ANYAI SZERETET

Visszanézve a tegnapi napra, volt a hangulatában valami borzoló. Valami nyugtalanító. Valamilyen feszültség. Én magamban ugyan nem éreztem – de láttam másokon. Meg érezhető volt a levegőben is, mert ilyenkor a kutyák is meghülyülnek.
 
Ma CSEND VAN. Hallható, tapintható. Lehetne mondani, hogy azért mert vasárnap van és ilyenkor nem indul a nyüzsgés, az élet – de ma reggel még a madarakat se hallani...Levél se rezdül... Az ember saját maga is lehalkul ilyenkor és lábujjhegyen kezd járni, belesimulva ebbe a csendbe...és annak békéjébe...Elkezd „bambulni”, kifelé nézegetni.... és hamar feljönnek emlékképek, gondolatok, érzetek, amik hirtelen megvilágosodásba, megértésbe kerülnek...Koppan néhány tantusz...Összeérnek szálak, melyeket most hirtelen más fényszögben látunk... Jó ez a merengés...
Jó „A” merengés...
 
Ma pedig különösen érdemes a merengésbe belemerülni, mert nagyon „HAT-ásos” fényszögek hatják át a „Teremburát”, ösztönözve a merengés által elnyerhető szívbéli megértést....
Elsőként a HOLD és a MERKÚR együttállását emelném ki az ALGOL csillagkép előtt, akik egy trigon, azaz egy KIEMELŐ, „tűzbehozó” fényszöggel kapcsolódnak a SAS csillagkép előtt álló PLÚTÓVAL.
Ki az ALGOL? A „MI-NŐ-s-ÉG”-i szellem megújulás jelölője.
Ő a MEDÚZA feje, akinek egyik szeme piros, a másik kék.
TŰZ és VÍZ kapcsolódnak össze benne.
A HOLD az ANYASÁG és a lélek jelölője, a MERKÚR pedig a GYERMEK, a gondolaté. A PLÚTÓ a MAG megújítója.
Ha most mindezt összerakjuk, akkor egyértelmű, hogy a BELSŐ ÉBREDÉSNEK egy újabb, tágabb, magasabb fokát élhetjük meg, ami kb olyan érzet vagy állapot, mint amikor egy nő megtudja, hogy gyermeket vár. Ez a tudat, ez az érzet MINDENT átalakít és „mindent visz”. Leírhatatlan és megfoghatatlan. Egy teljes belső ÁTLÉNYEGÜLÉST hoz. Felrepít a kozmoszba és egyfajta „kiválasztottság” tudatot ad. Különlegességet. Megérzi az ember bent, magában a MAG MÁGIÁJÁT....
Megérzi az ÉLET ébredését, ami felébreszti a MAG-asztos SZERELMET.
Ehhez fogható NINCS az életben.
És ezt egy férfiember SOHA nem tudja megélni. Hasonlót igen.
De EZT soha.
És pontosan EZ AZ, ami az embernek az „Isteni” része. Ezen lehet vitatkozni, meg lehet a vallásokra hivatkozni – de minek.
A TUDÁS NEM A VALLÁSOKBAN VAN. Hanem MAGUNKBAN. Érezzük és értjük – vagy nem. Ha érezzük és értjük, mert ÉLJÜK – akkor nincs az a vallás, ami ettől jobbat tudna tanítani. Ennyire egyszerű.
Egy anya SZERELMÉT sem lehet elmagyarázni, sem megtanítani, sem átadni. Ezt vagy megérzi és megéli valaki, vagy nem.
Ma a nőktől az anyaság hatalamas beavató mágiáját IS el akarják venni. Mert az a világeszme, ami a vallásokat is létrehozta, nagyon is tisztában van azzal, hogy a NŐ az, itt a Földön, aki az ISTENI KÓDOK és TUDAT hordozója. Aki ÉLETET AD – nem fog életet elvenni. Aki életet ad, nem fog rombolni.
És ha lehet, most ne keverje ide senki azokat a nőket, akiknek testében hímségi lelkület lakozik, és akik bizonyos szellemiségek, meg politika, meg irányzatok megszállottjai és végrehajtói.
Ők „nem nők”. Pont. Még akkor sem, ha van gyerekük.
 
Az anyai szerelem maga a SZER ELEM.
Az az energia, az a rezgés, az a hangolás, ami a kozmosz működtetője. Csúcson akkor jár ez az érzés az emberben, mikor a gyermek még pici. Csecsemő. Ebben az időszakban teljes EGY-s-ÉG-ben forrnak össze, anya és gyermeke - ahogy a Kozmosz és az EMber is.
Hisz EZ a KOZMOSZ ÉLTETŐ és működtető energiája!!
Aki ezt egyszer tényleg, testközelből megéli – többé nincs kétsége afelől, hogy NINCS HÍMSÉGI „TEREMTŐ ISTEN”. Ez egy teljes „ad absurdum” – és csak az ELMÉT lehet ezzel a hülyeséggel megtéveszteni.
 
A mai konstellációk, melyeket az észközök is teljesen „lekövetnek”, az ÉRZETEKBEN való MEG-újulás lehetőségét ébresztik fel bennünk, a „kor-kör”- váltásnak immár egy MAGOSABB szintjén. Lássunk már végre tisztán, értsünk végre érezve, hogy MIÉRT élünk egy teljesen kiforgatott, átpolarizált, hasított tudatú világban.
Egyszerű: mert HAGyTUK MAGUNKAT MEGTÉVESZTENI.
De ahogy az anyai szerelem mindent fel tud oldani, úgy tud feloldódni bennünk is a LÁTÁS által az EMLÉKEZÉS blokkja.
Ha emlékezik a lélek – akkor a szellem is végre meg tud újulni. Képes végre meglátni, hogy minden én, a MINDÉN csakis egy ANA MÉH-éből tudott megteremtődni – „hozzáadott érték” NÉLKÜL IS! A LÉ-tben a LÉ-lek nem a tagadás szellemiségét éli, mert NEM-telen. Kétszer minusz az plusz – tehát a NEMTELEN maga az IGE-N-LÉ-t...
 
Ezekben a megélésekben támogat ma minket újra HANIEL, a „Hold angyala” - engedjük, hogy segítsen kilépni az ELVI programjainkból, a meggyőződéseinkből. Inkább ÉREZZÜK és ÉRZÉKELJÜK azt, amit kell - majd leköveti a megértés is...