IRÁNY-OK és INDUL-AT-OK

 
10.11-et mutat az óra és 27 fokot a hőmérő, amikor némi felajzással nekiülök begépelni a mondandómat - amúgy teljes összhangban az "észközök" üzenetével, hisz bennük van az IRÁNYVÁLTÁS, a MAG-újulás. És a jelzett ERŐ is megérkezett hozzá ..
A felajzás OK-ozója egy számomra nagyon kedves ismerős oldalán megosztott asztrozófiai agymenés. Amiben mi más olvasható, mint az engem rendszerint indulatba hozó tipikus lózungok sora.
Nem tudok indulat nélkül túllépni ezeken, mert a tudatosan elültetett TÉVESZMÉK és FERDÍTÉSEK zsigeri felkiáltójelet váltanak ki bennem, hogy ÁCSI!!! Gondolkozz már!!!
És LÁSS már, ne csak nézz!!!
Oly egyszerű minden, oly magától értetődő az élet működése, oly szinten az ORRUNK ELÉ VAN TÉVE, hogy mindezt nem látni, már tényleg művészet.

Mindig mondom: az ISTEN NEM KICSESZÉSRE JÁTSZIK! Pláne nem úgy, hogy „bennünk szétosztódva”, belénk sűrűsödve, MAG-erőt adva él és működik. MIND-ÉN-KI-ben, a JELEN LÉNY(T)-ében.
Hát, az ő elnyomásához, elhallgattatásához már valóban olyan mélységes blődség kell, hogy arra szavak nincsenek.
És mégis a blődség a nyerő.
Hihetetlen.
Ráadásul nekünk, magyarul beszélőknek, még a kiváltság is az ESZÜNKBEN, no meg a SZÁNKBAN VAN, hogy szavaink által MUTASSUNK UTAT, a „magyar-ázatokkal”, hisz csak az a létező, ami megmagyarázható! 😋
Mi tudjuk el-ÉR-ni, hogy mindenkihez el-ÉR-jen az ÉR-tés, hogy mi is a NŐ-vekedés LÉ-nyege. Ami nem FEJ-lődés – mert a fejlődés csak egy FEJ-lövés...azaz a NŐ-vekedés, az ÉR-és ÉR-telmének a le-FEJ-ezése...

Azt írja ez az "asztrozófus" (szerintem Paksi Zoltán kiengedte a szellemet a palackból a végzettséget igazoló papírjával, mert már felér egy PÁV nélküli C-kategóriás jogosítvánnyal.. ) hogy „jelenünkben a külvilág nem kedvező nekünk”, meg hogy jól nézzünk szét, mert ugye „ami bent az kint”, tehát amit látunk, az biza belőlünk fakadó... Jájjjj.....

Tipikus spirilózung, amit valaki valamikor vagy jól kitalált, vagy baromira félreértelmezett, de volt annyi befolyása, hogy elterjessze mint kinyilatkoztatást és az ostoba ELME be is vette és tovább is terjesztette. A hasonló ostobáknak...
Aki NEM ÉRTI, hogy a KÜLVILÁG, ADOTT, hogy ez a FÖLD PROGRAMJA, és hogy SOHA NINCS ELLENÜNKRE - az SEMMIT NEM ÉRT.
„Arany szívem” mindemellett leírja, hogy a JELEN LÉTÜNKET természetesen MI VÁLASZTOTTUK.
Namármost gondolkodjunk és értsük is, amit olvasunk: ha mi választottuk a jelen életünket, úgy, hogy a külvilág közben meg tud olyan lenni, hogy „nem kedvez nekünk”, akkor - jól értve a szavait -, mi eleve tomboló mazochizmussal jöttünk a világra!
Nahát, akkor heuréka! Ide nekünk  tovább a napisz@rtl!!! Hisz nekünk ezek szerint ez a tiszta élvezet! Hakuna matata!!!
Nem tűnik fel „arany szívemnek”, hogy egyik kijelentésével agyoncsapja a másikat!
Úgy beleveszik a lózungok taglalásába és keni a szavakat, hogy hozzá képest a nutellás kenyér egy semmi az etetés terén!!

Újra elmondom hát, hogy érthetővé váljon: a KÜLVILÁG, amibe BELESZÜLETTÜNK, amit mi ELŐRE KIVÁLASZTOTTUNK, azért olyan, amilyen, és azért választottuk, mert EZ HOZZA KI BELŐLÜNK azt a REAKCIÓT, ami TEN-MAG-unk kiteljesedéséhez, az EMLÉKEZÉSHEZ, a SZÍVBÉLI működéshez KELL!!!
Különösen MOST, a KOR-KÖR-váltásban! Nem véletlenül van ennyi LÉLEK itt a Földön épp most: mert MINDENKI meg akarja érni a KÖR-özés helyett a GÖMB-be térést. Amikor az E-világ és a MÁS-világ, mely amúgy EGY, TÉNY-legesen, anyagban IS EGGYÉ LE-SZNEK!
ÚJRA.
Mert ez már volt.
Tehát az is hülyéket beszél, aki túlnépesedésről beszél. Mert csak az orráig lát...

A „Nagy Villanás”-ra vár MIND-ÉN-KI, hogy KI-léphessen a BEZÁRT KÖR-ből...De ennek feltétele a SZEMBESÜLÉS, ami meg is fog történni.. Amikor mindenki meglátja MAGA MAG-ját...Saját ISTENI LÉNY-S-ÉG-ét, hogy IO-vá VÁLHASSON! Az is, aki most leuraló és az is, aki leuralt.. Aztán, hogy annak hatására mit dönt és lép - az már a jövő ZEN-É(N)-JE.

A BELSŐ LÁTÁS és ÉRZÉKELÉS megnyitásához ELENGEDHETETLEN volt VILÁGMÉRETBEN a covid! Ez volt az a TÖRTÉNÉS, mely EGYSÉGESEN MINDENKIT BE(felé)TERELT. Mondhatni, tömegesen.
Hisz ha a "tömeg" akarja megélni a váltást - akkor a "tömegnek"kell a FELTÉTELEIT is végigvinnie!
Aki MEGÉRTETTE és MEGÉLTE az üzenetét, az azóta már MÁS ember lett! MAG-ára ébredett!
Tehát tud „nem kedvezni” nekünk a külvilág? Csak annak, aki semmit nem ért a lényegből.

A másik kedvencem: „ami bent, az kint”. Olyan a külvilág, mint amilyenek mi bent vagyunk.
HÁT NEM!!!
Az ilyen kijelentésekor tudnék IRÁNYT mutatni az illetőnek egy jól irányzott-tal!
Ostoba, félreértelmezett LÓZUNG, mely az emberek tudatos hülyítését szolgálja!!!

Ami BENT, bennünk, azaz GONDOLAT, ÉRZELEM, hozzáállás, az KINT is látható, de nem a "külvilág-BAN", hanem a SZÁMÁRA, mivel a HOMLOKUNKRA, az ARCUNKRA VAN ÍRVA a minőségünk!
A testünkön VÁLIK LÁTHATÓVÁ a BELSŐ MŰKÖDÉSÜNK!
EZ A BENT-KINT összefüggése!!!!
Minden megjelenik „KINT”, a felszínen, a „HOMLOKZATON” – mert EBBŐL OLVAS A MÁSIK EMBER.
Ez az „útmutató”neki, rólunk. Mert a LÉTEZÉSBEN NINCS HAZUGSÁG – csak vak ember. Aki nem lát a szemétől.

Tegnap mondám vala, hogy a JUPITER hátráló mozgásba kezd és hogy megláttatja a hülyeségeket, a ferdítéseket, a hazugságokat. Mondhatom: hajrá!! Megjegyzem, a Jupiter nem az idiotizmust és az ostoba maszlagokat fogja eltüntetni – hanem RÁNK HAT úgy, hogy FELNYÍLIK A SZEM-HÉJUNK és ráébredünk a megvezetésekre. Nem kint – hanem BENT!!!

A mindent átható SZER ELEM egyre jobban mutatja erejét, hisz minden szem-nyitás a SZÍV MEG-NYITÁSÁT JELENTI.
A BENT-i látás a SZÍVLÁTÁS. Más szóval ÉRZÉKELÉS. Az IGAZSÁGOT mindenki MAGÁ-ban érzi, mert az IS-TEN TEN-MAG-unkban lakozik. NEM KINT keresendő egy szakállas fickó alakjában – hanem BENT, magunkban kell ÉREZNI. Az érzetnek nincs FORMÁJA, sem megjelenése, csakis HANG-ulata.

A lényeg: „pályát”, irányt bármikor módosíthatunk! Ezt pulzálja még a SZÍRIUSZ a VÉNUSSZAL „karöltve”. Ráadásul ma ÚJHOLD VAN, tehát a HOLD EZT az „információt” indítja útjára az elkövetkező holdhónapban.
Most KAPUBAN állunk. Válthatunk – ha érezzük a hívó HANG-ot.
A MI-NŐ-s-ÉG-ünket bármikor emelhetjük – a kapcsoló nincs más kezében, csakis a mienkében.
A pályamódosítást KIVÁLTHATJA bennünk egy „KÜLVILÁGI FELISMERÉS”, egy behatás, egy esemény, egy ÉL-mény, egy MEG-ÉL-és, egy írás, egy film, egy mondat, egy szó, egy reakció, egy LÁT-vány.. tehát bármi, MINT KATALIZÁTOR. Ismétlem: mint KATALIZÁTOR!
De a DÖNTÉS, az ÁTÁLLÍTÁS, a VÁLTOZÁS joga és a VÁLTOZTATÁS AKARATA, na, meg a CSELEKVÉS EREJE – az biza EGY-ÉNI.
Mert az ÉLET MAG-unkban „ÉLŐDIK” – és nem a „számunkra kedvezőtlen” külvilágban!

Napunk kísérő angyala továbbra is CHAMUEL, a szeretet angyala, aki a PÁLYAMÓDOSÍTÁSban, a VÁGÁNY-VÁLTÁSban tud a segítségünkre lenni a SZER ETETŐ ELEMÉBEN és EREJÉVEL.