LENCSE ÉS BORSÓ

 
Mi volt tegnap az üzenet? A „KAPCSOLTAM”. Nos, este „kapcsoltam” magam is, egy-az-egyben beteljesült a nap, az uranai homlokracsapós megértés – és vele együtt az ÁTÉ-L/G-ÉS – teljességgel megvalósult. Alakul a molekula: egyre több mozaik válik láthatóvá a „jövő JÖVŐ” képében.... Mindazoknak, akik készek ÁT-LÉNY-ÉG-ülni.
A háttérben Hamupipőke szorgalmasan dolgozik és válogatja szét a borsót a lencsétől.
Én nem mondom, hogy ocsut a búzától, de ha valakinek így tetszetősebb, legyen (hmmm...9.11..)
 
Tehát, amikor úgy látszik, hogy nem történik semmi – ez CSAK látszat. Mert mint tudjuk, ami meg vagyon írva, az be is fog teljesedni, mert épp azért van megírva...
A mi dolgunk mindennek az ÉRZÉKELÉSE. Mert ha érzékeljük, hogy „válámi ván”, akkor az azt jelenti: működik a SZÍV-HANGunk.
Ha nem érzünk semmit a háttérben zajló „ÉRZ-ÉKI” folyamatokról, akkor bizony az ELME, a SZÍNHÁZ és a LÁTSZATOK foglyai vagyunk.
 
Tavaly, a Szíriusz helikális felkelése meghozta az ÉRZÉKELÉS programját. Visszanézve, tökéletesen lekövethető az emberi sorosokban és megnyílvánulásokban (legfőképp a „megmondó emberekében”). Hova jutottak? Mit adtak ki magukból? És adnak még most is ki magukból? (9.33...)
A TUDÁS és az abból fakadó iránymutatás min alapszik bennük?
Az ÉRZÉKELÉSEN, vagy az ELMÉN? (erre most rá is tüsszentettem, kétszer is).
A tükör ÉLŐ. Akinek MAG-ja ÉL-Ő, az LÁTJA IS.
 
Már sokszor volt szó az ÉRTÉS-ÉRZÉKELÉS-ÉLÉS hármasságáról.
Kb 2016-tól – talán elmondhatjuk, a Kék vér könyvek megjelenésekor -, megérkezett az ÉRTÉS hulláma. Jó sok időt kaptunk rá 2021-ig. 2020-ban a MAG-unkba fordulás által megnyílt az értés mellé az ÉRZÉKELÉS kapuja is, melyre tavaly a Szíriusz helikális felkelése rátttte a pecsétet.
Szerintem az idén auguszusban a MEGÉLÉS zászlaja kerül feltartásra – de majd meglátjuk.
Az ÉLÉS már most is egy kardinális kérdés. Az „ALAP-HANG”-nak jól „felhúzottnak” kell lennie bennünk, hogy mire megszólal a „KÜRT” (és nem a harsona, ami megint csak egy TÉVES megnevezés, akárcsak a „lelki szegények” a „lélekben EGY-SZER-űek” helyett), akkor azt már tisztán halljuk. Bent.
Mert NEM KINT fog megszólalni - várhatja azt minden jelenések-hívő, akár élete végéig. (mondjuk pontosan pont addig.. )
 
Természetesen az ALAPHANGOT nem befolyásolja, ha épp valamiért felhúztuk magunkat és valakit lecsapnánk, mint a taxiórát, vagy elöntött minket az önsajnálat, a tehetetlenségérzet egy fojtogató helyzet miatt, vagy netán a búskormorság, valaki elvesztése okán. Ezek FELSZÍNI HANGULATOK. Vagy indulatok.
Ezek NEM befolyásolják az ALAP, az „ÉN-EK”-HANG-ot. Az egészen más.
Az ALAPHANGON csakis a SZÍV-ÉRZÉKELÉS és TUDATOSSÁG által lehet. Hogyan tudjuk letesztelni a "hangoltságát"?
A zsigeri igazságérzettel.
Meghallunk valamit, egy „aranykori, szíriuszi tudósítótól”, aki „hinti a megváltás igéit”, vagy megtalál minket egy „plejádi küldött istenanyai üzenete”, vagy épp „jószándékú spirilányok és pajtások” lelkiismeretünket torpedózó sürgető trombitahangja, hogy imádkozzunk esőért, vagy ránk talál egy „önmagát szakrális királynőnek kikiáltott opniszökevény” búgó hangja, mely búgócsiga módjára hálóz be a „tiszta nő” igézetével és kis hazánk jövőbeli (rém)-képével – nos, amikor ezek elénk kerülnek, AZONNAL, az ELSŐ HANGNÁL ÉREZZÜK, hogy VELEJÉIG ROMLOTT ÉS HAMIS.
De ugyanígy mindennel kapcsolatban, ami a médiából áramlik, vagy épp a főnöktől, kollégától, szomszédtól, baráttól, netán közvetlen társunktól. ÉREZZÜK azonnal, hogy az orrunk elé kitett PIROS ALMA azért piros, mert egészséges, vagy azért, mert velejéig méreggel átitatott!
Ha ez működik, akkor FELHANGOLTAK VAGYUNK. Ha még el tud csábulni az ELMÉNK a bennünk feltett kérdéssel, hogy "biztos, hogy jól érzem?" -: akkor van még mit állítanunk a hangoltságunkon.
 
Ne feledjük: a KAPCSOLÓ bennünk van! Vele együtt MINDEN FELELŐSSÉG IS.
Mi döntünk: borsó vagy lencse?
A segítség mindig megjön. Ahogy Hamupipőkének is...
Mai kísérő angyalunk URIEL, a TISZTA FELFOGÁS üzenetét hozta. Merengjünk el ezen a „Tiszta felfogáson”: mennyi síkot nyit meg az értésben az ráérzés által?...(10.10...)