SORS-SZER-ŰSÉG

 
Ma megint összecsengenek az „észközök” a dátummal, a 16-al, de a „Terembura” üzenetével is.
Ez utóbbit a NAP és a NEPTUN kapcsolata határozza meg, de a Nap mellett már szorosan ott áll a Merkúr is, tehát 3-as „randiról” beszélhetünk.
A NAP a MERKÚRRAL az IKREK csillagképben áll, alatta az Egyszarvúval, felette a Híúzzal. Mit jelent ez? A Nap immár kilépett a „Kapuból”, lehozva a Tejútról az ÚJ ÜZENETET. „Célratartás” van, megújult, tiszta lelkületben és ÉLES figyelemmel, JELEN LÉTTEL.

A NEPTUN a HALAK csillagkép VISSZAÚSZÓ fejénél áll, jelezve, hogy LÉLEKBEN a MÚLTTAL van dolgunk. Összegezve: új szellemiségben, megújult, tiszta lelkülettel, mely által a LÁTÁSMÓD is egészen MÁS SÍKÚ, fel lehet oldani mindent, amit a múltunkban helytelennek vélünk.
Ezt jelzi a 16 is. Elértünk a "hat-alom" végére, itt az ideje az EGYSÉGBE kerülésnek, ebben a tartományban, ahhoz, hogy "tovább állhassunk". Hogy MÉLTÓK legyünk a továbbiakra...

Ma is lehetőség nyílik további megszabadulásra kényszerképzetektől, amit valamikor ránk erőltettek. Amibe belenőttünk. Amit belénk neveltek ITT a földi életünkben.
Mint például, hogy mi a nőnek a szerepe a családjában: alárendeltség, kiszolgáltatottság, szolgálat, ENGEDELMESSÉG. Vannak olyan spiriguruk, akik MÉG MA IS EZT NYOMATJÁK!!!
Vagy kényes téma a szülők KÖTELEZŐ ÁPOLÁSA - legyen akármilyen a viselkedésük, a természetük, hogy kitartóan szipolyozzák a gyereküket, környezetüket. Elvárás az ALÁZAT!! Tényleg??
Aztán van az a kényszerképzet is, hogy a gyerekünkért „örökre” felelősséggel tartozunk. Tényleg??
Aztán van a felgyülemlett sok kisebb-nagyobb sérelem, amit az iskolában, tanártoktól, társainktól, munkahelyeinken elszenvedtünk, melyek a mai napig dolgoznak bennünk, mert az önértékelésünket akkor és ott derékba törték.
Aztán dolgoznak bennünk a korábbi kapcsolati, szerelmi csalódások... Mi lett volna, ha... Mit kellett volna tennem akkor és ott... (9.19...végállomás, nem megy tovább..)
VÉGE.

Vegyük tudomásul, „legkésőbb” ma, hogy a MÚLT az EL-MÚLT. Akkor és ott nem cselekedtünk volna másképp, nem hoztunk volna meg más döntést, akkor és ott AZT éltük meg, ami nekünk épp MEG KELLETT ÉLNI. A múltat úgy tudjuk felszabadítani, ha LÁTJUK az összefüggéseket benne, MEGÉRTJÜK, miért éltük meg azt és akkor és ott, és ha RÁÉBREDÜNK: mindent mi írtunk meg saját magunknak előre. Ha pedig ez így van: egészen biztosan nem akartunk tenmagunknak rosszat!! Ha pedig rosszat éltünk meg, akkor annak sokkal mélyebb okai és gyökerei vannak, mert halmoztuk magunknak előző életekben a ROSSZ SZÁNDÉKOKAT és ROSSZ GONDOLATOKAT. Egyszer pedig már LÁTNI KELL, hogy mi csináltuk magunknak az egészet!!!

A MIND-ÉN-ségben ok és okozat van, ami egyszer elindul, az VÉGRE-HAJTÓDIK. Módosítani mindig tudunk, mégpedig BE-LÁTÁSSAL. Magyar nyelv mágiája... Mi a BE-LÁTÁS? A BEFELÉ tekintés, a MAG-unkba fordulás. Az EL-MÉLYülés. Mert minden megoldás BENT VAN.
Ezt üzeni most a NEPTUN és a NAP és a MERKÚR.
Megújulás, felszabadulás, ÁT-HANGOLÁS csakis BE-LÁTÁSSAL lehetséges.
Nagy utat tettünk meg az elmúlt két évben. De még mindig van „takarítanivaló”. Megszabadulnivaló.

Az „észközök” is erre hívják fel a figyelmet: vágjuk le a sallangokat magunkról, ha még van ilyen. A KAPCSOLATOKAT legfőképp. Lehúzó, életet, energiát elszívó kapcsolatokat. Legyünk tudatosak arra: SENKI MÁSÉRT NEM TARTOZUNK FELELŐSSÉGGEL! Nincs joga senkinek, még a szüleinknek se ahhoz, hogy saját akaratukat, életmódjukat ránk kényszerítsék és a mi erőnkből éljenek!
Ismertük a szüleinket, szerelmünket, barátainkat, gyerekeinket, mikor megszülettünk???
NEM! Akkor miért ir RAGASZKODUNK bárkihez?? Az azonos úgyis vonzza az azonosat.
A kapcsolódások megmaradnak, még akkor is, ha a forma változik. FELISMERJÜK Egy-MÁST, ha épp újra „összefúj minket a szél” egy MÁS SÍKON is. Akkor meg miért is kapaszkodunk és „verünk kötelékeket”?? Amiket a saját nyakunkra tekerjük az értetlenség okán
(9.27... megint...)
Minden kapcsolat SZER-ből eredő és ETETŐ szándékkal bíró.
Tanító. Nevelő. Egy darabig. És nem örökké. Ahogy mi HANGOLÓDUNK, ahogy BENNÜNK változik a „A HANG” – úgy válunk LE társakról, csoportokról és kapcsolódunk másokhoz.
Ez így természetes. Ne hagyjuk hát, hogy bármi és bárki LE vagy VISSZA-húzzon bennünket!
Mint tudjuk, új világ új dala cseng már a térben. Ha ezt halljuk – erre fókuszáljunk. És ne fújjuk a „régi nótát régi zenészekkel”, amitől rosszul érezzük magunkat.

BOLDOGASSZONY SZERETETE segít abban, hogy mindentől és mindenkitől megszabaduljunk, amivel és akivel nem vagyunk ÖSSZ-HANG-ban...
Ebben támogat ma minket RAFAEL is, a KÍ-GYÓGYUL-ás KÍGYÓ-GYÚL-ást hozó angyal, mint a gyógyító angyalok „vezetője”.
KÉRJ ÉS MEGADATIK. De ehhez alap, hogy ÉREZZÜK és ÉRZÉKELJÜK, LÁSSUK és HALLJUK, hogy HOL van szükségünk segítő erőre, hol nem tudunk magunktól elég erősek lenni...
(9.33..)
Közzétéve: 9.44...
ITT a támogatás...