SZÓLAMOKés SZÁMOK

 
Tegnap, Krisztina verséhez írtam egy kis monológot. Aztán a „véletlenek” összjátékának hála, kitörlődött az egész. Vettem a jelet és elengedtem: szóljon az írás magában. Mert úgy JÓ.
Gondoltam, a magam mondandójának majd meglesz a saját kerete....
És lőn, mert a mai Rituálé pontosan egybecseng – természetesen megint teljesen véletlenül – a félbemaradt szándékkal.
 
Mi volt a tegnapi nap lényegisége? Sőt, már vasárnap is?
A HAMIS SZÓLAM. A HAMIS HANG, mely elkápráztat, megeteti az elmét, jó érzést adva, akár egy kábítószer - közben ELTÖMI A SZÍV VALÓDI ÉRZÉKELÉSÉT, mert felülírja a "vészcsengőt".
Miről szólnak a jóslatok?
Arról, hogy a végjáték idejére az emberek MEGHÜLYÜLNEK.
MEŐRÜLNEK. Igazából kik? Az ELMÉSEK!
 
Miről szól a JELEN?
Az IGAZSÁG „fényre” derüléséről. A MÚL teljes megtisztításáról, FELOLDÁSÁRÓL, elengedéséről. Úgy magánszinten, mint világszinten. Ezért kell kilépni a TÖRT ÉN ELEM mindenféle lerakódásából, a KÖTŐFÉKKÉNT rajtunk lévő kapcsolatokból, elme-vallási-és hitrendszerekből. Mindenből, ami az „Óvilághoz” ragaszt.
Igen ám, de az „óvilágnak” van egy HANGJA, egy hangoltsága, egy energetikai mintázata, amit jelenleg az ELME URAL.
 
Milyen az ELME? Száraz, mint a tapló. Nincs szíve, nincs érzékelése, mindent a ráció felől közelít meg. Amiben nincs ráció, az nem is létezhet.
Milyen a SZÍV? ÉRZÉKEL-Ő. És nagyon jól TUDJA, hogy az igaz élet a RÁCIÓN TÚL van (11.33....)
Sokkal többet befog a VILÁGOSSÁGBÓL, mint a ráció „fényérzékenysége”.
 
Mit csinál az ELME?
PROGRAMOZ. Irányít, terel. Neki a TÖMEG kell. Mert a ráció szerint, amikor VÁLTÁS, ÁTÁLLÁS van, akkor a TÖMEG fog dönteni.
A tömegben rejlik az ERŐ. És vannak olyan megátalkodottak, mint pl a kékvér könyvek írója is, aki erre rátesz egy lapáttal, és ERŐSÍTI ezt a tudatot, mondván, hogy túl kevesen vannak, akik szívükkel látnak, ennyien soha NEM FOGNAK VÁLTÁST elérni!!!!
Nos, ez nem más, mint az ELMÉSEK ELMPROGRAMOZOTTSÁGA!
 
A MINŐSÉGI váltásban SOHA nem a mennyiség fog dönteni!
 
Sokan felteszik a kérdést: miért van ennyi ember a Földön?
Épp most? Jómagam azt szoktam erre mondani, hogy azért, hogy jelen legyenek, hogy megéljék a KOR-KÖR VÁLTÁST.
Igen, ez egy közös szándék. Csakhogy a jelenlévők jó részük „nem ember” – hanem a „TÖMEG RÉSZE”. ELMÉSEK, akik az ELMÉT TARTJÁK. Programozottak és végrehajtói a programnak.
Ők az ÉLŐ HALOTTAK. Nincs szív, se lélek bennük.
Az az ominózus „második halál” őket fogja utolérni, mert nem tudtak és nem tudnak élni az ÁTHANGOLÁS lehetőségével. Ugyanis bármely pillanatban át lehet(ne) állítani a kapcsolót elméről szívre.
"CSAK" döntés kérdése. De ők erre képtelenek..
Miért?
Mert a szívtelen emberek ALAPBÓL képtelenek az ÖRÖM-LÉTRE. Náluk az „örül” helyett az „ŐRÜL”-et fog fellépni, mivel az IGAZSÁG HULLÁMÁBAN ha HAMISSÁGOT HIRDETNEK, az „kicsapja” őket.
Ami egyébként már MOST LÁTHATÓ. Mindig mondom: tessék az arcokat nézni. Összevetve a mondandóval. Lehet tv-adásokat szervezni, lehet verselgetni, rímeket faragni és hinteni a port: EGY A DÖNTŐ, a LÉLEK, a SZÍV TISZTASÁGA. Az pedig a HOMLOKRA VAN ÍRVA.
 
Mottóm:
„Az utadon sok bölcsességet hallasz. Jó részük igaz is. NE KÁPRÁZTASSANAK EL”
 
Az ELMÉNEK kellenek a folyamatosan felszínen tartott témák, amik BENNE tartanak a KÁPRÁZATBAN. A KÜLVILÁGBAN.
Most épp a fakivágás. Előtte a talajszennyezés. Aztán itt a rezsi. Ha nincs covid, akkor legyen majomhimlő. Ha nincs globális lehűlés, akkor van globális felmelegedés és szárazság. „Add már uram az esőt” tolja a legújabb spirimaszlag és a maszlagon élők be is veszik, hogy "síppal, dobbal, nádi hegedűvel" majd lesz eső.
Én meg ilyenkor felkiáltok? Mikor lesz a fejekben végre VILÁGOSSÁG?????
Minden bizonnyal hamarosan, mert ha igaz, hogy a végidőkben, a JELEN NEM LÉVŐK megzakkannak - akkor már benne vagyunk nyakig.
 
A VILÁGOSSÁGBA TÉRÉS lehetősége mindenkinek adott.
Azonban a VILÁGOS LÁTÁS lehetőségével nem mindenki bír szembe nézni. Pedig ezt senki nem fogja elkerülni.
Erről üzen napunk kísérő angyala is, Jeremiel: ITT A SZÁM-VETÉS IDEJE!
BENT is – KINT is.
 
A "Teremburán" a VÉNUSZ és a PLÚTÓ szembenállása, mely tengely KÖZEPÉBEN a FÖLD ÁLL – pont erről szól.
El kell számolni a NŐBEN való megújulás érdekében mindennel, amit ELLENE TETTÜNK valaha – és meg kell látni egyben azt is, hogy KIT is tagadtunk meg valamikor!
Nem mást, mint TEN-MAGUNKAT - hisz a NŐ MIND-ÉN-KI "alanyi" része..
Nos, ezzel az "alanyi" résszel kell VILÁGOS-(S)ÁGBA kerülnünk és elszámolnunk... Aki nem kész a számvetésre, az bizony "hangzatos" szólamokkal kábítja az elmét, közben pedig TÜKRÖT tart magáról, hogy bizony HAMIS A DAL.. (12-21-kor..)