KÖD ELŐTTEM – KÖD UTÁNAM

 
A Szíriusz meggongatta tegnap a harangot, beharangozva az előttünk álló „kozmikus” év jellemzőjét.
Mi lesz ez?

Ad 1: NE AKARJ – azaz engedd el az ego akarását, sokkal inkább légy JELEN, ÉRZÉKELJ (ahogy eddig is) és figyeld, MI TALÁL MEG TÉGED. És arra reagálj, azt engedd be.

Ad 2: MARADJ ÖRÖMLÉTBEN – azaz a SZER ELEM-ében, ami egy olyan hangoltsági fokozat, ami minden fölé át tud emelni.
Szó szerint kiemel a bajokból, a világi történésekből.
Érdekes módon ÉLESÍTI a LÁTÁST, elősegíti az összefüggések érzékelését. Ezenkívül az örömlét az az lelki-szellemi állapot, ami MEGŐRIZ AZ ELME KÁOSZÁTÓL. Miért? Mert az örömlét állapotában a SZÍV tud csak meglenni. Az elme ezt NEM ÉRZI.
Az elme GOND-OL(d)-kodik. Neki kell mindig valami, amin lehet rágódni.
Az örömlét ezzel szemben egy ÁLLAPOT. LÉT-ÁLLAPOT, amikor a LÉTEZÉS örömét éljük. Ez MAGA AZ ISTENI „PROGRAM”. Amikor a létezés örömében vagyunk, akkor azt fogjuk megtapasztalni, hogy MINDEN MEGOLDÓDIK körülöttünk. Agyalás, problémázás nélkül. Problémázás legfeljebb akkor társul mellé, ha van benne számunkra tanítás és feladat. A LÉTEZÉS ÖRÖME egy olyan FREKVENCIA, egy olyan HANG-oltság, ami tényleg a MÁS VILÁGOKKAL, a „KÖD” mögöttiekkel kapcsol össze és ONNAN érkeznek a megoldások is. Itt, az anyag síkján pedig azt tapasztaljuk meg, hogy az AZONOS VONZZA AZ AZONOSAT.
 
Ezzel eljutottunk a harmadik ponthoz:
Ad 3: elválik drasztikusan a búza az ocsútól. De olyan pillanatok alatt, hogy csak kapkodjuk a fejünket. Ugyanis aki az ÖRÖMLÉT rezgésében van, az nem tud nem TISZTA LENNI. A tisztaság, az ÉRTÉKTUDAT, a MÉLTÓSÁG úgymond „alapkövetelmény”.
Ezek egytől egyig ÖSSZTARTOZÓ fogalmak és MINŐSÉGEK. Namármost a MINŐSÉG TÁRSUL A MINŐSÉGGEL – ezért pillanatok alatt elmegy mellőlünk mindenki, aki „alsó hangra kalibrált”.
Mindez nagyon összefügg az előttünk álló kihívásokkal.
 
MOST érkezik el az az idő, amit HORVÁTH KRISZTINA és ZSIBORÁS MÁRTI VERSEI már előre vetítettek: a VIHAR IDEJE.
A versek mind a FELKÉSZÜLÉSRŐL szóltak, hogy mire elérkezik a vihar ideje, addigra már legyünk MAG-unkban, hogy át tudjuk vészelni BELSŐ NYUGALOMBAN. A felkészülés ideje arról szólt, hogy engedjük el az ELMÉT, engedjük el a KÜLVILÁGOT, figyeljünk BEFELÉ, KIK VAGYUNK MI?
Lássuk meg és éljük meg, hogy az ÉLET, a LÉTEZÉS BENT van.
És nem a külvilágban.
A NYUGALMAT is BENT éljük meg- nem a külvilágban. Legyenek ÉLESEK AZ ÉRZÉKELÉSEINK, mert akkor fogjuk megtapasztalni, hogy számunkra NEM A VIHAR készülődik – hanem a BŐSÉG.
A SZER ELEM szeretetteljes állapota.
 
Egyébként MA IS erről szólnak a kártyák és a „Terembura” üzenete is. De ennek a MEGLÁTÁSÁHOZ TISZTA SZELLEMISÉG kell.
Ezt támogatja meg az ALGOL alatt haladó MARS, valamint a SAS alatt álló PLÚTÓ. Ma speciell, nem akármilyen felismeréseket tehetünk. Egyfajta ÉBRESZTŐT élhetünk, meg, igazi KÖDOSZLÁST.
(NO, erre rátüsszentés érkezett...)
Szellemünkben kell tehát teljesen MEG-MAG-ÚJULNI, hogy „ÉSZNÉL LEGYÜNK”.
Már látható az ELME HÜLYÜLÉSE. Már tapintható, miként darál be mindenkit a TISZTÁTALANSÁGA.
A mi dolgunk: a JELEN-LÉT, a JELEK LÁTÁSA és a BELSŐ TARTÁS, TISZTASÁG megőrzése. Érték-és Mérték. A REND. Akkor NEM KÖDBE futunk – és nem is ködösítünk másoknak -, hanem magunk mögött hagyva a ködösítőket, VILÁGOSSÁGBA térünk.
 
Ad 4: Ebben a VILÁG-ban, mely már VILÁGOS, új társakra lelünk, a MÉLTÓSÁG mentén. No, ekkor és innen lehet az ÚJ VILÁGOT majd építeni.
Ennek is eljön az ideje. Nemsokára...
 
Mai napunk kísérő angyala RAGUEL, a TISZTA ÉRZÉKELÉS és a HARMONIKUS kapcsolatok angyala.
Harmonikus egy kapcsolat akkor tud lenni, ha közös a HANGOLTSÁG. Ha egy húron pendülünk.
Egy-s-Más-ra fogunk találni....