BIZONYTALANSÁG

 
Ma eléggé kettős hatás van a napban: a RACIONALITÁS alapján eluralkodhat rajtunk a bizonytalanság ÉRZETE - hogy bizony itt esély sincs semmiféle változásra, a látható jelek is csak szép látványt adnak és semmit több, mi meg hagyjuk magunkat illúziókba ringatni... ect...ect.. Ugyanakkor meg mélyen bent, magunkban, ÉRZÜNK egy erős bizonyosságot, sőt, tudatosságot, hogy nyugi, minden megy a maga útján, meglesz a REND, a HELY-reállítás, csak ki kell várni.
Aha! Csak mikor? Lehet, hogy nem is éljük meg? Lehet, hogy csak magunknak vetítünk? -és kezd a fejünk beborulni, eluralkodni rajtunk a kilátástalanság, reménytelenség....
Ismerős eme kavalkád?
Szerintem nagyon is.
De nem baj, már több ilyen kavalkádon túl vagyunk és visszatekintve nagyon is jól tudjuk, mert megéltük, megtapasztaltuk, hogy minden ilyen kibillenésünkre megkaptuk a VÁLASZT, az EGYÉRTELMŰ JELET, hogy nem kell a bizonytalanság „kígyósziszegésére” hallgatnunk.
S ha már kígyó: ő a legjobb szimbolikája ennek az egész helyzetnek, hisz alapvetően a kígyó egy POZITÍV szimbólum, viszont az évszázados, sőt, évezredes elmeprogramozásnak köszönhetően mára már a megtévesztés, a csalás, a rosszindulat jelképévé vált. Ahogy Satanából is a gyermekeit felzabáló Szaturnusz lett, sőt, maga a "sátán", vagy a Fény-őrzőből Lucifer.... és még lehetne sorolni...Ahogy azt a szellemi hatalmi uralás érdekei mindig is megkívánták. Akik ki akarták törölni az emlékezetből az EREDETET, a TEREMTŐ mi-NŐ-séget, hogy saját képükre formálják a Föld szellemi terepét. Igen ám, de ahogy a TÉNYT nem lehet a RÁ ÉPÍTETT HAZUGSÁG alól eltüntetni, úgy nem lehet az EMLÉKEZETET eltörölni, hisz abban az EREDET ŐRZŐDIK. (rátüsszentés!)
Így áll elő az a helyzet, hogy bizony az IGAZSÁG ÖRÖK érvényű – csak nekünk, EGY-ÉN-eneknek kell tudni átlátni a torzított képeken....Viszont ha már átláttunk, akkor meg legyen ERŐNK meg is őrizni a LÁTÁST, mert a csalók mindent elkövetnek a további ködösítés érdekében...
No, ezeket az imbolygásokat érezzük meg, hol erősebben, hol gyengébben.
 
„Edzik a kapcsolónkat”, a „józan paraszti eszünket”, hogy mennyire lehet, és még miben, elbizonytalanítani a látásunkat.
Ma is olyan napot élünk meg, amikor be tud szippantani a labirintus – de aztán egészen biztos ÉRKEZIK egy üzenet, valamilyen számunkra jól ismert JEL ÁLTAL, hogy megmutassa a kiutat a labirintusból (11.33... nincs is kérdésem..)
Ezek az elbizonytalanodások a VÁLTOZÁS erőterében egyébként teljesen természetesek.
Hol a régi minta ágaskodik szólásra bennünk, hol az új - ami meg nem is új, hanem az EREDET mintázatta.. Csak a ránk, illetve belénk ragadt „hagyományokat” kell elhagynunk. Szokásokat, sémákat, tipikus reakciókat....
Ami erősíthet bennünket, az a CÉL-tudatosság, a CÉL-ratartás és a CÉL-követés – Harry Potter után szabadon.
Ebben támogat ma minket két angyal is: AZRAEL és URIEL. Mindketten ÜZENET KÖZVETÍTŐK.
Csak KÉRJ – és megadatik.

A „Teremburán” a 9 bolygót érintő útvonalán a HOLD ma a VÉNUSSZAL áll együtt a BIKA csillagképben. Ez a konstelláció egyértelműen a MEGVALÓSULÓ MI-NŐ-SÉGet, a BŐSÉGet, a gazdagságot, a tervek beteljesülését, megvalósulását IGÉZI.
Mindeközben a NAP a TEJÚTRA LÉPVE „átadja” a „felsőbb világoknak” a „vezérlő gondolatokat” GOND OLDÁS céljából. Nekünk sincs más feladatunk hát, mint „FEL-ADNI”, a küzdés, az önmeggyőzés helyett, mindazt, amivel nem tudunk megbírkózni. Ha „FEL” adjuk a kétségeinket, mindig megkapjuk a HELY-reállító üzeneteket....a RÁLÁTÁST, hogy miként tudunk a labirintusunkból kikecmeregni...
Csak legyünk JELEN.. a JELEKnek...