„MOST”...

 
A mai nappal lezárult a 9 bolygó sorakozója. A Merkúr immár a Nap „mögé” került, ő immár „kikerült” a „látképből”. Ő mostantól a Nap UTÁN kel fel hajnalban., INNEN látva.
A Nap szemszögéből nézve NINCS változás, csak annyi, hogy a Merkúr „elhúzódott” a többiek mellől és „megnyitotta" a távolságot”. „Széthúzta” a csoportot. Mondhatni, ő az, aki elsőként „elkezdte” az új, "kiadott program" teljesítésének at útját. Ráadásul ő maga az „út”-rakelés, a „megújulás”, a „gyermek”, a "BEAVATÁS" bolygója, tehát, értve a szimbolika nyelvét, elmondhatjuk, hogy „ÚTJÁRA KELT AZ ÚJ PROGRAMBA VALÓ BEAVATÁS"
A „tettek mezeje” aktiválódik...
 
Az „észközök” mindehhez milyen üzenetet „csatoltak”?
A „Katonatiszt” alakjában a felsőbb akaratot, a RENDET.
A SZERELEM lapját nem kell magyarázni, egyértelműen jelzi, hogy milyen háttér-energiában, ráadásul EGYÜTT ESTEK KI keveréskor.
(És most nagyon erős 'dezsavü' érzetem támadt, hogy ez ugyanígy egyszer már lejátszódott....)
 
A HOLD lapja az észközök szintjén jelzi a VÁLTOZÁST, amit a Merkúr a "Teremburán".
Az angyalkártya CHAMUEL alakjában a SZELÍD ERŐ minőségét hozta. Mi ez a „szelíd erő”? Nem más, mint az éltető, "igéző", tettekre sarkalló, egyben tartást és kitartást adó erő. Ami támogat az elszántságban és türelmet ad a beteljesülésig vezető úton.. a SZER ETETŐ, erősítő REND-je SZER-int...
Mondhatnám: ennyi...
És tényleg: nincs mit ragozni... (7.00-kor és 13 fok mellett....)
 
Aki érzi, az úgyis jelen van a jeleknek. Úgyis éli magában, mert érzi. De MIT IS? Egyelőre meg nem fogható. Nem leírható, hogy „MI” az a változás, ami meg-JEL-ent. De hogy VAN és ELINDULT, az biztos.... És az is, hogy meg fogjuk látni, hisz KÉSZ-en állunk rá...
Kinek mit hoz? Mindenki megkapja a maga megvilágosultságát a maga szintjén. Senki nem befolyásolhatja senki másét.
Minden úgy van jól ahogy van....
 
 
(Kép forrása: depositphotos)