SZELLEMI MEGÉRTÉS

 
A mai nap egyenes folytatása a tegnapinak, még akkor is, ha teljesen más észközök érkeztek. Ez a csodás bennük és ez a lenyűgöző a kártyavetésben is: jöhetnek teljesen más lapok ugyanarra a kérdésre, az eszencia nem fog változni.
Mint nekem, mikor húztam a lábamban megjelenő görcsre és kihúztam elsőre a HALÁL lapját. Húzogathattam tovább a mélyebb megértés érdekében: az összes többi lap a „halál” analógiája volt. Nesze neked, ha egyből nem érted... 🙂

Apropó lábgörcs.
Az éjjel újra megjelent – és mit mondjak nagy tanítást éltem meg benne és általa. Mert ugye az ember elkezd gondolkodni, hogy ez mi??? Megéltem az újjászületést magomban – akkor most miért jelez be újra a vádlim?? Elkezdtem figyelni a görcs viselkedését. Milyen pozitúrában jelentkezik? Ha visszafeszítem a lábam, elmúlik-e? Természetesen nem, mert ez a görcs NEM FIZIKAI EREDETŰ volt. Teljesen másképp „viselkedett”, mint egy „normális” izomgörcs. Figyeltem, hol jelenik meg, mert ott és abban van a lényeg. Nos, azon a ponton, ahol a térdhajlat alatt a vádli KÉT izomkötege összeér. Pontosabban, abban a pontban, ahol a KÉT IZOMKÖTEG (még) EGY!
Ahogy figyeltem az összehúzódásokat, melyek most egészen enyhék voltak, kívülről látva olybá tűnt, mint a „Nyolcadik utas a halál” c. filmben, mintha egy „alien” mászkált volna bennem. Ez az energia aztán „kapcsolatot” hozott létre a másik lábammal, a nagylábujjamban mozgott tovább....Aztán ahogy jött, úgy eltűnt az egész....
Mondhatni persze, hogy az idegek játéka. Persze... Hogyne...
Ha közben NEM JÖTTEK VOLNA hozzá GONDOLATOK, felismerések, biztosan az is lett volna. "Csak úgy", simán.
De jöttek. Mégpedig a következő: a legutóbbi újjászületés élmény CSAK AZ ELSŐ HULLÁM VOLT. A láb bejelzett, hogy MÉG NINCS VÉGE. MAJD érekzni FOG a következő. Most újabb ÁTMENET, KÉSZÜLŐDÉS van.
Eszembe jutott Horváth Krisztinának az az írása, ami pontosan erről szólt: hogy HULLÁMOKBAN ÉRKEZIK az ÚJJÁSZÜLETÉS.
És valóban.
 
A TESTI TÜNETEKET azért kapjuk, hogy FIGYELJÜNK RÁJUK! Menjünk bele az ÉRZETBE, a TÜNETBE. Mert ÜZEN! Ha fura, nem megszokott fájdalmak jelentkeznek, nem megszokott helyen, az mind azért van, hogy LÉPJÜNK KI a megszokásokból és FIGYELJÜNK ODA! Elhúzza a fókuszt a „napisz@rból” és óhatatlanul ELGONDOLKODÁSRA KÉSZTET. Itt jelenik meg a SZELLEMI MEGÉRTÉS kérdése. Ha megértjük a TEST üzenetét – hisz ő a „sajátunk”, velünk együtt „dolgozik” -, akkor megértjük a „felsőbb világok” akaratát. Hisz mindezt a SZER ELEM ETETŐ ENERIGÁJA KÜLDI. A TEST az, amelyet nem tudunk "megkerülni", sem "átlépni". A "sima" szellemi üzenetekre bólogathatunk, meg is érthetjük őket, de nem biztos, hogy "belénk hatol". Nem biztos, hogy "vérünkké válik". A TEST azonban gondoskodik róla, hogy tényleg váljon a vérünkké a szellem tanítása!
A mai észközök is ezt sugallják: BŐSÉG VAN. BOLDOGSÁG. SZER ELEM. CSAK ÉRTENI kell tudni. Na meg LÁTNI!! MEGLÁTNI!
Erre a LÁTÁSRA „kényszerítenek” rá a test fura tünetei.
Tehát figyeljünk oda!
Ezekkel a tünetekkel nem kell mindjárt orvoshoz rohanni, úgysem tudna bármit is megállapítani. Azt mondaná „fantomfájdalom”.
Ja... Alien, aki bennünk mozog 😋....
Tehát a TELJES ÚJJÁSZÜLETÉS nem egyszerre fordít át minket – hanem lépésről lépésre. Hullámokban érkezik az energia, a tanítás, amit úgyis megérzünk. Csak tényleg értsük is. HELY-esen, HELY-énvalón...