TÁPLÁLÁS...

 
A mai nap egy csendes, békés napnak ígérkezik. A Hold immár végig vándorolt a 9 bolygó előtt, „leközvetítette”, amit lehetett, vagy amit kellett, részéről a feladat kipipálva. Holnap befejezi útját, „eggyéválva” a Nappal, megpihenve és „erőt gyűjtve” a következő körhöz. De annak már más lesz a feladata és más a minősége...
Annak ellenére, hogy 30-án lesz Újhold, az „észközök” már mára is egy KEZDETET ígérnek.
Egy "Útrakelést"...Mindez benne van számmisztikailag is a nap üzenetében, hisz a 28 a "felezett", hasított minőség befejeződése, mely meghozza az EGY-ségbe kerülést, ami  önmagában egy új felütés..
Egy „bekezdés” nyílik. Amit meg is láthatunk, tapasztalhatunk, mivel a külvilág lesz a „terepe”.
A jelek szerint az IGAZSÁGGAL lesz összefüggésben, tehát valami megint „FÉNYRE” kerül - és ez nekünk IO lesz! Mert BENT, magunkban ÉRZÜNK RÁ valami LÉNY-ÉG-re...

Nagyon érdekes megfigyelni, hogy amint nehezednek a külvilágban a körülmények, mert látható, hogy az „elitnek” semmi érdeke nem fűződik a békéhez és gerjeszti tovább az inflációt, meg a velejárókat – úgy érkeznek egyre-másra a JELEK, hogy „no para!”. Légy nyugodt! Biztonságban vagy, minden RENDBEN. Pont úgy, mint február 24-én, amikor kirobbant a háború, „nekünk” pedig olyan szerelmetes hangulat, emelkedettség, örömérzet érkezett a térbe, hogy szavakba alig lehetett foglalni. Meg is kaptuk a magunkét a face részéről és letiltották az aznapi Rituálét – de nem tudtak kifogni rajtam, mert a weboldalra nem volt és nincs is befolyásuk..
Így maradt és „hergelte” tovább az értetleneket...
Ők akkor SEM értették és most SEM értik, hogy SENKINEK nincs „dóga” a háborúval, aki NEM REZEG VELE ÖSSZE.

Mivel NEM az ellentétek vonzzák egymást, hanem az AZONOS AZ AZONOSAT – így mindenki megtalálja a „MAGA-MAGÁÉT”. Bevonzza azokat a kapcsolatokat, azokat a helyzeteket, amelyek SZÁMÁRA adnak válaszokat. Megoldásokat, új irányokat.
Közben pedig érkeznek a tanítások a TARTÁSRÓL, az ÉRTÉKRENDRŐL, a TISZTELETRŐL és a TISZTESSÉGRŐL.
VÉGE annak a szellemiségnek, hogy bárkit le lehetne uralni, kizsigerelni, kifosztani, kihasználni. Még akkor is, ha a LÁTSZAT szerint nem így van.
Tegnap egy beszélgetés kapcsán pont ez a téma merült fel. Inkarnációs lenyomatok szintjén. Az illetőnek az ITT és MOST-ban jelentkeztek olyan fizikai tünetei, egy cv fertőzés után, ami újra és újra feljött. Nem akart szűnni. Sőt, egyre erősödött az utóbbi hetekben... Aztán tegnap megérkezett a megoldás egy LÁTÁSBAN, miszerint a jelen fizikai tünetek egy valamikori élet traumájának és FOGADALMÁNAK a következménye. Azaz: akkor SAJÁT MAGÁT KÖTÖTTE MEG és BELE egy helyzetbe, amit vitt tovább. Hogy közben mennyi élet telt még el? Lehet, hogy egy sem, lehet, hogy több is, ez most nem releváns. Viszont releváns abból a szempontból – és ez nekem egy visszacsatolást is adott arra, amit oly sokszor elmondtam, hogy EZ az ÉLETÜNK egy UTOLSÓ ÁLLOMÁS. Miért? Mert KOR-KÖR-VÁLTÁSBA érkeztünk, ebbe születtünk bele. Tudatosan. AKARATTAL. Azért, hogy megéljük, miként ZÁRULNAK LE, miként OLDÓDNAK FEL az "ÁMÍTÁS" mintái. VÉGE. PONT. VÉGE az erőszaknak. VÉGE a leuralásnak. Még akkor is, ha látszólag kint MÉG nem.

Ugyanakkor ÉREZNÜNK KELL BENT, hogy most, utolsó életünkben „SŰRÍTVE” kapjuk az ÖSSZES, még magunkon cipelt LÁNCUNKAT, ragadványunkat, szellemi fogságunkat, rendezetlen, nyitott dolgainkat, hogy MINDET le tudjuk tenni. MINDET. Fogadalmakat, esküket – ráébredve, hogy ezzel MAGUNKAT KÖTÖTTÜK MEG és HÚZTUK LE MÉLTATLAN HELYZETEKBE.
Lélekszinten ilyen egyébként NINCS. Feloldani viszont csak ott tudjuk, ahol meghoztuk.
Ezért vagyunk ITT.
Ezért éljük meg az ÖSSZES kapcsolatot, amivel még dolgunk van.
És láthatjuk is: egymás után SZAKADNAK LE rólunk. Tisztulnak. Kiüresednek. Eltűnnek.
MAG-unknak maradunk, EGYSÉGBEN és TISZTÁN. MAGunkkal EGY-ÉN-esbe rendeződve....
Aki mindezt ÉLI, mert JELEN van és „veszi az adást” – teljesen KÍVÜL MARAD a külvilág viharából.
 
Milyen üzenet érkezett 2020 tavaszán a NIBIRUVAL?
„MOSTANTÓL MINDEN JÓRAVALÓ EMBER ÉLETE JÓRA FORDUL”.
Éreztük? IGEN. Megéltük? IGEN. Most már mögöttünk a tapasztalás, s immár ELHIHETJÜK saját magunknak is, hogy JÓL érzékeltük a dolgokat, akkor, még az elején.
De a „Jóra forduláshoz” el kellett ENGEDNÜNK a ragadványainkat MINDEN SZINTEN. Gondolkodásban, érzelemvilágunkban, viszonyulásainkban, de legfőképp a kapcsolatainkban. Magunkkal-magunkhoz és kifelé másokhoz.
E tapasztalások birtokában tegyük aztán fel a kérdést az összes ostoba huhogónak, kik szerint a „Nibiru” gonosz szándékú: vajon Ő miért látja és érzi gonosznak????? Mert a LÁTÁS belőle fakadó! NE feledjük a "szabályt": aki ördögöt kiált, azért teszi, mert Ő LÁTJA, hisz BELŐLE FAKADÓ!!! Ennyi... Egyébként meg elég csak a szemébe nézni ezeknek a huhogóknak: nem a IO sugárzik belőle....

A mai napban újfent a "nibirui" „JÓRAFORDULÁS” van jelen.
De ahhoz, hogy ezt ÉSZ-leljük és megéljük, nekünk magunknak is
JÓNAK KELL LENNÜNK!
Tisztának, tisztességesnek, tiszteletteljesnek. Leginkább MAG-unkhoz, mert magunkban kezdődik a LÉNY-ÉG-iség..
Ha ez megvan, onnantól már vonzzuk is a hozzánk MÉLTÓ társakat az EGYÜTTMŰKÖDÉSBEN.
Napunk kísérő angyala ma GABRIEL, aki a megújulásban támogat minket.
Ha tegnap, a Merkúr által kaptunk valamilyen információt, tanítást, felismerést – akkor azt ne engedjük el, hanem érleljük, tápláljuk, hogy belénk íródva életre keljen...mert dolgunk lesz vele..