GYERMEK 3.0

 
Még mindig a „GYERMEK” áll a "KÖZ" pontjában - de természetesen megint más hangoltsággal, üzenettel.
A mai nap a TÁPLÁLÁSRÓL szól.
 
Mint tudjuk, a GYERMEK mindig MEGÚJÍT, mert MAG-újító.
VILÁGRA jövetele EMLÉKEZTET: a MAG-asztos SZER ELEM-re mint ÉLTETŐ ERŐTÉRRE. Arra a mi-NŐ-ségre, mely minden élőt ETET, TÁPLÁL, maga KÖRÜL....
De MI MIT adunk egy gyermeknek, miután világra jött?
Elsősorban SZERETETET természetesen, visszaáramoltatva azt, amit ő hozott és ad magából...
 
Az anya, mikor szoptat, a kozmikus, éteri TÁPLÁLÁST „mintázza” a Föld rendszerében. Az ANYATEJ ugyanaz a gyermeknek, mint az „EMBERNEK” a kozmikus TEJ: TISZTA, TÁPLÁLÓ, HOMOGÉN, VÉDELMET NYÚJT minden fertőzéssel szemben, NYUGTATÓ, VIGASZTALÓ.
Ha az EMBER lecsatlakozik a TEJ ÚTJÁRÓL (nem véletlen, hogy az asztrológiai képletek is kihagyják!!), elfeljti KOZMIKUS EREDETÉT és „önállóvá”, önjáróvá válik és beszippantja őt az EGO ELMÉJE, azt a káprázatot nyújtva, hogy minden, amit maga körül lát, az egyetlen igaz való.
A gyermek, ahogy elkezdi megismerni földi környezetét, felfedezi saját magát is környezete tükrében, társai szemében, megtapasztalva nemiségét, hogy van lány és van fiú létforma - úgy csúszik bele az anyagba, elfelejtve a TE(L)J-es-ÉG-ét és egyre inkább az ELME irányítása alá kerül.
Amíg kicsi az „ember” a szülők táplálják. Szerepük rendkívül fontos, hisz ők azok, akik ÉBREN TUDJÁK tartani az EMLÉKEZÉST vagy épp teljes felejtést vonnak gyermekük köré.
NEM A FIZIKAI TÁPLÁLÁS az elsődleges!!! Hanem a SZELLEMI, LELKI.
 
Kicsit elkanyarodva: lehet papolni a vegán étkezésről, a húsmentes táplálkozás alapvető fontosságáról, hogy nem ölünk állatokat, különösen nem melegvérű állatokat a saját jóllakottságunk érdekében – ha a „papoló vegán” a szavaival, a szellemiségével, a lelkületével pedig „GYILKOS”!!! Mert lealáz, mert lenéz, mert olyan égetően gőgös, hogy magától kisül a zsírja, szellemében-lelkének minőségében pedig vetekszik egy hiénáéval.
Egyébként meg nézzünk körül Indiában, a vegán élet „mintaországában” – aztán nem is kell többet szólni. A kosz, az elhanyagoltság, a nyomor, a nőkkel való bánásmód mindent elmond a szellemi szintről... Ahol meg kell ALÁZKODNI egy szent tehén előtt, meg a trágyáját tisztelni kell, no ott „rohadt” nagy SZAKAD-ÉK van a szellemiségben. Legyen az védikus, hindu, vagy buddhista.
ÁLSÁGOS úgy ahogy van.
És mi ezek után futunk...A nyugatot majmolva.
Pedig nekünk a SZÁNKBAN van az ÉL-tető ÉT-ek, mely valóban TÁPLÁLÓ, hisz a SZER ELEMÉBŐL EREDŐ, ezért a TELJESSÉGET biztosító SZÓ-MÁGIA, mely MAG-os, hisz MAGOS-ságos, ráadásul ÖSSZ-HANG-ban van a belső MAG-gal, mely az IGAZság tárháza...
Az ELME alapos munkát végzett, "elvarázsolva" és "elkábítva" a SZÍV HANGJÁT....
De ennek immár VÉGE!
 
Visszakanyarodva a tápláláshoz: nagyon nem mindegy, MIT viszünk BE a SZÁN-kon keresztül – mert átalakulva ugyanaz fog kijönni. SZÁM-ot adok és SZÁM-ot vetek a SZÁM-on keresztül....
Magyar nyelv mágiája...
Ha már „feltámadt” bennünk a „GYERMEK”, mint „FI”, azaz életre kelt a MEGÚJULÓ belső ÉN-ünk, "megfiatalodtunk", a LÁTÁSON-HALLÁSON-ÉRZÉKELÉSEN keresztül, hisz földi létformánkban a TEST nem más, mint egy ÉLŐ ANTENNA a kozmikus REZGÉSEK vételéhez, és már ÉRZÉKELJÜK MAGUNKAT – akkor ezt a képességet, ezt a mintát NE ENGEDJÜK ELHALNI.
Tápláljuk, etessük, NŐ-vesszük, hisz minden ember minőségét a benne élő NŐ-ség M-ÉRTÉKE határozza meg. Eddig is így volt – de most a TUDATÁRA ÉBREDÉSSEL már tudatosan tudjuk működtetni és ÉL-etben tartani.
Így válik az ÉRZÉKELÉSÜNK egyre kifinomultabbá és ezáltal lesz az IGAZSÁGTUDATUNK egyre ÉL-esebbé. Ezáltal leszünk egyre kevésbé becsaphatók és ezáltal látunk át egyre ÉL-esebben a megtévesztések szövedékein.
Mivel EGY igazság van, mely mindenki MAG-jában benne van, ezért a MAG-tudatra ébredőket ez az IGAZSÁG összekapcsolja. Ők ÖSSZ-HANG-ban vannak MAG-ukkal – és Egy-MÁS-sal is. ÉRZÉKELIK egymást. Nekik nem kell magyarázat, szó (még akkor se ha magar), mert bennük már ÉLŐ az EMLÉKEZÉS... A TE(L)-JESSÉG TISZTA EGYSÉGE...
 
Ma GABRIEL emlékeztet minket a TÁPLÁLÁS fontosságára. Mivel etetjük „gyermekünket”? Milyen SZÓVAL, HANGGAL, ételellel? Mit adunk a szellemnek? A léleknek? A testnek?
Lehet az igazából BÁRMI – csak legyen meg benne a SZER ELEME, mert csak az EGYetlen éltető ETET-Ő..