ALÁSZÁLLÁS

 
Minden „alászállás”, egy alámerülés, azaz KEZDET.
Alámerülök a LÉ-t-ben és elkezdhetek LE-N (L-EN)-dülettel "tempozni"...
Minden "alászállás" egy "kezdete a jövőnek" és ez igazából minden napra elmondható. Mégis vannak árnyalatni különbségek, amiket zsigerileg megérzünk, hogy „ez a nap más, mint a többi”.
Ahogy a mai is.
A mai nap NEM a „tettek mezejéről” szól – hanem a SZELLEMI megértésről, a lélek megéléseiről, hisz mint tudjuk, az ÉLET NEM KINT, HANEM BENT ZAJLIK. A külvilág CSAK TEREP a MEGÉLÉSEKHEZ - ahol most épp „action” van.
Ha nem FIGYELÜNK, bekapnak minket az események, mint Jónást a Cet és aztán kapkodhatjuk a fejünket, hogy MIÉRT hagytuk magunkat benyelni???
 
Tegnap NEM VÉLETLENÜL jött a sürgetés, a JELZÉS, hogy mit tegyünk a JÓ-LÉT-ünk érdekében.
A jólétet és a bőséget, mint tudjuk, előszeretettel keveri a VALLÁS IS az ANYAGI FELHALMOZÁSSAL. A „gazdag” ember csak palotában lakhat, különleges és bőséges konyhával rendelkezik, személyzetet tart, drága autókkal jár, ruhatára a márkák márkáiból áll....
Ez a TORZ KÉP évszázadok, ha nem évezredek óta tartja magát, természetesen nem véletlenül, hisz a KÍVÁLÓSÁGnak az alá-fölé rendelt világminőségben, ez a mutatója.
Pedig a BŐSÉG, a JÓLÉT, legfőképp a "KÍVÁLÓSÁG" NEM EZ!
Mindegyik ALAPJA egy TUDAT-MINŐSÉG.
Annak a tudata, hogy CSAK BŐSÉG VAN, mert nincs olyan, hogy nincs. Nincs nélkülözés, nincs hiány – csakis annak, aki ELMÉJÉBEN megteremti magának.
A JÓLÉT a BŐSÉGTUDATTAL összefügg, hisz ha JÓL vagyok, akkor BŐVÉBEN vagyok – a IO-ságnak. Akkor BŐ-LÉ-re ereszthetem az ÁRAMLÁST, a LÉ-tet. Teljesen EGY-ÉRTEL-mű, hogy ahol „lik” van, oda a LÉ BEFOLYIK, mert EL-eve nem is lehet másképp!
Ahol SZÁRAZSÁG van, oda BŐ LÉ fog érkezni, annak arányában, amilyen „MÉLYEN KISZÁRADT” a „TÓ”.
Ezt az összefüggést, ami maga a LÉ-T-eszés LÉ-NYEGe, csak magyarul lehet megérteni. (9.22...).
És aki érti, az ÉLI IS - ettől lesz "KÍVÁLÓ"...
Aki ÉLI, az tudja, hogy a JÓ LÉT, a BŐSÉG = ÖRÖMLÉT = SZER ELEM = TEREMTŐ ENERGIA.
Ha BENNE tartja MAG-át a JÓ LÉTBEN, akkor mindig a LÉ-ben tartja a I-O-t.
Ezért NEM ISMERI A FÉL ELEMET és nincs is mitől félnie.
 
Igen ám, de a FÉLELEM az ELME PRODUKTUMA, ezért az ELME manipulálható vele és ha elég erős, akkor el tudja nyomni az érzékelést.
Nézzünk ki a külvilágba. Mintha Lujzát hallanám: „Jenőőőő! Azt írja az újsáááág, hogy újra tombol a vírus és erősödik a járvány”. „Luuujzaaa”! Már tudhatnád, hogy nem kell mindent elhinni az újságoknak!”
Pedig kivételesen nem hazudnak. Miért?
A covid a FÉLELEM VÍRUSA. Garjajev kimondta: nem kell „élő” vírus a LÉ-vegőbe, ELÉG CSAK AZ INFORMÁCIÓJÁT kint tartani, úgy is megteszi a hatását.
Hogyan?
A homeopátia elve alapján, miszerint azonos kapcsolódik az azonossal. Aki FÉL, az BETEG LESZ.. Pont.
A háborúval, az inflációval, a megugrott árakkal, az olaj-és gázhiány LEBEGTETÉSÉVEL mit generálnak a LÉ-vegőben a világ ELME-URAI? Az EGZISZTENCIÁLIS FÉLELMET.
Zseniálisan csinálják, hisz tudják ők is, hogy a LÉ a LEGJOBB INFORMÁCIÓ TÁROLÓ!
A LE-vegő is LÉ, ami LE-beg és ami az EL-mét körülveszi, az összerezeg azzal, ami az ELMÉ-ben benn van.
Akit ÁTJÁR a félelem, felveszi annak rezgésmintáját és ÖSSZECSENG a LE-vegőben kódolt covid FÉLELEM-REZGÉSMINTÁJÁVAL. És már "dúl is a járvány", amire aztán természetesen újra be lehet vezetni a KORLÁTOZÓ INTÉZKEDÉSEKET...
El kell ismerni: ZSENIÁLISAN csinálják.
DE!!!

Aki LÁT és HALL és ÉRZÉKELVE ÉRTI a LÉNYEGET – arra semmiféle hatással nincs a FÉL ELEM rezgése, hangja.
TUDVA TUDJA, hogy az ÖRÖMLÉT, a SZER ELEM „mindent visz”. Mindent FELÜLÍR és mindent LEGYŐZ, mert a MENYORSZÁGNÁL „feljebb” nincs.
Hol éljük a „menyországot”? Akár minden pillantban? BENT. MAG-unkban.
Nos, azért volt TEGNAP nagyon fontos az EMLÉKEZÉS és EMLÉKEZTETÉS a módszerekre, a katalizátorokra, hogy ELŐBB LEGYÜNK fent a SZEREN, minthogy a FÉLELEM jeges morajlása utolérjen bennünket és mint a „dementorok” a Harry Potterben, kiszívják az ÉLETERŐNKET, lefagyasztva a lelkünket...(érdemes elolvasni „magtudattal”...)

A jövő irányát tekintve MI DÖNTÜNK.
Minden ÉSZ-KÖZ a rendelkezésünkre áll a FELHANGOLT állapot tartásához – de a kapcsoló és a kezünk hozzá, bennünk van. Használjuk? Nem? Senki nem fogja helyettünk megtenni...
 
Napunk kísérő angyala JOPHIEL, az ÖRÖM és a SZABADSÁG angyala... Nincs is mit hozzátenni, hisz aki ÖRÖMBEN él, az SZABAD EMBER...és nincs benne FÉL ELEM...