VÉG ÉS KEZDET

 
Bár a dátum számai a 6 és a 3 „mintáját rezegtetik” – mégis sokkal inkább a 8-as minősége határozza meg a mai napot. Egyrészt 8.44-kor ültem a gép elé megírni a Rituálét, másrészt az asztrokockák egy-az-egyben lehozták a „Terembura” konstellációját: a MARS és a HALAK kapcsolódását, kiegészítve a 7-es házzal, ami a külvilág, a kapcsolatok, a még nem látható ismeretlen háza...
HALAK = lezárás, befejezés, elengedés, felkészülés az új kezdetekhez. „Kiállás”, mivel a Mars a FELFELÉ úszó szálnál áll.
MARS = erő, kicsírázás, kezdés, energia, lendület, ami a TETTEKHEZ KELL.
 
Tehát, így ketten a KIÁLLÁS, a kilépés lehetőségét kínálják az eddigiekből, megadva hozzá a szükséges LELKIERŐT, egyben azt a TETTERŐT is, ami már a FELTÁMADÁShoz kell...
Teljességgel a HÚSVÉTI MISZTÉRIUM üzenetét, a JÉzusi utat és erőt szimbolizálják. Hisz ő is KIUTAT MUTATOTT a BENNE REJLŐ MAG-ERŐ ÁLTAL, ami BELŐLE CSÍRÁZOTT KI...
NEM HÁBORÚT JELZŐ hát a MARS BOLYGÓ!!!! Ezt nem győzöm elégszer hangsúlyozni!!!!
Ma ÚJHOLD is van, ami mindig valami ÚJ MINŐSÉG megélését indítja el. „Lejött a Tejútról”, átlépett az IKREK KAPUJÁN, tehát MAGOSSÁGOS információkat pulzál mindazoknak, akik KÉ(K)-SZEK venni az adást, akiknek van fülük a hallásra és szemük a látásra...
 
Maga az Újhold energiája illeszkedik a 30-hoz, mint számhoz, hisz a 3 a továbblépés, ugyanakkor a lezárás száma is. Elindul az 1-ből, lesz belőle 2, azaz két fél, amik ha összezárnak, újra EGY-et alkotva megteremtik a HAR-moniát, a stabilitást, a REND-et.
A 3 tehát mindig egy FOLYAMAT jelzője: indulás-kapcsolódás-együttműködés. Vagy „bekezdés-tárgyalás-befejezés”. Ha nincs meg ez a REND, csak félbe maradt dolgok lógnának a levegőben. Márpedig ilyen NINCS.
A kozmoszban minden téren REND VAN. És HARMONIA.
Még a káoszban is – amit egyébként CSAK MI látunk annak, a nagyon-nagyon LELASSULT mozgás, FOLY-amat miatt. Mintha egy vízfolyást lassított felvételen néznénk. Az anyagi létforma ennyire lelassult.. Tehát ennyire kell a filozófusokat is komolyan venni, amikor a KÁOSZ RENDJÉRŐL magyaráznak. Hogy fogadjuk el.
Meg hogy minden káosz... AHA.. az ő fejükben legfeljebb.
Mert kiragadják a pillanatot és abból akarják megértetni az egészet...
Persze ELMÉBŐL.. ÉRZÉKELÉS kizárva..
 
A ZÁRÁS-NYITÁS ritmusát erősíti a MARS és a PLÚTÓ kvadrát minőségű, azaz „teremtő”, „megvalósító” kapcsolódása, mely a hagyományos asztrológiában abszolute a FELFORDULÁS jelölője, hisz náluk a Mars a tüzes, harcias jelleget bírja, a Plútó pedig, mint „testvére”, a forradalmi szintű robbanóerőt, ami mindent feldúl.
Akinek a tudata itt tart, értelmezheti így is.

A „Terembura” konstellációi HATÁSOKAT jelölnek. De minden hatás úgy ér minket, ahogy mi működünk magunkban. Ha minden helyzetben pl a KIFOGÁSOKAT látjuk meg a LEHETŐSÉG HELYETT, akkor bizony a sűrített nehézségeket fogjuk megélni. Mert nem fáj eléggé a kényelem, a félelem, a bátortalanság, hogy MOZDULJUNK MÁR KI VÉGRE A MÉLTATLAN HELYZETÜNKBŐL.
Aki meglátja a LEHETŐSÉGET és TESZ IS érte, számára ugyanezek az energiák egy hatalmas hátszelet adnak és előre repítik, mert TUDATÁBAN van ÉRTÉKÉNEK és MÉLTÓSÁGÁNAK. Tehát: MÉLTÓ a LEHETŐSÉGRE (rátüsszentés!!!).
Ez a különbség.
Mivel a Föld „DRÁMÁJA” ELŐRE MEGÍRT – a fenti konstellációk MUTATJÁK, hogy MILYEN HATÁSOK KÖVETKEZNEK!! Ezt tévesztik össze azzal, hogy „mi fog történni”. NEM!
A konstellációk SEGÍTENEK megérteni és felkészülni a HATÁSOKRA és nem az ESEMÉNYEKRE. Ez utóbbiakra SOHA NINCS BEFOLYÁSUNK. Viszont arra, hogy MIT HOGYAN élünk meg, annál inkább.
A HANG-oltságunk, a hozzáállásunk mindig EGYÉNI. Ami nehézség az egyiknek – az támogató a másiknak. Attól függően, kiben milyen SZÁNDÉK ÉL.

Napjainkban abszolute az IGAZSÁG KIDERÜLÉSE az a „háttér akarat”, mely mindent mozgat.
A MÚLT tisztára mosása, a LÁTÁSon és LÁTTATÁSon keresztül, az ÉRZÉKELÉS által.
ÉREZNÜNK KELL mi az igaz és mi a hamis. Nem úgy, hogy minden információt meghallgatunk és majd azokból kiszűrjük, hogy mi a buli lényege. HÁT NEM. Így csak az ELMÉSEK működnek.
Akiben ÉLŐ az ÉRZÉKELÉS, AZONNAL TUDJA egy információ hallatán, hogy igaz vagy hamis. Azonnal. Ez egy olyan bizonyosság, amit tanulni nem lehet. elmével irányítani meg még kevésbé.
Ugyanakkor MINDENKIBEN OTT VAN, mindenkiben működő - mert nem is lehet másképp -, csak van, aki „agyalásaival” felülírja.
Aki agyas, az előbb-utóbb „BETEKEREDIK”, információéhsége kielégítetlen marad, mert mindig újabbat és újabbat akar az ellentmondások tengerében. Majd a következő megmondja a tutit. Hát nem.... Lehet, hogy egy harmadik variációt ad, teljességgel összezavarva az addigi képet. De jól van ez így, mert az agy aztán úgy elfárad a végére, hogy „kisül”. Feladja. Elzsibbad. Már nem akar semmit. És ekkor jön a „zsigeri ráérzés”...ami meghozza a HELYES választ. Ezen felbuzdulva sok agyas azonban, nem tudván szokásával szakítani, visszaáll a régi mintájába és ott folytatja, ahol abbahagyta. Aztán majd megint kisül – de akkor már szervi bajjal kombinálva...(9.07: megint rábólintás..)

Összefoglalva: ÉREZZÜK és ÉRTSÜK, hogy ami a külvilágban zajlik, az, mégha ROMBOLÁSNAK is mutatkozik, nem más, mint a FELTÁMADÁS RÉSZE. Az, hogy ki melyik részt éli meg, az pedig az egyéni hangoltságtól függő. Van, aki a rombolásba fog belemerülni – van, aki MÁR MOST a feltámadásban van (9.09... és megint..)
A LEHETŐSÉG mindenkinek lehetőség. Az, hogy ki mire használja az EREJÉT, a LELKI EREJÉT, az „alászállásra” vagy a „kiemelkedésre” – saját döntése.
Egy biztos: segítség mindig van. MELLETTÜNK. Ahogy most is... Tegnap ARIEL állt mögénk, az oroszláni erő uralója, hogy ébredjünk rá a bennünk élő MAG-erőre, mely nem más, mint az I-gén részünk; ma pedig MIHÁLY a soros, aki azt üzeni: „don’t fos” – biztonságban vagy.. (9.27.. teljes rábólintással)