IDŐ

 
Mennyire vicces: az „idő” a téma ma, és erre a 6-ik hó helyett simán leütöttem a 9-t. És benne is maradt volna, ha nem olvasom vissza, mit írtam le...A napokkal már nem egyszer jártam így, mint legutóbb 19-én is, mikor 10-t írtam és egészen biztosan nem veszem észre, ha nem jelzik vissza az olvasók. Mondjuk ekkor nem tévedtem sokat, hisz a 19=10... De akkor is..
Szóval, keveredés a köbön...
A mai nap számai se akármilyenek: 6-6-6.
Lehet huhogni: itt a "Sátán" száma, amit a "Jelenések könyve" beharangozott!!! Itt van a "világvége"!! Itt "A JEL"!!!
Hát, az is egy nagy marha, aki ennek felül és elhiszi.... Mármint azt, hogy a 666 a "sátán bélyege".
A világ végét nagyon várjuk. Tény. PONTOSAN a 666 jelében, ami nem más, mint a SZER-ELEM RENDJE, EGYENSÚLYA, HARMONIÁJA MINDEN SÍKON!!! Szellemben - Lélekben és Anyagban egyaránt!!
Mindez természetesen a RIDEG ELMÉNEK, a hymségi teremtett, tagadó szellemiségnek "sátáni". Hisz ők pontosan a SZER ELEM EREJÉT tagadják, a végidőkben meg leginkább, amikor a "mű-emberek" gyártása a cél, kizárva mindent, ami a szerelem erőteréhez tartozó. Nem véletlenül...
Csakhogy a SZER ELEMET, mint a TEREMTŐ IGE REZGÉSÉT SEM LEGYŐZNI, SEM KIIKTATNI NEM LEHET!!!
Nos, ennek az "akarati világnak" lesz vége épp a 666 RENDJE SZER-INT.
Igen, csak MIKOR???
 
ÉREZZÜK, zsigereinkben - azaz a SZÍV SZERÉBEN - na de a LINEARITÁSBAN vajon MIKOR ÉR IDE ez a váltás?
Hát épp ez az, amire NINCS VÁLASZ.
Aki a "gömbben" van, azaz, aki LÁTJA a TELJESSÉGET, nagyon is érzékeli, hogy mi VAN. A VÁLTÁS IS MEG-VAN!
A "gömbben" nincs linearitás, ott minden EGYBEN VAN. Ezért is látható. A jóslásokat is ezért lehetett működtetni, hisz a JÓ-S, aki "bedugta a fejét a gömbbe", láthatta, hogy mi az a "IO", ami a kérdezőre vár. Viszont hogy mindez a LINEÁRIS IDŐBEN mikor és milyen sorrendben fog megtörténni - arra nincs mindig egyértelmű válasz. (Most meg aztán már jóslás sincs, mivel e JELEN-nek NINCS JÖVŐJE....)
2019-ben még megmutatta magát az IRÁNY, hogy SZÉTESIK a világ, hogy az eddigi szövetségek, társulások felbomlanak, hogy Magyarország is kilép a junióból és minden olyan szövetségből, mely számára NEM TISZTA. Látható volt, hogy visszaállnak a NEMZETEK, hogy a VISSZAJÁR, ami ALJASUL elvétetett, hogy az IGAZSÁG TELJES SZINTEN és MINŐSÉGBEN megmutatja magát. Mégpedig azért, mert MÁS SÍKON fog működini a világ, más mi-NŐ-s-ÉG-ben, BOLDOGASSZONY RENDJE szerint. Igen ám, de hogy mindez MILYEN ESEMÉNYEKEN keresztül, MILYEN IDŐBEL SORRENDBEN fog megtörténni - na arra NINCS RÁLÁTÁS. A HOGYAN mindig az "égiek dóga".
A mienk pedig nem más, mint a MAG-ÉLÉS, azaz a FELREZGÉS a "jövő JÖVŐ" dallamához.
A HANGOL-Ó-dást éljük. Zsigereinkben érezzük, hogy „ITT AZ IDŐ”. Igen. Érezzük, mert a VAN-ságban vagyunk, LÁTJUK a „gömb belsejét”, hogy miben vagyunk, hogy milyen kerék fordul – de a linearitásban nem tudjuk belőni, hogy mindez mikor történik meg. Mikor fog a BENT áthangolódása a KINT minőségével egy pontban összeérni....Kapjuk a JELEKET - hisz a feladat az ÁLLANDÓ JELEN-LÉT. Ugyanakkor „ALTATVA” is vagyunk., de csak azért, hogy ne járjon az agyunk, viszont éber legyen az ÉRZÉKELÉSÜNK.
Szerintem ezt is sokan érzik: hiába van nyár – téli mackó módjára aludnának. A legszívesebben ellebegnénk a CSEND-ben, hogy hagyjon mindenki békét nekünk, csak semmit ne kellene csinálni...Ha csinálunk valamit, azt is olyan „álmatagon”, mintha a reflexek irányítanának, de nem vagyunk teljesen benne a tevékenységben...
Nem véletlen.
 
A várakozáshoz a KITARTÁS EREJE kell. A türelmetlenség, az Idő linearitásának a kivárása a legnehezebb kihívás a Térben.
10-01-kor leírva.... Megint itt a rábólintás..
 
Napunk kísérő angyala ma MIHÁLY, a belső ERŐ angyala.
Ha elfogyna a türelmünk, a kitartásunk – hívjuk őt...