KINEK A PAP – KINEK A PAPNÉ

 
Alászállás az anyagba... láthatóvá váló megvalósulások és jelek... melyek alapja a LÁTÁSMÓD változása. Volt...
Ez áll előttünk.. A megvalósulás...
Ha váltottunk – azt az utat fogjuk megélni.
Ha nem váltottunk – azt.
Kinek a "PAP", kinek a pap-"NŐ"....
Kinek az ELME, kinek a SZÍV útja.
 
Tegnap már szó volt arról a videoban, hogy ez a döntés, pontosabban ennek a kihívása tavaly, a Szíriusz helikális felkelésével indult. Volt, aki kijelentette háborogva, hogy ő márpedig „nem látta Szíriuszt”, és ezzel tudtán kívül azonnal tanubizonyságát adta, hogy az ELME zászlója alatt fog tovább haladni és másoknak is EZT az utat mutatja.
Van, aki fogta a Szíriusz azon üzenetét, már hajnalban, hogy "őt nem látni kell, hanem érezni” – és ezzel elindult a SZÍV, a belső érzékelés, a MAG-ra ébredés útján.
Az elmúlt egy év alatt mindenkiről megmutatkozott, melyik irány felé halad.
Mindenkiről. Az ELME is ad egy JELLEMET - a SZÍV is ad egy JELLEMET. A kettő NEM FÉR ÖSSZE. Ezért az emberi kapcsolatok az elmúlt egy év alatt látványosan széjjel váltak. Családokon belül - családokon kívül egyaránt. De ez így jó. Hisz az ELME BESZŰKÜLT - a SZÍV pedig KITÁGULT minőség. A szívbéli tágulást NEM HÚZHATJA VISSZA egyetlen elme SZŰKLÁTÓKÖRŰSÉGE sem!
Erről gondoskodtak az "égiek" - akik nem mások, mint a MAG-unk.
 
A SZÍV LÁTÁSA nagyon sokmindent ÉRZÉKELHETŐVÉ tett az elmúlt egy év során.
"Mára" azonban egyfajta vákumba kerültünk.
Hasonlóan, mint amikor a búvár a mélyből a felszínre jön: először keszonba kell lépnie, mert a nyomáskülönbséget nem bírná ki.
Vagy az űrhajósoknál, illetve a tengeralattjáróknál: zsilipelniük kell, mielőtt belépnek az űrhajóba – vagy épp kilépnek onnan.
Mi, most vagyunk "a zsilipben".
Meg kell VÁRNI a megfelelő NYOMÁSKIEGYENLÍTŐDÉST a BELÉPÉS vagy épp KILÉPÉS érdekében.
És ezt nagyon sokan érezzük is.
 
Mindig arról beszélek-írok, hogy a jövő kommunikációs „műfaja” az ÉRZÉKELÉS lesz. Ennek kifinomításához, begyakorlásához kapjuk már jó régóta az edzőprogramokat. Az "ókor-kör" tanításai mind az ELME alapján működtek, és az ELMÉNEK szóltak. Olyan bölcsességek, melyek nagy részben igazak is, mégis ELKÁPRÁZTATNAK csupán - mert az érzékelést ELNYOMJÁK.
Sok bölcsességnél jelez be a „zsigeri rendszerünk”, hogy valami nem stimmel. De elhallgattatjuk, mondván, hogyan merünk mi xy „naaaagy tanítót”, vagy hírneves embert kritizálni, kik vagyunk mi hozzá képest... Ismerős? Persze.
És lépünk máris a csapdába. Ugyanis BÁRKIBEN és MINDENKIBEN ott van a TISZTA, EREDENDŐ tudás, mely mindig ÉRZÉKEINKBEN szólal meg és jelez a TORZÍTÁSOK ellenében. Csak hallgatni kell(ene) rá.
Nos, ezért érkeztek az „edzőporgramok”.
Mik voltak ezek? Az akarat kontra türelem játszmái. Megélhettük, hogy SEMMI nem teljesült abból, amit mi elképzeltünk és megvalósítani akartunk – ellenben MINDEN, ami az ölünkbe hullt. Ezzel a leckével kaptuk meg az EMLÉKEZTETÉST arra a kozmikus eredetünkre, hogy az „EGO” létének a SORSÚTJA előre megírt.
Az ITT és MOST jelenében nincs szabad akarat az irányt illetően, hisz MÁR MEGÍRTUK, MI SAJÁT MAGUNK – csak a MEGÉLÉS MIKÉNTJÉBEN él a szabad döntésünk. Például: kirúgnak a munkahelyünkről, mert nem vagyunk hajlandók oltakozni.
Ezt megélhetjük letargiában – de megélhetjük örömben is, TUDVA, hogy ez egy NEKÜNK NYÍLÓ, kimondottan a PÁLYÁRA tevő lehetőség előfeltétele! Hisz nem lehet benne ragadni a régi mintában, ha MAG-unk már jól tudja (előre), hogy az ÚJ ÚTRA AKAR LÉPNI, hisz azért van ITT és MOST, mert ENNEK van itt az ideje. Márpedig ha ennek van itt az ideje és váltani akarunk, akkor a szükséges feltételek is megmutatják magukat a "IO" irány megélésének érdekében.
Nagyon sokan megtapasztalták az ilyen jellegű fordulatokat, meglátva, hogy tényleg semmi nincs ellenükre, csakis minden ÉRTÜK van, mert egytelen dolog működik: a „IO”!
De akkor miért van a rossz? És MI a rossz?
A "IO" TAGADÁSA. Azonban NINCS TAGADÁS ÁLLÍTÁS nélkül!
Ha az állítást elvesszük – a tagadás megszűnik.
Tehát? CSAK ÁLLÍTÁS VAN. CSAK JÓ van. Minden egyéb SAJÁT LÁTÁSMÓDUNK TORZULÁSA.
No, ha eddig eljutottunk és mindezt felismertük, ráébredtünk az IGAZ-ÁG-ra, akkor most beleértünk a „zsilipelőbe”.
Ahol VÁKUM VAN.
 
Az ÉRZÉKELÉSEK SE működenk úgy, mint eddig.
Teljességgel MAGUNKRA vagyunk immár hagyva, mert szó szerint a MAG EREDENDŐ TISZTA MI-NŐ-S-ÉG-ének KELL ÉLETRE kelni TEN-MAG-unkban!
A JELEN LÉT, a PILLANAT megélése továbbra is nagyon fontos, hisz a pillanatban mindig benne van a MINDEN. Minden pillanatban a Mindenségből egy új RÁÉRZÉS, egy új felismerés érkezhet.
Töltődik a TISZTA EREDENDŐ TUDÁS - ami természetesen MEGDÖNT minden ELME által torzított tant – de ne „szégyelljük”, hanem kövessük és hallgassunk a megérzéseinkre és CSAK a megérzéseinkre. Merjünk nyugodtan ellene menni az agyasságoknak, legyen szó bármiről is... És mondja az bárki is...
 
Napunk kísérő angyala továbbra is RAGUEL, aki a TISZTÁN ÉRZÉKELÉS fontosságára hívja fel a figyelmet és segít abban, hogy ha valamire ráérzünk, akkor annak engedjünk teret magunkban és ne hesegessük el, ne írjuk felül agyalással, gondolkodással.
Az elménket NE ELLENÉBE használjuk az érzékelésnek – hanem csakis ÉRT-e, azaz ÉRT-sük meg, hogy MI-ÉRT kaptuk a jelet, a megérzést és azt ÉRT-EL(E)MEZZÜK!
Így összekapcsolódik ÉR-zék és ÉR-tés, ami már EGY....