AKTIVÁLÓDIK AZ ÚJ PROGRAM

 
Érdekes megtapasztalás, ahogy a lineáris időben megjelenik a változás. Először mindig ÉRZET szintjén tapasztalható meg. Olyan, mint amikor megérezzük: van valaki körülöttünk. Aztán megszűnik az érzet és tesszük tovább a dolgunkat. Négis: MÁSOK lettünk ettől a néhány másodperctől. Megváltozunk.. Kinyílt a terünk és a tudatunk...
E „jelenésnek” a hatása lehet, hogy sokkal később kap majd értelmet, megmutatva, hogy milyen üzenet volt benne.
Aki rendszeresen kártyát vet, minden alkalommal megéli ezt a „jelenést”: látja, érzékeli a jövőt, de hogy az, az „itt és mostban” mikor fog realizálódni, NEM LÁTHATÓ. Mert az IDŐ KÉPLÉKENY és nem engedi magát kiszámítani. Mégpedig azért nem, mert lénye „sokdimenziós”, egy-egy történés megvalósulásához több résztvevő együttes összeérésére van szükség.
Ráadásul mára már jóslatok sincsenek, legfeljebb a közvetlen előttünk álló EGY lépést engedik láttatni a lapok, abban a szűkre szabott tartományban, ami a VÉGÁLLOMÁSIG még a terünkben rendelkezésre áll. Azt, hogy a „végállomás” után a vágány merre halad tovább, pontosabban, hogy a mi vonatunk, melyik vágányra áll át: nem engedik láttatni. Miért? Mert az út a SAJÁT Mi-NŐ-s-ÉG-ünk minőségének a függvénye.
 
A „Termeburán” a Nap szemben áll a SAS csillagkép és a Nyilas csillagkép lábánál „szobrozó” PLÚTÓVAL.
A Nap „lejött” már a Tejútról, átlépett az „Ikrek” KAPUJÁN, tehát már elindult az ÚJ PROGRAM aktiválása.
A NIBIRU elhozta a SZÉT-választást, a VÉGÉT a RÉGINEK, ugyanakkor MEGÉREZTETTE az ÚJ MINŐSÉGÉT is..
Emanuel ezt MEGERŐSÍTETTE, megmutatva az IRÁNYT: vissza az EREDETHEZ, NAGYBOLDOGASSZONY "Kötényébe".
 
Az idén júniusban, a 9 bolygó felsorakozásával pedig effektíve "kiosztotta" a NAP az új programot RENDSZERÜNK minden tagjának. Hisz ha EGYIKNÉL változás van, ez érinti mindegyiket. Ahogy a TEST-ben is: ha egyik szervünk más programot futtat, ahhoz a többinek is „asszisztálnia” kell. Mert ez az együttműködés és a harmonia alapja.
Az új program ÉREZTETI jellegét a Nibiru megérkezés óta..
Akiben ÉLŐ a MAG, ő azonnal vette az "adást".
Mostanra pedig érzi, hogy immár a lineritásban is tapinthatóan közel került a TÉNYLEGES VÁLTÁS.
 
Tegnap este azon lamentáltam, hogy ha egy VIL-lanás hozza le a VIL-ág megváltoztatását és a mi meg-VIL-ágosodásunkat, ami olyan, mint egy atomvillanás, amire NEM LEHET FELKÉSZÜLNI, akkor hogyan tudunk mégis KÉSZEN ÁLLNI a fogadásra?
Hát úgy - ha eddig nem volt elég a sok-sok JEL -, hogy legyünk benne ÁLLANDÓAN a SZER ELEM REZGÉSÉBEN.
Mit jelent ez a "gyakorlatban"? Azt, hogy folyamatosan ÉREZZÜK magunkban a felmagasztosult hangulatot.
De hogyan tudjuk ezt tartani a jelen külvilág behatásai mellett?
Úgy, hogy MINDIG LEGYEN VALAMI, ami visszahozza, ha kiesünk belőle! Mindig legyen egy "katalizátorunk".
Lehet egy társ, egy háziállat, egy hely, egy zenedarab, egy könyv, egy film – bármi, ami KIVÁLTJA és AKTIVÁLJA bennünk az ÉRZETET! Miért fontos ez?
Mert amikor eljő a PILLANAT VILLANÁSA, a VILLANÁS PILLANATA, akkor érjen bennünket EBBEN A REZGÉSBEN! Ebben az ÉRZETBEN!
 
Nos, ezért nem fontos már a múlt. Teljesen mindegy, milyen volt a történelem, mi volt benne a dicső és mi a szenvedő. Nem kall szakrális királyság után sápítozni meg visszasírni: NEM RELEVÁNS!!!
Ezért nem fontosak már a Kék vér könyvek sem, mert SEMMI NEM FONTOS, ami az ELMÉNEK SZÓL és ami a MÚLTRÓL SZÓL.
A "MÚLT" végképp eltöröltetik. Ezt most vagy érzi valaki vagy nem.
Aki ÉRZI, annak teljesen egyértelmű, hogy miért; aki nem, ő MÉG AZ ELME tartományában leledzik. De nyugi: van ideje még kilépni tenmaga korlátai közül.. Mert ez mindig egy PILLANAT MŰVE.
Semmi jelentősége nincs már a múltnak és nem is lesz, hogy tudjuk-e és értjük-e a "VALA", a "vala-hol" és "Vala-mikor" összefüggéseit.
Egyetlen EGY A FONTOS és lényegi: LÉNYÜNK ÉGI RÉSZÉNEK az ÉRZÉKELÉSE. A MAG-értés. A SZER ELEM ÉRZÉSE és ÉRTÉSE.
Ezen a téren nem szabad magunkat félrevezetni hagyni a nyálas spiridumákkal egy TORZ irányba, a "mindentmegbocsátó szeretet" és a "szeressük egymást gyerekek" maszlagába.
Jézus NEM ERRŐL tanított!
A SZER igaz ELEM-e egészen MÁS SÍK és MÁS TARTOMÁNY.
 
ÉREZNI és TUDNI kell, hogy a SZER ELEME egy MAGOS REZGÉS, ami a „gyomrot” folyamatos „mozgásban tartja” és aminek a következménye egy állandó, különleges ÖRÖMÉRZET.
Amiben ott a TISZTASÁG, a TISZTESSÉG és a mások iránti TISZTELET – ugyanis ebben az állapotban NEM TUDUNK MÁSKÉPP VISELKEDNI. Automatikusan működik bennünk az ÉRTÉK és MÉRTÉK és a MÉLTÓSÁG TUDATA.
Ehhez hozzátartozik, hogy senki életébe és sorsába NEM AVATKOZUNK BE. Kéretlenül meg pláne nem. Még a családtagjainkéba sem!
Ezt az állapotot fenntartani nem könnyű. De mindig van valaki vagy valami, ami AKTIVÁLNI képes bennünk.
Éljünk ezekkel az aktiválókkal és használjuk őket!
 
A Plútó és a JUPITER fényszöge és helyzete ebben támogat bennünket.
Nem véletlen, hogy ez a BELSŐ FELADAT épp egybeesik a külvilág teljes nihilljével.
Nem véletlen, hogy sokan abbahagyták a raktározást, mert jött az érzet, hogy MINEK?
Miért jött ez az érzet? Mert a VILLANÁS PILLANATA már „itt van a sarkunkban”. (10.01).
Fontos tudatában lenni, hogy amikor „betrafál”, akkor az ÖRÖMÉRZET minőségében találjon minket. EZ A LEGLÉNYEGESEBB ÉGI ÜZENET!
 
Napunk kísérő angyala RAFAEL, aki a LÉLEGZÉS fontosságára hívja fel a figyelmet. Miért épp a Lélegzésre? Mert a LÉLEK hangoltságát a lélgezésünk minősége is befolyásolja. Nem kapkodjuk a levegőt, nem zihálunk, hanem lassan, nyugodtan, békében, sőt, teljes tudatossággal áramoltatjuk magunkban, le a hasig, ahol a "HARE", a boldogságérzet lakozik...