A GYERMEK NŐ-VEKEDIK

 
Ma megint tanulságos élményem volt az „észközök” lehívásánál.
Az asztrokockák kidobták a BIKA jelét, a 3-as házat és a MERKÚRT. Ez a hármas egyértelműen megadta a mottót.
Aztán érkezett a LILIOM, majd a HALÁL lapja. Hmm... Ez utóbbinál néztem egy nagyot, hogy miként kerül a csizma az asztalra, mivel a Liliom a tisztaság, a becsület, a jószándékú támogatás lapja, ami tökéletesen igazodik a mottóhoz - na de a Halál?? Ő aztán nagyon nem illik MA a képbe..olyan, mint piszok a köröm alatt.
Gondoltam, húzok rá, mire utal? Milyen IRÁNYT jelez? Mit akar üzenni? Hát felnevettem, mikor kijött rá a HAMISSÁG lapja (ami NEM egyenlő a "hamissággal"!!!!), mert megint bemutatták a középső ujjat: az a válasz, hogy NINCS VÁLASZ! NE AKARJ TUDNI! Ugyanakkor, mivel a „hamisság” lapja igazából a LÁSS TISZTÁN üzenetével bír, tökéletesen összecseng napunk kísérőangyalának, RAZIEL-nek az üzenetével: LÁSS TISZTÁN!
Tehát?
Fogadd el, ami érkezik, ÉREZD és ÉRZÉKELD – de NE AKARJ ELŐRE TUDNI! Mindent megtudsz időben, ha a BELSŐ LÁTÁSODAT nem hagyod az elme által elhomályosítani (na, erre most rá is tüsszentettem és mivel nyitva az ajtó, az utcáról meg kaptam egy „egészségedre” visszhangot 🙂).
 
Ha már ÉRZÉKELÉS és ÉRZÉS, akkor úgy érzem, hogy itt abba is hagyhatom a napi üzenet fejtegetését. Nincs mit a témán tovább ragozni. Ha az üzenet az, hogy a „Gyermek tovább NŐ-vekszik”, akkor azt jelenti: ami elindult, az szépen bontja ki magát, ahogy egy gyermek is NŐ-vekszik, csak legyünk JELEN a JELEKNEK a jelenben, éljük meg a PILLANATOT, melyben úgyis benne a MINDENSÉG.
 
A NŐ-vekedés szó jelzi a TÉNYLEGES ÉRÉS folyamatát, úgy mennyiségi, mint minőségi viszonylatban. A "fejlődés" szóban viszont mindez NINCS benne – csak mi „érezzük” hozzá!!! Nagy külnbség!!! Ugyanis NINCS olyan, hogy FEJLŐDÉS!!
Ez egy MŰSZÓ!!
Épp tegnap volt épp egy kis „asszóm” e szóval kapcsolatosan, mikor egy kedves ismerős kiejtette a száján a „lélekfejlődés” fogalmát.
Én meg, mint a vércse, úgy repültem rá, és fojtottam belé a szót, hogy NEM!! ÁLLJ!! ILYEN NINCS!!! NE használd ezt a kifejezést!! Egyrészt azért, mert a lélek nem fejlődik hisz NINCS FEJLŐDNIVALÓJA, maximum EMLÉKEZNIVALÓJA; másrészt pedig NINCS OLYAN, hogy FEJLŐDÉS!!! Nekem erre a szóra mindig összecukkol a gyomrom és ha már a „testem a tesztem”, akkor ENGEDJÜNK a tesztelés jelzőrendszerének.
Vizsgáljuk meg: a FEJ és minden, ami belőle ered, az ELMÉSEK ALAPSZAVA. „Fejben dől el minden” – mondják. Minden „fejlődik”. Ugyanakkor „FEJTŐL BŰZLIK A HAL”. Mondhatnám, bingo, nem is kell folytatni, megvan a "tettenérés"!!
Itt van a „kutya elásva”, itt a lényeg! Hisz minden GOND-olat FEJ-ben születik. ÉS NEM fejben dőlnek el a VALÓS dolgok – hanem mindig a SZÍVBEN!!
Tehát, akik a NŐ-vekedést, az ÉR-ést felcserélték a FEJLŐDÉS szóra, nagyon is jól tudták, mit cselekesznek. (Erre IS rátüsszentettem most 😋!)
 
A REND-rakás a kifejezéstárunkra, a SZÓ-tárunkra is vonatkozik. Mivel a SZÓ MÁGIA. És ha már mágia, akkor benne a MAG-erő, ami lehet gyógyító vagy RONTÓ hatású, a "használó szándékától" függően. Akik „tekerik” a szavakat és HAMIS CÉLLAL fűzik őket egymásba, bizony RONTÁST gyakorolnak.
Aki az ÚJ IDŐK ÚJ DALÁT Z-EN-gi, annak csakis a TISZTASÁG lehet az ALAPHANGJA. Tehát a SZAVAKRA is oda kell figyelni (9.44 – megint rábólintás érkezett)
A szavak tisztaságát mindig a BELSŐ ÉRZÉKELÉS fogja nekünk kiszűrni. Mint tudjuk: ez a jövő kommunikációs formája.
Fejlesszük hát már most....