ-s-ÉG”e határozza meg. No, akkor miért is mondják a Holdra, hogy „HIDEG”?
 
A 18 a VETÉS-ARATÁS száma is. Azt aratod, amit MAGADBÓL fakadóan elvetettél. Ha megértetted a LÉNY-EGÉT, az OK és OK-ozat, valamint az OK-táv összefüggéseit, akkor összegezhetsz, és eljuthatsz a teljességbe, VAGY-OK-iságod megértésébe, ahol átértékelve és ÁTHANGOLVA MAGODAT egy ÚJ JÖVŐBE LÉPHETSZ..
 
Tehát: legyünk MA JELEN. Mert kaphatunk JELEKET. Váratlan felismeréseket, villanásszerű képeket, meglátásokat, ráérzéseket, melyeket a HOLD hoz el URANAVAL együttműködésben.
De CSAK AKKOR, ha BENNE vagyunk az ÖRÖMLÉT MINŐSÉGÉBEN.
Mondjuk kaphat jövőképet az is, aki nem – na az övét nem szeretném látni. Neki is volt elegendő ideje és lehetősége áthangolódni. Ha nem tette, ődóga. Saját útja, saját jövője...
 
Napunk kísérő angyala HANIEL, aki a HOLD SZENVEDÉLYESSÉGÉT hozza a BELSŐ látással együtt.. hisz NEM A FÉNYBEN látjuk meg a jövőt, hanem BENT, ahol VILÁGOS van....(9.22....)