HULLÁM-MOZGÁS

 
Milyen a hullámmozgás? Egyszer fel, aztán le. Egyszer ki a partra, aztán vissza. Mit csinál a hullámlovas? Meglovagolja a hullám TETEJÉT, mert az viszi tovább és a céljához...
Mint tudjuk az egész létezés LÉ, mely a T-n átfordulva „bukik alá”. Majd alulról „felszívódik” és egyesülve a fenttel, indul újra vissza. Közben mindig más-más RÉSZECSKÉK, azaz INFORMÁCIÓ kerül bele és ÉR EL minden ÉR-INT-etthez. Az információ megÉRint és INT-ő, hogy hol és miben ajánlott (és nem "kell") változni, változtatni.
 
Olyan, hogy KELL soha sincs.
Ha jön a „kell”, akkor mindig érzünk bent magunkban egy NYOMÁST az irányváltáshoz. Ha nem engedünk a nyomásnak, akkor egyre inkább beSZŰKölünk és SZŰK-ölni kezdünk, mert elkezd FÁJNI. Minden bajunk feltör. Ekkor mi az első? ELkezdjük a bajok TÜNETEIT hárítani, pedig a „baj” csak „tüntet”, mivel nem akarjuk meglátni. Ahogy az emberek is akkor tüntetnek, mikor a kormány nem hallja meg őket. Megteremtenek egy TÜNETET a TÜN-T-etéssel, hogy LÁTHATÓVÁ és HALLHATÓVÁ tegyék magukat. Ha a kormány megfelelően REAGÁL a TÜNETRE, akkor megszűnik a kiváltó ok és újra rend van.. Ez a HOM-eOpátia lényege 🙂...
 
Tehát, ha érkezik a nyomás, hogy váltani „KELL” és engedünk e nyomásnak, akkor minden IO irányt vesz (no, megint a véletlen órára nézés: 10.10 van, ahogy épp leírom e mondatot. Tehát? Megint IGAZat szólok, ráadásul még formára is egyező a IO a 10-el....)
Naszóval, ha jön a HULLÁM és felülünk rá, akkor a megfelelő PARTRA visz minket. De ha nem ülünk fel rá, akkor bizony alátemet és bele is fulladhatunk...
Tegnap egy nagyon erős hullám érkezett a TÉR-be.
 
Ahogy írtam vala: a NAP a JÁSZOL csillagok előtt haladva KIKELTETI azokat a CSÍRÁKAT, melyek az ÚJ KOR új KÖRÉNEK vagy inkább a GÖMBjének a működtetői lesznek. Ezek a „csírák” EGY ZENÉRE táncolnak, mégpedig „AZ” EGY zenéjére, mely velük EGY-ező.
A „bent” és „kint” EGY és UGYANAZ, aminek MAG-ja a mind-ÉN-t átható LÉ, mely a LÉ-tezés alapját adó NŐ-s-ÉG. Ami MOST IS itt van mindenkiben - csak NEM ÉRZÉKELI.
A különbség a régi és az új között, hogy van aki érzéketlen és van aki érzékelő, mert RÁ-ÉBREDT TEN-MAG-ára.
Aki MÁS-KÉP-(pel) és MÁS-salHANG-zóval „z-en-g”, az nem hallja a GÖMB "EGY" hangját, mert nincs tenmaga TELJESSÉGÉBEN. Ő még a "Köröket" futja..
 
Most lehet, hogz mindez egy kicsit elvarázsoltan hangzik, pedig a magyar nyelvvel minden érthetően kódolt. Az egyszerűség kedvéért, az EGY SZER mentén azért még EGYSZER elmondom:
az átállás az új KOR-KÖR-re meg fog hamarosan történni. Mikor? Nincs rá válasz. Csak ÉREZNI LEHET, hogy már közel van, mert a türelmünk egyre fogy, a nyugtalanságunk nő, a várakozás egyre felfokozottabb.
 
Az ÁTÁLLÁS egy olyan ÁTÜTŐ pillanat lesz, amiben mindenki szembesülni fog magamagával. Ez lesz mindenki számára a MEG-VILÁG-osodás(-a)! Csakhogy ezt a szembesülést nem mindenki fogja elviselni tudni. A megvilágosodás erejét nem mindenki fogja kibírni.
Gondoljunk csak bele: amikor egy AHA-élmény érkezik és átjárja minden porcikánkat, annak mekkora ereje van? Mint egy villámé. Ha azt a sok AHA-élményt, homlokracsapós felismerést, amit eddig megéltünk, most mind egyszerre kapnánk a nyakunkba, vajon el tudnánk viselni? Tudva, hogy egy-egy felismerésnek mekkora energiája volt? Ugye, hogy nem....
 
Ezért kapjuk már tavaly, a Nibiru érkezése óta HULLÁMOKBAN, fokozatosan, a FELKÉSZÍTÉST.
Két hullám között mindig van egy nyugalmi zóna, hogy BEÉPÜLJÖN a kapott információ és ÉLJÜK azt, amit kaptunk. Ne csak tudjuk – hanem ÉLJÜK IS. minden pillanatban legyen a miénk.
Ezek a nyugalmi szakaszok azonban egyre rövidebbek, a hullámok pedig egyre „MAGOSABBAK”. (10.22....mert ÉRTÜNK vannak...)
Szerintem mindnyájunknak volt legalább egy olyan álom-az-álomban élménye, amikor lehetősége nyílt, hogy KILÉPJEN a rendszerből. Nekem is. Én megijedtem ettől a lehetőségtől.
És ahogy hallom másoktól: ők is. Miért? Mert nem voltunk rá felkészülve. De az élménnyel együtt mindnyájan kaptunk valamilyen TANÍTÁST is, én pl azt, hogy NINCS ROSSZ vagy JÓ DÖNTÉS, CSAK DÖNTÉS VAN. És ha eldöntöttem, hogy most visszafordulok, akkor a választott utat járjam be a LEHETŐ LEGMAGASABB TUDÁSOM és LEGTISZTÁBB SZÁNDÉKOM SZERINT A LEHETŐ LEGJOBB MINŐSÉGBEN.
 
Ezt egy HANG mondta....tehát HANGOLT...
De az már az én döntésem volt, hogy a hangot MEG IS HALLJAM, azaz MAG-amévá is tegyem és ÉLJEM visszatértem után (hmm... 10.27.. libabőr...)
 
A tegnapi hullám után ma visszahúzódás, „alászállás” van.
A mai naptól a VÉNUSZ kilépett a SZÍRIUSZ hatóköréből, a KAPU BECSUKÓDOTT. Aki vette az adást az elmúlt 4 napban, az TUDVA TUDJA, hogy „A NŐ” LÉ-T-RE” kelt és ÚTJÁRA INDULT. Aki vele ÖSSZ-HANG-ban van, és EGY HULLÁMON REZEG, az már a „MÁS VILÁG” Mi-NŐ-ségében jár. És nem lesz felkészületlen, mikor az ÁT-HANG-olás EGY-s-ÉG-esen, ÉGEN és FÖLDÖN mind-ÉN-kiben meg fog történni....
 
Mai angyalunk RAZIEL, a TISZTÁNLÁTÁS angyala. Miben segít? Hogy LÁSSUNK tovább az orrunknál.
Ma, ahogy elkezdtem olvasni a face posztjait, ledöbbentem, mennyire a pillanatnyi LÁTSZATBAN él a zöm. Még a spirik is. Nem látnak tovább az orruknál ők sem, csak "spiri szinten". Mert a "spiriség" legalább annyira elvakít és elbutít, mint mondjuk a politika.
Teljesen átjárt annak az érzete, ahogy az „égiek” érezhetik magukat, amikor figyelik, micsoda vakon és ostobán éljük a létünket.
És az is átjárt, hogy mennyire tehetetlennek érezik magukat, hisz a saját szabad akaratunkat a hülyeség terén nem írhatják felül. (10.33....hát na, itt van: mi a béke is a harmonia, a rend "záloga"? A TUDATOSSÁG. És NEM A TUDÁS. Értjük? Érezzük?)