TOVÁBBLÉPÉS

 
Tegnap többen érzékelték, magamat is beleértve, hogy milyen borzolós hatás van a levegőben.
De ugye a hatások között azért megjelent a bőség is – már csak az volt a kérdés, hogy a hülyeségból jut ki bőségesen, vagy inkább kiegyenlítő erőkén működik majd? Mint később kiderült, inkább ez utóbbi valósult meg, a „kapcsolóállítás” képességének a tesztje azonban rendben megvolt..
 
Ha sikerrel vettük a kihívást, akkor ma megveregethetjük a vállunkat.
Minden pillanatban a SZER ELEMÉBEN lenni, TUDATOSAN törekedni az ÖRÖMLÉTben LÉTRE – nem könnyű dolog. Nagyon nem. Ezt az állapotot ugyanis könnyű összekeverni az elszállós optimizmussal, mikor mindig, ha kell-ha nem, átszellemült vigyor ül a képünkön, mondván, mi mindig boldogok vagyunk. Vagy épp inkább nem normálisak....
 
A SZER és az ÖRÖMLÉT egy TUDATMINŐSÉG. A „IO”-s-ÁG BIZONYOSSÁGÁNAK a tudata. Annak, hogy MINDEN REND-ben van. ANNAK, hogy tudva tudom: BENNEM VAN az ISTEN-GÉN, az IGÉN, hogy ÉN működtetek MINDENT – és TUDATÁBAN vagyok ennek a FELELŐSSÉGÉNEK IS!
Ugyanis a hurráoptimizmus mindig itt bukik el: a felelősségtudat hiányzik belőle.
 
Az érzelmeket azért kaptuk, hogy éljük meg. Ezt a tanítást egy kedves ismerősöm kapta 1-2- évvel ezelőtt álmában, Jézustól. Tehát NEM AZÉRT, hogy ELFOJTSUK.
A SZER tudata mellett még nyugodtan lehetünk mérgesek, megélhetjük a tehetetlen haragot is, lehetünk zsémbesek, morgósak, lehetünk lázadók, lehetünk letargiában, apátiában, lehetünk nagyon vidámak, euforikusak – tehát megélhetjük magunkban az emberi léthez tartozó érzelmek teljes skáláját. Ugyanis bármilyen érzelmet élünk is meg, az egy adott helyzethez kapcsolható. És elmúlik. Átbillenünk rajta és lépünk tovább. Tapasztalatot szereztünk
De közben a SZER TUDAT, ami a „3 T”, valamint az ÉRTÉK-és MÉRTÉK RENDJE, NEM VÁLTOZOTT meg bennünk! Attól, hogy haragszunk, attól még tisztességesek maradunk és nem fogunk kést rántani, mert a „IO-zan paraszti ész” elevenen élő bennünk.

Az ÖRÖMLÉT egy HANGOLTSÁGI tartomány. Mondom, ez nem a „hülye vigyor” állapota, hanem a BIZONYOSSÁG minden porcikánkat kitöltő, békét, erőt adó „háttér” TUDATA.
Értjük?
Érezzük a lényeget?

A nyughatatlanságot tegnap kiválthatta az is, hogy a NAP belépett az ORION csillagkép hatómezejébe. Mint tudjuk, az ORION a „Mindent változtass meg, amit lehet” minőséget sugározza, és ha a Nap kerül eléje, akkor a VÁLTOZÁSSAL együtt járó nyugtalanságot fogjuk megérezni. Pontosabban kibillenhetünk az addigi stabilitásunkból. Meginoghat bennünk minden biztosnak vélt hit, vélemény. Nincs ezzel semmi baj: felfoghatjuk egy próbának is, de egy kontrollnak is: vajon nem ragadtunk-e bele valamibe, aminek már lejárt az ideje? És ha meglátjuk, hogy igen – akkor lehet élni a változás-változtatás lehetőségével. Hisz nincs olyan, hogy „rossz” – a kibillenésnek is megvan a célja és feladata, hogy még „IO-bb”-akká tudjunk válni...

Ma a „Teremburán” a HOLD szembe kerül a PLÚTÓVAL. A Hold az IKREK csillagképben halad, a Plútó, mint már tudjuk, a SAS csillagkép alatt ácsorog.. Mit üzen ez nekünk?
Az IKREK csillagkép egy KAPU. Amelyen keresztül LEJÖN a TEJÚTRÓL az „üzenet”. Amelyik bolygó előtte elhalad, a saját minőségéhez igazítja ezt az üzenetet. A Hold az állandóban rejlő változó, a változóban rejlő állandó szimboluma, ezért tartozik a NŐ-höz. Ezenkívül már beszéltünk róla, hogy emberi MI-NŐ-s-égünket, a bennünk ÉLŐ NŐ-s-éget a HOLD determinálja. Tehát?
A Tejútról lehozza a MINDENSÉG üzenetét, hogy a Plútó MAG-látásának segítségével lássuk meg MAG-unkban „A” mi MINŐSÉGÜNKET. Azt, hogy az átalakulás egyetlen útja nem a mennyiségi, hanem a MINŐSÉGI változás. A bennünk élő NŐ-s-ÉG felismerése és megélése....A BŐ-ségtudat, a harmonia és a Rend tudata. Ez adja meg a SZER- tudatot és vele együtt az ÖRÖM-létet, hisz ez nem más, mint a SZER ELEMÉBEN ÉLNI. Ami egy „minőségi” állapot....

Kísérő angyalt ma nem hívtam, találjuk meg önállóan, magunkban – és nem „magunkon kívül”, mert attól csak magunkon kívülre kerülünk – a létezés lényegét.

Ma, a trianoni emléknapon pedig NE a megfosztottság, kiraboltság érzete legyen bennünk, hanem annak a BIZONYOSSÁGA, hogy LETELT a NEM-esek korköre és a MAG újra életre kel. Hogyan valósul ez meg kint? Hagyjuk meg a „kintnek”, mert a képzeletünk úgysem tud olyan lehetőségeket és összjátékokat felsorakoztatni, mint az isteni rend....
Mi csak a MEGÉLÉSEK felett tudunk „uralkodni”, csak az a miénk....