ÉSZLELÉS ÉS ÉRZÉKELÉS

 
Egy keresztrejtvényben olvastam: „észlelés” – válasz: „érzékelés”.
Egyből felkiáltottam: BINGO! Még „itt is” tudják! 🙂
És igen: észlelek valamit, érzékelem – és egyből meg is értem.
Ha!
Ha jól működök!!
Sokan vannak, akik észlelnek, éles elmével át is látják a helyzetet – de! A MIÉRT-re és a KIÚTRA nem tudnak választ adni.

Rengeteg videot látni mostanában, elemzéseket, az érzékelésre való hivatkozással, csakhogy egyetlen eggyel SEM találkoztam eddig, amelyikben kimondásra kerülne: MIÉRT VAGYUNK ABBAN, AMIBEN?? És ennek MI A CÉLJA!
A legtöbben eljutnak a „Jelenések könyvéig”, vagy épp abból indulnak ki, vagy megtalálnak más próféciákat, melyek mindegyikében felfedezni vélik a napjainkkal való analógiát, hogy lám-lám, „eljött az idő” – de, hogy annak mi a MIÉRTJE, mit ÜZEN ez nekünk, mi a GYÖKÉR-probléma – nos, erre sehol de sehol nem kapunk választ.
Pedig „pofánkba ordítóan egyszerű”: amíg az ISTEN-TUDAT nem változik, amíg a MI-NŐ-ség nem áll a helyére, amíg a TEREMTETT HÍMSÉG nem ébred fel, hogy ő nem teremtő és nem adja vissza „jussát” az EREDETNEK – addig NEM ÁLL HELYRE semmiféle REND a Földön.
Legyen akármilyen"keleti blokk" az ébredő gazdasági világban, mely rendet rak a nyugat bomlasztó, kiszipolyozó és világuralomra törő szándéka ellenében - amíg az ALAP, a GYÖKÉR nem változik, amíg az AKASZTOTT nem száll le az AKASZÓFÁRÓL és áll talpra, addig MINDEN MARAD.
DE!
Aki ÉRZÉKEL, az FOGJA A JELEKET és LÁTJA IS, hogy VÁLTÁS van.
Ehhez azonban BELSŐ, SZÍVBÉLI TISZTASÁG KELL!

A JELEKET mindig azért kapjuk, hogy ÉBREDJÜNK és az ébredés által ÉSZLELJÜNK.
Ha észleljük a jeleket és ÉRZÉKELJÜK, akkor az „utolsó” állomás a folyamatban a MEGÉRTÉS,
de nem az elme megértése, hanem a SZÍV-TUDATOSSÁG ÉRTÉSE.
Ez két különböző „állomás” és „szint”.
A szívtudat értése már a "tudom, hogy tudom, mert tudom". Ezen a szinten a jelek igazából már visszacsatolásként jeleznek..

A mai általános spirituális értelmezés 100%-ban az ELME szintjén osztja az észt, beszél az érzékelésről – de LÉLEKMENTESEN, mivel az észosztók nem élik azt, amiről beszélnek. Egyébként ez tökéletesen LEVEHETŐ, ÉRZÉKELHETŐ, annak, akiben működik a ZSIGERI MEGÉRZÉS. És egyre többeknek...
Tipikus „áruló” tényezője a spirituális észosztásnak, amikor állandóan azt nyomatják, hogy a koronacsakrában, a homlokcsakrában „KELL” érezni az „energiát”, az áramlást, hogy ott „érkezik” a beavatás.
Nos, ez az ELME ÁLTAL DIKTÁLT TUDATOS FÉLREVEZETÉS.
Hogyhogy az „Elme áltatl diktált”?
Úgy, hogy a spirituális megtévesztett útkeresők azonnal ÉRZIK IS a fejük tetején, meg a homolukon azt, amit MONDANAK NEKIK.
Ez így pedig nem más, mint ELMEVEZÉRELT HIPNÓZIS!!!
Ez a spirivilág "covidja"....

Akinek VALÓSÁGOSAN működnek az érzékelései, annak mindig „ZSIGERBEN” érkeznek az ÉRZETEK. Meg még a nyakszirtnél, onnan lefutva minden sejtig, ujbbegyig. Kezen, lábon...
Nem véletlenül van ez így.
Oly sokszor elmondtam: a SZÍV az, ami VISZ. NEM a fizikai, testi SZÍV, hanem az az ENERGIA „KÖR”, ami KÖZÉPEN mint „VÍZVÁLASZTÓ” működik. "Tekereg mint KÍGYÓ".
„Megteker”, „átfordít”, megszűr. Oda-vissza, lentről felfelé és fentről lefelé.
Itt, ebben a tartományban érezzük meg az IGAZAT és a HAMISAT. Itt tudjuk elkülöníteni, hogy mi a VALÓS és mi a VETÍTETT. Itt van a MAG-szűrőnk.

Az EMBER-t még Leonardo da Vinci is, mint „Adam Cadmont”, a „MAG-embert” az 5 ágú csillag alakjába rajzolta bele.
Nem véletlenül. És nem véletlenül az 5 ágú csillag a MÁGIA jele is. Miért? Mert a MAG-erő képességét mutatja! Ami MINDEN EMBER sajátja! Ez az Ő SAJÁT "VARÁZSEREJE". Ezért MÁGUS minden ember.
Ezt az összefüggést KIZÁRÓLAG MAGYARUL értjük meg.
Azon a MAG-nyelven, mely az EREDETI MAG-tudás ŐSE, ŐRZŐJE. Csak magyarul érthető meg az összefüggése annak, hogy mi a MAG, a MAG-asság, a MAG-osság, a MAG-usság, a MAG-ősség.
Mindegyik "MIND EGY" fogalomnak a MAG-ja!

Az 5 –ágú csillagnak van egy BELSŐ 5-ágú csillaga. Pontosan „zsigeri tájon”. Megint nem véletlenül, hisz PONT ITT van az EMBER-ben a belső MAG. Amiben, mint minden növény magjában a TELJESSÉG VAN KÓDOLVA. A „MIND ÉN”. Lénységünk TELJES TÁRHÁZA, összes LÉTÜNK, összes LÉTFORMÁNK, összes ÉLETÜNK MINDENSÉGE, a MIND ÉN-s-ÉG-e.
Tehát, ha „megvilágosodunk”, az NEM KINTRŐL érkezik.
NEM A FEJTETŐNK és nem a HOMLOKUNK fog bizseregni – hanem a „zsigerünk fog zsizseregni”.
Aki még a feje tetejét érzi, meg a homlokát – csapjon rá: mert egy PROGRAMOZOTT ELMEIRÁNYZAT „befogója” és JELEZ, hogy tenmaga is MÉG ELMÉS.
Hogyan tud akkor mégis érzékelni?
Úgy, hogy ELHAGY MINDEN VIDEOZÁST, leáll a rengeteg spirituális maszlag követésével és elkezd CSAK ZENÉT hallgatni, csak BEFELÉ FIGYELNI és szépen fokozatosan rá fog ébredni, hogy VALÓBAN hol is működik az emberben, így MAG-ában is az érzékelés.

Az a kifejezés, hogy a „homlokodra van írva” – NEM A HARMADIK SZEMRŐL ÜZEN!!
Ez megint egy berögzített HAMIS TAN!
A HOMLOK a BELSŐ TÜKRÜNK KIVETÜLÉSE. Amit mi magunkról mutatunk a külvilágnak.
Erről már többször írtam és beszéltem. Erről OLVAS A MÁSIK EMBER – ha már nem működik a gondolati kommunikáció. Viszont a leolvasott információ NEM az AGYBAN jelenik meg - hanem a ZSIGERI ÉRZÉKELÉSBEN.

Az ÉRZÉKELÉS, mint ALAP-funkció, NEM KITÖRÖLHETŐ, csak az EGO ELMÉJÉVEL elnyomható. Mivel a jelen világot az EGO SZELLEMISÉGE irányítja, ami „száraz” és „érzéketlen”, ezért igyekszik minden téren a SZÍV-béli érzékelést leuralni, elnyomni, eltömíteni, az információk tömkelegével, hisz ez az egyetlen „ellensége”.

A SZÍVLÁTÁS az egyetlen, mely ÁTLÁT az elme manipulációin.

Arról is írtam többször, hogy amit olvasunk, amit látunk (mármint filmeket), nem véletlenül jelennek meg épp akkor is ott az életünkben, amikor...
Mit olvasok épp ma reggel a Harry Potter 6-ik kötetében?

„A szerelem mesterséges úton nem állítható elő. Ez a főzet (megj.: bájitaltan órán) valójában igen erős vonzalmat, afféle megszállottságot produkál. Ha úgy ismernétek az életet, mint én... nem becsülnétek le a megszállot vonzalom hatalmát..”

Nos, ennél tökéletesebb megfogalmazását mindannak, amiről írni, beszélni szoktam, nem is találhattam volna.
A mai spiritanítások, vallások a „szerelem” alatt pontosan EZT A HAMIS VONZALMAT TANÍTJÁK. Persze teljesen tudatosan, hisz ha VALÓBAN ÉREZNÉNK, ÉSZLELNÉK és ÉRZÉKELNÉNK a „SZER ETETŐ ELEMÉT” – akkor SOHA nem tudnának az ELME PROGRAMGYÁRTÓI megvezetni minket. Mert akkor a SZÍV-szűrőnk, az a „zsigeri” nem venné be, hanem kiszűrné az ÁRTÓ, a HAZUG, a FÉL-re vezető, a FÉL elem tudatot erősítő információkat, tanításokat.

A mai napon a „Teremburán”, az ALCYON előtt álló VÉNUSZ „kvintil”, azaz MÁGUSI fényszöggel kapcsolódik a HOLDhoz és a MARS-hoz. Tökéletes LEHETŐSÉGET kínálva a SZÍVBÉLI ÉSZLELÉS ÉBRESZTÉSÉHEZ. Az EREDET-TUDAT szintjének a megrezegtetéséhez...A HANG-olódáshoz (ezért ajánlott CSAK A ZENE hallgatása, abból is CSAK A HARMONIKUS)

Ki él ezzel a lehetőséggel? Ki hangolódik? Ki rezeg vele össze?
A KAPCSOLÓ bennünk van...

Napunk kísérő angyala RAZIEL, kinek üzenete a SZELLEMI MEGÉRTÉSRŐL Szól.
Micsoda „véletlenek”...véletlenül 9.27-kor leírva....Ja, és 22 fok mellett...
A számok KÍSÉRNEK és BESZÉLNEK... annak, aki ÉRTI, ÉRZI és ÉSZLELI...