ŐRZŐK

 
Ma először nem vetettem se kártyát, se asztrokockákat. Egyetlen „észközt” sem vettem elő a Rituáléhoz.
A csillaghelyzetre is ránéztem ugyan, de tudtam előre, hogy ma mi lesz az égen, hisz a tegnapi ÜRESHOLD helyzete egyértelműen előre vetítette a mai felállásokat..
Ma először hagyatkozom arra a belső vezetésre, amiről tegnap írtam, az olvasott könyveken, a "véletlenül” elém kerülő filmeken keresztül..
 
A tegnapi mottót, mint ahogy említettem vala, a Harry Potter sorozat „Tűz serlege” c. kötetének a zárómondatából emeltem át. Minő „véletlenül”, az „észközök”, a kártyák, az asztrokockák, pontosan ugyanennek a zárómondatnak az üzenetét ismételték meg...
A Tűz serlege kötet a „Sötét Nagyúr” életre keléséről szól.
A könyv olvasásával párhuzamosan néztem az "Atye ajándéka" sorozatot, amiben ugyancsak megjelenik a „sötét” erők „fénybe, jószándékba” öltöztetett működése.
De mellette megjelennek az ŐRZŐK is.
Azok, akik minden korban JELEN vannak, minden korban viselik magukon a JELET, hogy maguk se felejtsék: ők AZ EREDET TTIKÁNAK a fenntartó TUDÓI a felejtés ELLENÉBEN.
Ők őrzik az ÁLLANDÓSÁGOT, azt a megVÁLTOZTATHATATLAN mi-NŐ-séget, mely MAG-a az EREDŐ és ami BENNÜK VAN.
 
Az őrzők SOHA ,egyetlen életükben SEM tudnak mások lenni, mint ŐRZŐK, mert BENNÜK ÉL az az ŐS-ELEM, a SZER ELEME, melynek ők a MŰKÖDTETŐI. Ők nem tudnak felejteni.
Ők EMLÉKEZTETNEK arra, mindig és minden korban, hogy csak a „MAGHÉJ”, a RUHA, a FELSZÍN, a LÁTSZAT az, ami VÁLTOZHAT, de ez csupán KÁPRÁZAT. Az ELME ELKÁPRÁZTATÓ képessége.
A MAG-elem ereje mindenkiben ott van, hisz minden egyes én a MIND-ÉN része.
Egyetlen egy különbség van a működésben: az EMLÉKEZÉS és a FELEJTÉS viszonya.
Ezért nem lehet, nemzet szinten SEM, a MAG-őrzőket eltüntetni.
Bele lehet taposni őket földbe, ahogy egy magot is, mely aztán láthatatlanná válva, a talajban elrejtőzve, hosszú, nagyon hosszú időn át is képes várakozni, hogy a megfelelő időben KI-CSÍ-rázzon. És ez a "megfelelő" IDŐ MINDIG ELJÖN!!
 
Figyeljünk meg egy vihart, vagy egy hurrikánt. Elég film készült róluk: bent, a magjukban, ami „állandó”, nyugalom van. A „buli”, a kavarodás, a félelmkeltő csitt-csatt-dirr-durr csak KINT, a „PEREMEN” zajlik...
Értjük?
Érezzük?

Ma elkezdtem a Harry Potterből a következő kötetet olvasni, a Főnix rendjét. Mivel indul a történet? Azzal, hogy mennyire ELVISELHETETLEN az ostoba, korlátolt muglik világa! Hogy mennyire bele lehet süppedni az ÖNSAJNÁLATBA – ha az „ember varázsgyereke” NEM LÁT. Amikor a MÁGUSI ERŐNKRŐL elfelejtkezünk! Ekkor a „sötét erők” képesek legyűrni.... Mert jönnek is... hisz mi vonzzuk magunkhoz őket saját hangoltságunkkal...
DE!
Ha az ember MAGÁRA ÉBRED, képességének, ÉRTÉKÉNEK, MÉLTÓ-ságának a tudatába kerül, újra, akkor MEGJELENNEK AZ ŐRZŐK. Azok az őrzők, akik RENDET „alkotnak”. Akik TARTJÁK A RENDET. Még ha láthatatlanul is.... És TARTANAK MINKET. Tartják BENNÜNK a LÉLEK EREJÉT.
Ahogy „kiléptem” a könyvből és elmentem rendbe szedni magamat, elmerengtem a víz közelében ezen az „ŐRZŐ” témán.
Eszembe is jutott: vajon mit fognak az észközök mindehhez ma küldeni? De azonnal jött az érzet: nem kellenek ma észközök...
 
A „Termeburán” egyébkén az ÚJHOLD, ami mindig egy ÚJ FELÜTÉS, egy új energia, egy új irány jelölője, ma a BIKA csillagkép SZARVAI között jár. Mit üzen ezzel a számunkra? Azt, hogy a BENNÜNK ÉLŐ NŐ-ség, KI-és FEL-emelkedik a TEJÚTRA. Az ISTENI IGAZSÁGOK szintjére. Amikor ÉREZVE TUDUNK. Amikor megéljük a bennünk élő BIZONYOSSÁGOT.

Közben a Nap a BIKA SZEMÉNÉL, az ALDEBARAN csillagnál jár, amely teljesen szemben áll a SKORPIÓ SZEMÉVEL, az ANTARESSEL. A Nap KÉT SZEM KERESZT-TÜZÉBE kerül.
Az Aldebaran az ŐRZŐ SZEME, a „vigyázó szem”, mely védi a Bika hátán a Plejádokat, az "ÁLLANDÓSÁG ŐRZŐIT" az Orion nyughatatlan, változást generáló erőivel szemben.
Az ANTARES, a SKORPIÓ szeme a "SZÍVLÁTÁS", a belső ÉRZÉKELŐ LÁTÁS szimbolikája....
Tehát?
Mir kell őriznünk magunkban?
A SZÍVLÁTÁS KÉPESSÉGÉT. Mely mindent kiszűr, ami ÁL-ságos, ami IGAZ-talan, de MEGTARTja mindazt, ami MAG-tartó bennünk...

Ma MINDENKI felismerheti magában az ŐRZŐ minőséget, szerepet - ha eddig még nem érzett volna rá. MA TUDATOSULHAT.
Ma BÁRKI felismerheti MAGÁBAN azt az EGY SZEM ÁLLANDÓT, azt a MINŐ-séget, mely számára megadja belső REND-TUDAT stabilitását. Azt a bizonyosságot, hogy van, él, létezik mindenkiben egy olyan ELEM, mely mindig EGY és UGYANAZ, mely soha meg nem változtatható, melyhez mindig vissza lehet térni, mely mindig megadja a BIZALOM, a HIT, a REND, a NYUGALOM biztonságtudatát, hogy „VAGYOK AKI VAGYOK”....
Ez minden EGY-ÉN ŐR-MAGJA – vagy ÍR-MAGJA...
Az EGY megváltoztathatalan állandó MI-NŐ-sége...