ÚJ KAPCSOLÓDÁSOK

 
És nem is akármilyenek!
Ma „újhullám” érkezett, egy nagyon erős új hullám, melyhez a MEDVE, SATANA, az ANYAI BÖLCS ŐSERŐ minősége kapcsolható. Az a VÉDELMEZŐ, TÁMOGATÓ erő, melyet gyerekként (jó esetben) megérezhettünk anyánk felől, ha épp meghallottuk, miként véd meg minket, vagy hogyan áll ki értünk valakinek a támadása ellenében. Nagyon jól eső érzés volt, mert megtapasztaltuk benne azt a biztonságot, melyre mindig is támaszkodhattunk. Csak addig nem voltunk rá tudatosak.
Bársonyos, simogató, melegséget és hatalmas önbizalmat, erőt adó volt ez a tapasztalás. Egyben olyan tiszteletet kiváltó, anyánk iránt, amit addig nem is éreztünk meg. Addig természetesnek kezeltük, hogy „anya VAN” és MINDIG VAN és mindig kéznél van, ha kell valami, ugráltatható, „használható”, lénye annyira nyílvánvaló, hogy kétség nem fér ahhoz, hogy netán mi lenne ha nem lenne.
A TISZTELETET irányába akkor éreztük meg először, amikor először láttuk meg erejét. Mégpedig ÉRTÜNK.
 
Nincs ez másképp kozmikusan sem, hisz a kozmikus ANYÁnak az EMBER a gyermeke.
Kozmikusan is érezzük az anyai támogató őserőt, mikor bajba kerülünk – természetesen BENT, magunkban. Akkor, mikor „elveszünk magunknak”. Amikor nem találjuk MAG-unkat, mert nem látunk és nem hallunk. Ilyenkor jön egy „tasli”, egy fejbekólintás, egy kisebbfajta sokk, és máris ÉSZBE KAPUNK és elkezdünk figyelni. Egyébként felnőttként sem vagyunk különbek a gyerekeknél – csak a méreteink nagyobbak...(erre most rá is tüsszentettem).
Míg gyerekek voltunk, anyánk tartotta szemmel a baráti körünket, a kapcsolatainkat és igyekezett a méltatlanokat, az ártó hatásúakat kiszűrni.
 
Felnőttként kozmikus anyánk teszi ugyanezt – a MEGÉRZÉSEINKEN KERESZTÜL.
Talán említettem, hogy pünkösd hétfőn, vagy azon a héten legalábbis, volt egy álmom, amiben egy gyönyörű hegyet láttam, mint egy képernyőn, középre tájolva, egy csúcsban, tetején hósipkával, mögötte kristálytiszta kék égbolttal, előtte pedig harsogó színű zöld mezővel. A képhez társuló üzenetek a következők voltak:
 
„CSAK TISZTA ÉGBEN ÉS TISZTA IDŐBEN LÁTHATÓ MEG AZ OROM”.... (és mi az "orom"? A "csúcs-élmény", az ÖRÖM).
 
„MOSTANTÓL MINDEN KAPCSOLAT CSAK ILYEN KRISTÁLYTISZTA MINŐSÉGBEN JÖHET LÉTRE. Ez a MÉLTÓ kapcsolat alapja.”
 
Nos, az ÚJ HULLÁM, ami ma érkezik (SATANA és a NAP fényszöge által), nem más, mint a LÉTREJÖVŐ ÚJ TISZTA KAPCSOLATOKAT TÁMOGATÓ ANYAI ŐSERŐ.
Mindenhez megkapjuk az ERŐT, a segítséget, ami TISZTA.
Ami TISZTESSÉGES és amiben TISZTELET van.
 
Nem tudom, hányan látták tegnap az angol-magyar meccset, de már akkor ezek a gondolatok jártak a fejemben. Mintha a múlt minden átka és kísértete, rontása, programja, eszmeisége, minősége lepucolódott volna a magyar csapatról. Nem volt benne se durvaság, se arrogancia, de annál több volt benne a játék, a technikai tudás, a LÁTÁS a helyzetfelismerésekben, megvolt az elköteleződés érzete, a fair play, az odafigyelés és a LELKESEDÉS. Nem vagyok focirajongó, de már a magyar-német meccs is odaragasztott a képernyő elé, a tegnapi meg még inkább!
Bízom benne, hogy továbbra is így marad – de így is KELL MARADNIA, hisz „FORDUL A KORONG”.
Fordul a MI-NŐ-s-ÉG.
És akiben ott a MINŐSÉG, a NŐ-s-ÉG, a TISZTA EREDENDŐ LELKISÉG – amögé most odaáll az ÓVÓ, védelmező, támogató ANYAI, „MEDVEERŐ”.
(Egyébként ezért fognak az oroszok is nyertesen kijönni – mert velük van EZ a minőség. A „JÓ”-vátétel, a REND-rakás zászlóvivői ők most)
 
Ha JELEN voltunk eddig a JELEKnek a jelenben, akkor megtapasztalhattuk, miként tisztulnak le kapcsolataink. Minden téren. Most pedig azt tapasztaljuk, miként rendeződnek össze az újak, az „azonos vonzza az azonost” SZER-e szerint. Minden, ami MAG-os rezgésű, az most megkapja az ŐSANYAI VÉDELMET.
Azaz: felülemelkedik a bajokon. Infláción, külvilági züzükén, pánikhangulaton, nincstelenség-tudaton, hiányfélelmen.
Azt fogják a MAGOS-ok megtapasztalni, hogy "JÓ-S-ÁG" van, és hogy MINDENRE TELIK, és hogy MINDEN MEGOLDÓDIK, mert ők a VAN-s-ÁG és BŐ-s-ÉG, a MI-NŐ-SÉG tudatában léteznek.
Aki nem hiszi, járjon utána – de csak akkor tud, ha a TUDATÁN ÁLLÍT. Kinyitja az érzékelés kapuit, megtanul LÁTNI és HALLANI, de legfőképp JELEN lenni a JELEKnek a JELENben....
Ebben támogat ma minket RAZIEL a TISZTA ÉRZÉKELÉS angyala...(hmm. 10.08-kor: megint itt a rábólintás, SATANA részéről )