IDŐ VAN

 
Tegnap Horváth Krisztinának a következő rövid, de annál velősebb üzenet érkezett:

„„A MAI NAP EGY VÍZVÁLASZTÓ,
A „TEREMBURÁN” ÁLL A ZÁSZLÓ.
MINDENKINEK MEGADATOTT,
HOGY AZ ITT ÉS MOST-BAN VÁLASZTHAT – MOST.”

Délután pedig egy kommentben olvastam, hogy az éjjel egy szót hallott álmában: „EONIA”.
Nos, EON = VILÁGKORSZAK. Visszafelé olvasva NOÉ.
NOÉ alakja nem más, mint egy SZIMBOLUM. Kereshetik bárkástul, mindenestül az Ararat hegyén - SOHA nem fogják megtalálni, mert az egész történet nem fizikai!
A mostani írásokban IS megjelenik a BÁRKA kifejezés, hogy „vár ránk”, ami "átvisz a VIZEN".
Az egyiptomi ábrákon is megjelenik a BÁRKA, ami HOZZA vagy épp VISZI a „NAPOT”.
Ez a jelenet is egy VÍZVÁLASZTÓRÓL üzen, egy KÖR-KOR, vagy KOR-KÖR váltásról, amikor SATANA helyétt átvette a NAP a központi szerepet. Ez természetesen TÉNY-legesen MI-NŐ-s-ÉGI váltást hozott a Kozmoszban, így a FÖLD történetében is.

NOÉ figurája egy EON-váltást szimbolizál, ami egyértelműen leírja a KORSZAKVÁLTÁSSAL együttjáró TELJES ÁTALAKULÁST. A FAJOK VÁLTÁSÁT.
Egy VÍZVÁLASZTÓ történt – és mint tudjuk a VÍZ = LÉ, a T a „TAU” az ÁTFORDULÁS szimbolikája TESTÜNKBEN is, mely a KÖZÉP-PONT.
A VÍZ-SZÍV helye, KÖRE.
Egy EON/NOE a LÉT-ezés MINŐSÉGÉBEN jelképez egy „VÍZVÁLASZTÓT”, egy gyökeres változást. Anno ez NEM POZITÍV fordulatot jelentett, szó szerint a MAG-HASADÁST - most viszont a VISSZARENDEZŐDÉS ideje jötte el.

Legutóbb, mikor kitettem az utolsó "VÉGIDŐKRŐL" szóló videot, aznap délutántól a bal lábamba mintha tüzes kést szúrtak volna, a térdhajlat alatt, olyan görcsbe rándult a lábam. Az érzet, ahogy jött, úgy el is ment, de ordítottam egyet, az biztos. Azt hittem, ennyi volt, de aztán újra és újra visszatért. Kiszámíthatatlanul érkezett. Egy-egy berándulás között, egész hosszú időszak telt el.
Most éjjel azonban kicsúcsosodott ez az egész: 3.19-kor néztem az órára és onnantól számítva 30 másodpercenként húzta össze a lábamat a görcs. Néha úgy, hogy a gyomromig felszaladt az émelygés. Az utolsó 4.17-kor volt – vagy legalábbis akkor néztem utoljára az órára.
Tegnap előtt már húztam kártyát, hogy MI EZ??Mit akar üzenni? A HALÁL lapja érkezett rá. Oké. De mégis miért? Erre a „két arc” lapja jött, ami megint az ÁTalakulás, a NÉZŐPONT váltás jelölője. Persze nem elégedtem meg ezzel a válasszal, próbáltam beljebb menni. A következő lap a KOCKA volt, alias,. a „kocka el van vetve, illetve megint csak a FORDULAT jelképezője.. Végül egy utolsót is ráhúztam, ez pedig az IDŐ lapja volt, az „ÓRA PERCE”.
Jót mosolyogtam a végén: húzhattam akármit, UGYANAZT a választ kaptam: "HALÁL". FORDULAT.
A tantusz azonban MOST koppant, ahogy leírtam az "összehúzódások”szót: nem éltem meg mást, mint egy VAJÚDÁST! A LÁBAMBAN!!!
Mit jelképez a BAL LÁB? A MÚLTAT.
Mire érkezett tehát a Halál, a Változó arc, a Kocka lapja? Szó szerint az ÁTVÁLTOZÁSRA. (most rá is tüsszentettem)
Miről üzentek Krisztinának (is) az írásai? Arról, amit az IDŐ lapja is jelzett: ITT van az ÓRA PERCE.
Itt az IDŐ. Nincs tovább.
Először BENT. És majd megjön KINT is.

Kint egyelőre a „megborulás” hangjai hallatszódnak. A kutyák teljesen bolondok, egyszerűen kibírhatatlanok. Állandó az ugatás, a „morzézás”. Remélem, hamarosan CSEND lesz KINT IS ...
 
Napunk kísérő angyala ma ARIEL, a BŐSÉG angyala. Hozza a IO-t, vagyis ERŐSÍT a JÓ-ban és annak TUDATÁBAN. Tegnap itt volt a GYŐZELEM, aki feltartotta a zászlót, ma pedig itt a BŐ-s-ÉG.

Egyébként MINDENKI megszüli magát mostanság valamilyen formában. Mindenki kapja a kihívásokat, a nehézségeket, a megküzdenivalóját. Ki ebben – ki abban a FORMÁBAN, de mindegyik GYÖKE azonos: az ELME OSTOBASÁGA, ami ÉLHETETLENNÉ teszi a világot. Van, aki a párjával küzd, mert az „elme köde” ráült a fejére; van, aki házat épít és a sok elmés „én jobbantudom” okoskodásával megnő a „huzat” a pénztárcájában és hozza a felesleges kiadásokat; én az ostoba kutyatulajdonosokkal küzdök, mert „mindig van másik”; más pedig a munkáltatójával, a kollégájával, szomszédjával, vagy épp a mögötte sorban állóval.
A KONTRASZT már annyira erős, hogy szinte elviselhetetlen.
 
Amikor egy asszony várandós, azt mondják, „másállapotban” van. És TÉNYLEG így van!
Mert teljesen MÁS SÍK rezgésmintájában létező.
Ezért sokkal ÉRZŐBB és ÉRZÉKENYEBB. Ő ilyenkor a „IO”-ba kerül – ezért számára a külvilág elviselhetetlenné válik. Rávágják, hogy „szegény, túlérzékeny”. Igen IS, meg nem IS. igazából ilyenkor LÁTÓVÁ válik. Érzékeli, látja, hogy körülötte MI NEM MŰKÖDIK JÓL!!!
Mi most ugyanilyen "MÁSÁLLAPOTBAN" vagyunk.
Látunk, érzékelünk - és megszüljük a MAG-unkat, amikor eljön az ideje...
Egyébként pedig minden MAG meghozza a MAG-a életéhez elengedhetetlen feltételeket, a BŐ-s-ÉG-et. Csek emlékezni kell rá..
Erről üzen ARIEL...