AKADÁLY ÉS MEGOLDÁS

 
A „Teremburát” a VÉNUSZ és SATANA közötti kvadrát, azaz megvalósító fényszög határozza meg. A kvadrátot nehézség és akadály címkével is illeti az asztrológia, amit jómagam zsigerből elutasítok, hisz a kozmoszban nincs olyan, hogy akadályozás és nincs olyan, hogy ártás. Ezek tipikusan a torzulásból, a tengelyből, a bőségtudatból kiesett ember hárításai, kifogásai és ebből adódó elmeprogramjai.
Amikor ki merjük jelenteni: azért nem tudunk előbbre jutni, mert a „szaturnusz gátol” benne...
Jaaa... Vagy a Medúza csillag esetében: ha kéken villog, akkor minden „szupergut”, ha meg vörösen, akkor a házunkból se mozduljunk ki....
A hárítás ostobaságai a köbön, amiből a babonák gyönyörűségesen fel tudtak épülni.
Felelősségvállalás? Nuku.
MA is ez van?
De még mennyire.
Mindenki más vétkes, hibás, de főleg „azorbán”, hogy nekem nem mennek előre a dolgaim. Az, hogy figyelni kellene saját magamra, az érzékeléseimre, a belsőmre – a legnagyobb humbuk és mellébeszélés.
Ismerős?
De még mennyire.

Körbe vagyunk véve ilyen emberekkel. Ez a „massza”. A „tömeg”.
Mégis: most már nem vagyunk nekik kiszolgáltatva – legalábbis annyira nem, mint a közelmúlt-IG. VÁLTÁSBAN vagyunk. Most MÁR el tudjuk zárni magunkat tőlük és ha sikeresen megvalósítottuk BENT, MAG-unkban, akkor azt fogjuk immár tapasztalni, hogy egyrészt nagyon jól érezzük magunkat magunkkal magunkban, másrészt pedig bevonzzuk a velünk egy húron pendülőket.
Már NEM TUD URALNI a FÉLELEM úgy, ahogy eddig tehette. MERT LEJÁR A FÉL ELEM IDEJE.
Mindent megpróbál továbbra is a maga módszerével, hisz bevált, hisz hosszú-hosszú időn keresztül sikerrel lehetett alkalmazni – de a kör körbeért. Pont.
És ezt elsősorban ÉREZNI LEHET.
 
Ha valami elénk tornyosul, ha úgy érezzük, a régi világ, a régi minta akar minket elgáncsolni, akkor álljunk meg, különben mi is a régi mintát követjük a reagálásban. A felénk áradó gyűlöletre ugyanaz lez a válasz. Igaz, hogy mindenkit a maga szintjén lehet eligazítani, de az érzéseket ne vigyük bele.
A hétvégén pofátlanul fusizó nem fogja szép szóra abbahagyni a flexelést. Vele olyan hangon és olyan stílusban kell beszélni, amiből ért is. Mi ettől rosszul érezzük magunkat – de az ilyen esetben tényleg szentesíti a cél az eszközt, mert legalább elérjük, hogy csend lesz.
Az együttélésekből kiveszett a TAPINTAT, az odafigyelés. Ez tudatos nevelési program, hisz ez az „oszd meg és uralkodj” alapja. Nyughatatlanság, békétlenség az eredménye. A békés, kiegyensúlyozott, egymással együttműködő közösségek nem manipulálhatók. Nem terelhetők. Ők még képesek akár magukat egy rendszer alól is kivonni. Ez, természetesen, megengedhetetlen.
Tehát?
 
Az elégedetlenség, a nyugtalanság TUDATOSAN fenntartott minőség.
Azonban az EGY ÉN, az egyén, mindig ki tudja vonni magát alóla. Ha sok EGYÉN megteszi ugyanezt, akkor előbb-utóbb egymásra fognak találni és óhatatlanul kialakulítanak egy másik közösséget, szó szerint egy MÁS SÍKON.
Napjainkban mindehhez még a kozmikus támogatás is adott....
Tehát ha valamiben, gondolatban, érzetben, kapcsolatainkban most valami ELÉNK TORNYOSUL – akkor álljunk meg. Gondoljuk át, miért e torony? Mi a feladat? Mit üzen? Miért kell vele megbírkóznunk?
 
A segítség, a megoldás meg fog érkezni. Egészen biztos.
Ebben támogat ma minket RAFAEL, a gyógyítás-gyógyulás, az EGÉSZ-s-ÉG angyala...
KUlCS: a TUDATOSSÁG