AZ ÚT

 
Ahogy tegnap meséltem, végigment rajtam egy komplett szülési folyamat. Mindezt a férfiak nem érezhetik, mert soha nem mentek át rajta. Nem ismerik a folyamatot, milyen „tünet” vagy „jelzés” után mi következik. Mi mért van? Mi a folyamat pulzusa, lüktetése, intenzitása. Ehhez tényleg tapasztalás kell. Még egy újdonsült kismama sincs képben, hisz soha nem esett még át rajta. Sejtelme nincs, hogy VALÓBAN miket fog megélni, mondhattak neki bármit, ecsetelhették előre akár, hogy mit fog és mit „kell(!!)” éreznie.
 
A szülés folyamata nem csupán egy fizikai történés, hogy kitoljuk a világra a gyereket. NEM! Egy olyan beavatás, amikor eggyé válunk a TEREMTŐ ERŐVEL. Még a megélt fájdalmak mellett is.
Ekkor lehet TESTSZINTEN megélni és megtapasztalni, hogy a teremtő erő SOHA NEM LEHETETT és NEM IS VOLT HÍMSÉGI!!! Egyszerűen „fizikai képtelenség”.
Csak ostoba, elmeprogramozott birkaszinten lehet elhitetni, hogy ez így van!!
Ilyenkor szoktam elmélázni azon, hogy miként tudnak a NŐK MAGUK olyan mélyre süllyedni kozmikus minőségük tengelyén, hogy ezt az égbekiáltó csúsztatást képesek bevenni, sőt, még tovább is tanítani a gyerekeiknek! Tovább megyek: kegyetlenül büntetni saját „fajtájukat”, ha ki kimondják az igazat.
És képesek még kiszolgáltatni őket a bosszúálló hymségi hatalomnak. A nők, ha „rosszak”, ha a hymség kegyeiért és „pillantásáért” harcolnak egymással, akkor a világ megátalkodott. Pont olyan, mint most.
 
Tehát, akár jó – akár rossz: a világ működésének a minősége mindig a nőkön áll. Vagy bukik...
Mint tudjuk, az EREDET-hez való visszatérés egyenlő a NŐ-S-ÉG miNŐségének a helyreállításával.
A kozmikus REND és HARMONIA NŐI, ANAi, Boldogasszonyi, SÍ-ri.
Ehhez már KÉT-s-ÉG sem férhet!
 
Ahhoz, hogy a Földön is ÚJRA az EREDET minősége legyen az „ÚR”, azaz kerüljön újra EG(y)-S-ÉG-be, ahhoz a NŐI minőségnek kell újra MAG-ában EGYsÉGBE kerülnie.
Mindehhez a „HOLD TEKINTÉLYÉNEK” is vissza kell állnia eredeti rendjébe, azaz az egész földi időszámításnak vissza kell térnie a napalapútól, ami egyenlő a globalizmussal, a holdalapúra, ami egyenlő a LOKALIZMUSSAL.
A NŐ az, aki együttműködve a Holddal ÉREZVE TUDJA – ha JÓL működik -, hogy mikor minek van IDEJE a TÉRBEN.
Mindez jelenleg még teljesen elképzelhetetlen, hogy valaha, bármikor is meg fog valósulni.
De mint tudjuk, már sok elképzelhetetlen dolog vált valóra – némi behatás segítségével.
Mert ha valami kozmikusan "kitűzésre" kerül és IDEJE VAN, akkor az be is fog teljesedni, mert a kozmikus erők is hozzáteszik a magukét...
 
A Nap, mint központi csillagunk, a Földet két bolygó között látja: SATANA és a PLÚTÓ között.
A Nap, aki a „vezérlő programot” pulzálja rendszerébe, mint tudjuk, programváltáson ment át. Már 2-3 éve ÉREZHETŐ VOLT, hogy KIFUTOTT az „orioni szívtelen ELME” lehetősége, már nem kap utánpótlást, majd a NIBIRU eljövetelével egyértelművé vált, hogy VISSZAÁLL A SZÍV „központi működése”. A SZER ELEM REND-jében.
A „SZER ELEME” természetesen eddig is jelen volt, hisz nélküle nem működhetett volna a LÉ-T sem. Csak az elme átvette felette az irányítást a maga leuraló, hideg-rideg számító racionalitásával, anyagelvűségével, egy KOR-KÖRÖN át.
De ennek VÉGE.
Lehet, hogy a fizikai síkon még nem látható – de akiben működik a HOLD-MINŐSÉG, az bizony ÉRZÉKELI és TUDJA IS, hogy a SZER ELEM újra az "ÚR", és minden ebben a mintázatban kel új életre...mivel minden EGY.
 
Satana a BAK és a VÍZÖNTŐ csillagkép átfedésében áll, a BAK lábánál és a VÍZÖNTŐ MÚLTba ömlő vizénél, a PLÚTÓ pedig a NYILAS csillagkép lábánál és a SAS csillagkép alatt.
Mit jelent mindez nekünk? Ami ráadásul nem egy „egyhetes” kihatással bíró pozíció?
Azt, hogy SORS- és IDŐSZERŰ a MÚLT MEGTISZTÍTÁSA és a KILÉPÉS belőle. IRÁNY a JÖVŐ. Mely a TEJÚT minősége.
De mindez csakis TISZTÁNLÁTÁSSAL és TISZTÁNÉRTÉSSEL érhető el. Ha nincs MAG-újulás, akkor nincs MEG-tisztulás. Mégpedig GyÖK-ÉR szinten, a gyökerekig le-ÉR-ve...
Ez az átalakulás NEM egy „ÚJRA”-születés, hanem MAG-a az ÚJJÁSZÜLETÉS, amiről Jézus is beszélt, második eljövetele kapcsán. Tehát itt van Jézus? Bizony itt. Annak, aki JELEN van és ÉRZÉKELI ezt a JELEN LÉTET bizony ÚJJÁSZÜLETETT ŐBENNE, a SZÍRIUSZI minőségben!
 
Sokan ÉLIK meg ezt az újjászületést!.
Leginkább NŐK, hisz minden emberi lényben a benne lévő NŐ-ségnek kell MINŐSÉGILEG átalakulni. Ahogy mondtam: minden ember minőségét a benne élő NŐ-sége határozza meg.
Nekem a tegnapi nap teljesen a szülés „poszt-traumatikus” hatásában telt. Mint anno, mikor az első leányom megszületett. Amikor frissen a szülés után a páromra néztem, azt mondtam neki, hogy ha csak rám mer nézni a jövőben, megölöm! Aztán kialudtam magam és délután, amikor jött megnézni bennünket, már vigyorogva mondtam neki: jöhet a következő. 🙂
Tegnap délelőtt még a „megölöm” rezgésmintájában voltam. Bár nem aludtam napközben, de délutánra átbillentem a „jöhet a következő” szintjére. Még a kutyaugatás sem hozott ki a sodromból! Egészen „más füllel” állok immár hozzá...
Úgy vélem, hogy akik megéltek mostanság egy hasonló ÚJJÁSZÜLETÉST, azt fogják tapasztalni, hogy lépéséről lépésre NŐ-vekedni fog bennük a BÉKE. A HARMONIA. A CSEND.
Hiába hallják a külvilág zaját, ők már "más világban" vannak. Fokozatosan NŐ és ÉR-ik BENNÜK az ÉLETRE KELT ÚJ MINŐSÉG, ami egészen biztosan megmutatkozik majd a KINT-ben is – azaz a „homlokunkra lesz írva".
 
Egy frissen szült anya mindig MEGFIATALODIK és MEGSZÉPÜL.
Egy különleges AURA veszi körül, csakúgy sugározza magából a földöntúli BOLDOGSÁGOT.
Nos, a most megélt ÚJJÁSZÜLETÉS ugyanilyen: a SZÉPSÉG, a MEGFIATALODÁS, a BOLDOGSÁG AURÁJA LESZ AZ A JEL, ami meg-JEL-enik a HOMLOKON - és NEM a „sátán jele”, amit az "írások" mondanak. Ez a boldogság, méltóság, harmonia a 666 VALÓDI minősége.
Mondjuk érthető is, hogy RETTEG tőle a leuraló elme, hisz ha megjelenik, akkor neki vége...

A HOMLOKRA ÍRT JEL lesz az, ami a MEGÉRLELT MI-NŐ-s-ÉG-eket majd összehozza, mely által FELISMERIK EGY-s-MÁST és miután mindenkiben MEGÉRETT a benne újjászületett NŐ-s-ég, együtt fogják elkezdeni az ÚJJÁSZÜLETETT VILÁG ÉPÍTÉSÉT.
(erre most rá is tüsszentettem..És minő véletlen, 9.37-et mutat az óra, tehát még a számok is visszaigazolnak)
 
Egy szülés után mindig NŐ-veszteni kell az ÚJ ÉLETET mégpedig TISZTA TÁPLÁLÉKKAL. ANYA-TEJJEL. Ez kozmikusan és jelenünkben a TEJÚT "teje", amit a NYILAS céloz meg, ahol a Plútó áll.
Egyelőre még a NŐ-vesztésben vagyunk, tehát legyünk JELEN annak, hogy mit engedünk MAG-unkba. Ahogy egy anya óvja-védi magzatát - úgy védjük, óvjuk mi is tenmagunk magzatát, saját magunk IGAZ minőségét!
Hogyan lehet ezt megtenni? Egyszerűen: SZER ELEMBEN LENNI.
 
Napunk kísérő angyala METATRON, aki a SZELLEMI MEGÉRTÉS üzenetével érkezett - mert a folyamatok, a megélések megértés nélkül csak alátemetnének minket. Ha ÉREZZÜK az átalakulást, ha MEGÉLJÜK a tüneteket – akkor lényeges, hogy ÉRTSÜK IS, mi miért van...hisz így találunk EGy-s-ÉG-be magunkkal magunkban.