GYÖKERES LESZÁMOLÁS

 
Mivel?
Az illúziókkal. Legyen az bármi is.
Egy ember iránt érzett érzelem, egy elvárt munkalehetőség, egy remélt megbízás... bármi. Amiben ott az ELVÁRÁS.
Nem azeket az időket éljük, hogy MI AKARJUNK. Ezzel együtt most bukik el minden elmeporgramozós „Titok”, hogy mit hogyan lehet elérni az életben! Vége az ELME uralmának.
Most a „KAPÁS” idejét éljük. Amikor azt KELL elfogadni, ami jön.
Lehetőség szerint RÁÉREZVE - mert úgy tudunk felülni a hullámára. Úgyis az jön felénk és hozzánk, amivel „dógunk van”. És semmi egyéb. Mivel OTT VAN MÖGÖTTE az Emanueli SZER ELEM energetika, ezért „don’t fos – be happy”: minden a JAVUNKRA VÁLIK, mert ÉRTÜNK VAN!
Még akkor is, ha pillanatnyilag nem úgy látszik.
 
Ma is ilyen napnak nézünk elébe. Mivel vasárnap van, nem nagy a valószínűsége, hogy valami munkahelyi vagy iskolai téma feszegetne, a sulinak meg úgyis vége lesz lassan. Legfeljebb a várható bizonyítvány jelezheti bizonyos illúziók elengedését..🙃
Viszont együtt vagyunk a családunkkal, társunkkal – legfőképp magunkkal. Hol zajlik az élet? Magunkban. És CSAK OTT.
Ma ráébredhetünk saját vagy a társunk méltatlan minőségére, vagy arra, hogy hol futnak játszmák, hol hagytuk magunkat eddig megtéveszteni. Hol kergettünk illúziókat, remélve, hogy valakit meg tudunk a saját bájunkkal változtatni. Aztán be kellett látnunk, hogy végül a BÁJ-ból BAJ lett..
De rádöbbenhetünk ennek a fordítottjára is: kiben nem láttuk meg eddig a valódi arcát? Mert nem figyeltünk rá?
És kiterjedhet mindez az egész külvilág összefüggéseire, a "színpad" játszmáira is.
Ma a „Termeburán” a Hold érinti a MÉRLEG csillagképben álló SÁRKÁNYFARKOT, azaz a Leszálló Holdcsomópontot. Ha őt érinti, akkor automatikusan a Sárkányfejet is, hisz a Leszállóval szemben áll.
Mit jelent ez? Ma olyan BELSŐ DÖNTÉSRE jutunk, ami felér a „Múltat végképp eltöröljük” hangzatos kijelentéssel. Eljuthatunk egy „teljes leszámolás” hangulatába. „Itt a vége-fuss el véle”. Pont. Vessző nélkül...Aztán, hogy ezt mikor váltjuk majd tettekre, az a helyzeten múlik.
A döntés megszülethet bennünk valaminek a kapcsán úgy is, hogy „feladjuk”. Hogy nem erőlködünk tovább. Nem hajszolunk valamit, nem küzdünk tovább egy helyzettel vagy illetővel: elengedjük.
Majd lesz valahogy.
MINDIG az ilyen döntések szokták az addig bennünk feszítő „akarom-görcsöt” feloldani és hozzák meg a feloldást, a feloldozást és a megnyugvást.
 
Ma, vasárnap révén, lesz elegendő időnk egy kis merengésre, lenyugvásra, napozásra, fürdésre, amikor a LÁTÁS megjelenik bennünk és meghozza a felszabadító érzetű megoldásokat....
Csak ENGEDJÜK....
Kísérő angyalunk, aki ki más is lehetne, mint RAFAEL, a gyógyulás-gyógyítás angyala. Csak engedjük, hogy segíthessen...