ELBIZONYTALANODÁS KONTRA FELKÉSZÜLÉS

 
Ma minden észköz az elbizonytalanodásról szól - de a BŐSÉGRŐL is! Jelzik a lapok az aggályok, a kétségek feltörését – de ott van a bőség ígérete is.
Melyiknek engedünk teret magunkban?
Természetes dolog az alászállás, amikor egy adott hullám kifut alólunk. Benne voltunk, megéreztük, „utaztunk a hátán” – aztán egyszercsak elcsitul. „Szárazra kerülünk”. És ez a szárazra kerülés máris elhozza a „szárazság” érzetét is, ami nem más, mint az elbizonytalanodás. „Jól láttam, amit láttam?” Jól érzékeltem amit érzékeltem, vagy csak beképzeltem magamnak?” „Tényleg mindenki hülye rajtam kívül - vagy én vagyok teljesen az?”... Megkérdőjelezzük magunkban mindazt, ahova eddig eljutottunk. Amit megéltünk. Amiben bizonyosak voltunk.
Minek a hatására? A KÜLVILÁG HATÁSÁRA.
Mert „szárazra kerültünk”.
 
„Odakint” tapintható az idióták nyomása, az egész világgazdaság ellehetetlenítésének a szándéka, aminek természetesen mindig a „kisemberek” isszák meg a levét. Tapintható, amint mesterségesen kurblizzák az inflációt egyre feljebb, hogy egyre nagyobbat durranjon. Aminek majd azok lesznek a haszonélvezői, akik kirobbantották – mint ahogy eddig is a történelem folyamán. Az, hogy sok ember lehetetlenül el, az „járulékos veszteség”, semmit nem számít. Ahogy az emberélet maga sem számít a pénz oltárán.
DE!
Mint tudjuk, KÉSZ TÖRTÉNÉSEKBEN HALADUNK. Ami kint történik, az NEKÜNK ÉBRESZTŐ, hisz a KINT adja meg a MEGÉLÉSEK impulzusát a BENT alakulásához.
Akik MÁR ébredtek, akik már látnak, azok látják azt is, hogy minden JEL ITT VAN a FELKÉSZÜLÉSHEZ, mert tudva tudják, hogy a „jövő JÖVŐ” beérkezéséhez a fizikai síkon is át kell esni a MÚLT ELMÚLÁSÁHOZ. Ennek a múltnak az elmúlása fájdalmas lesz azoknak, akik kapaszkodnak bele két kézzel. És könnyed azoknak, akik már kiléptek belőle.
Ez a folyamat BENT is zajlik – meg KINT is.
 
A BENT átalakulása, besűrítve, a coviddal indult el. Minden, de tényleg minden a BEFELÉ NÉZÉS felé fordított mindenkit.
Aki „vette az adást”, az fantasztikus belső átalakuláson ment át, és fantasztikus élményekkel gazdagodott. Aki nem vette az adást, az bizony megszenvedte ezt az időszakot.
Aki vette az adást, megtisztult szellemben, lélekben, a kapcsolataiban, az élete minden területén.
Aki nem vette az adást, azt elnyelték a „körülmények”.
Most is így lesz – csak már egy más szinten.
 
Már nem emlékszem pontosan, mikor beszéltem arról (előre), hogy ez az év BŐSÉGET fog hozni – a fordulatot megelőzve. Gazdag termést, hogy LEGYEN MIT BETÁRAZNI.
Nem tudom, kinek tűnt fel: tényleg minden „harsan”.
Minden gyümölcsfa roskadásig tele van gyümölccsel. Érik már a gabona is. A mézelő fák ontják a virágokat, rengeteg a méh....
Lehet tölteni a kamrákat. De NEM FAGYASZTVA! Hanem a jó öreg befőző módszerekkel. Miért mindez? Mert már készülődik a vihar szele. Mire azonban ideér, mi már FELKÉSZÜLTEK LESZÜNK.
BENT, lélekben és KINT a külvilág hatásait kivédendően is.
Ne feledjük: mi MAG-URAK vagyunk. NÁLUNK a MAG: tudásban IS és ANYAGBAN IS, mert az ANYA vigyáz minket. De az ANYA vigyázásához MÉLTÓNAK is kell lenni, ÉRTÉK-és MÉRTÉK-tudatban egyaránt!
 
ERRŐL ÜZEN ma SATANA, bölcs KÍSÉRŐ ANYÁNK – aki „megállt” a „Teremburán” és „rückwerts”-be kapcsolt. Egészen október 21-ig. Akkor újra megáll és elindul előre a VÍZÖNTŐ csillagképben, meghozva a FEL-,KI-és MEGSZABADULÁST, a MEGTISZTULÁST, hisz Satana a felelőse annak, hogy MI történik a TÉRBEN adott IDŐBEN.
Egészen 2023 júnuis közepéig gondoskodik a tisztulásról. Akkor majd megint megáll - de azt, hogy mit hoz, hagyjuk meg a jövő zenéjének....
 
Az előttünk álló NYÁR a felkészülésről szól.
A kártyák és a „Terembura” konstellációi egyaránt az ÉSZNÉL LÉTRŐL üzennek. Lehet elbizonytalanodni, mindenkinek „meg van engedve” – de nézzünk TÜKÖRBE és lássunk mögéje. Lássuk meg mindazt, amit EDDIG megéltünk és ne hagyjuk magunkat kibillenteni. Lássuk meg, hogy minden értünk van, hogy a természet TÁLCÁN kínálja a bőséget a felkészüléshez. Éljünk a lehetőséggel!
Bent, magunkban pedig továbbra is figyeljünk a bennünk élő TISZTA FORRÁSRA!
(hmm.. 9.33...mondhatni nincs több kérdésem 🙂)...
 
Napunk kísérő angyala ma METATRON, aki mi másról is üzenne, mint a „SZELLEMI MEGÉRTÉSTŐL”. - hisz a Merkúr is megállt odafent és KÖZELÍT a NAP-hoz, azaz elhozza annak megértését, hogy mi a "Központi Akarat"....
Hagyjuk „dolgozni” a "jó öreg Metatront"...
 
(Kép: Alsófalva - faragott kapu)