KI VAGYOK ÉN?

Jó kérdés - és épp 27-én?? A "Szent Szövetség" száma alatt feltéve... Ki az "én" és ki az "ÉN"? Ki vagyok itt és ki vagyok ott?
A kérdésektől meg aztán teljesen kivagyok....😀
Jó ideje halad az ember a keresés útján... de vajon mennyire találták meg a választ kérdésükre a keresők?
Tipikus, különösen a materializmus „kitörése” vagy „betörése” óta, hogy a választ KINT keressük, a történelem nyomaiban.
A modern spirivilággal az ÉLÉN!!!
 
Nézzünk csak körül: mennyi kutatás folyik szobrok, leletek, kövek, barlangok után? Bizonyítandó, hogy kik VAGYUNK, hogy honnan jöttünk? Így, többes számban..
Kik vagyunk MI magyarok? Milyen JUSSUNK van itt a Földön, azon belül is azon a területen, ahol élünk?
Aztán a hagyomány-keresés...Mennyi „hagyomány” őrzi „eredetünket”? Mennyi népdal, mese és rege? Keressük a NYOMOKAT, amiket elődeink HÁTRA HAGYTAK A „PORBAN”.... Ásunk és ásunk.... Pedig mondhatnánk, nem véletlenül fedi több méteres porréteg az előző évezredek maradványait. Elgondolkodtunk vajon azon, mennyi por keringhet a „levegőben”, hogy csak rakódik és rakódik? Hogy 2000 év nyomait kb 2 méter mély porréteg fedi? Vagy még több? Honnan jött ez a rengeteg por?? Netán termeljük???
Kutatunk, ásunk LEFELÉ, heurékázunk ha nyomokra bukkanunk, elmélázunk azon, miként éltek elődeink, kikövetkeztetjük életmódjukat, hogy MIT ETTEK, hogyan él-HET-tek, talán „istenképükre” is választ találunk – de milyen ELV ALAPJÁN találjuk meg ezeket a válaszoka???
CSAK és kizárólag A MATERIALIZMUS elve alapján!
Miért merem ezt így kijelenteni?
Mert AZ ELME a MATERIALIZMUS hordozója.
 
CSak az ELMÉNEK kell a bizonyíték, az elmének kell a tapintható magyarázat, az elme akar mindent szétcincálva elemezni, mert az EGYSÉGBEN látás, neki nem elég... Ugyanakkor minél mélyebben elemez, racionalizál – annál jobban belekeveredik saját szövevényébe, mert egy ponton túl NINCS RACIONÁLIS magyarázat semmire!! Vagy RÁÉRZEL vagy nem! Pont.
A történelem kutatásával az ember a maga gyökereit akarja felkutatni. Honnan JÖVÜNK? Ugyanakkor a „játszmábók” kihagyja a lényeget, a LÉNY EGÉT: SAJÁT MAGÁT, az EGY ÉN-t.
Pedig ebben van a kulcs, az „alfa és az omega”, a kezdet és a vég, az örök körforgás miértje....és a miért megértése..
A MAG MEG-tagadásával indult mindennek a KIHELYEZÉSE.
A „vallások” megszületése...
 
A minap kaptam egy videot. Cser Zoltán beszél benne egy jóslatról. Az alábbi mondat ütötte ki nálam a biztosítékot, nem kicsit, nagyon: „a megjövendölt gyermek, akinek neve EMANUELA, mint „ÚJ VALLÁSALAPÍTÓ”, aki, ÉRDEKES, hogy EGY NŐ”.
„EGY NŐ”. „ÉRDEKES”.... Mondja egy "hím".
Neki még mindig „érdekes”, hogy „EZ EGY NŐ”. Vajon mennyit ÉRZÉKEL az, akinek "érdekes", hogy a jövő magja "egy nő"???
Vajon mennyit érzékel a "VALÓS-ÁG"-ból??? Az IGAZ ÁG-ról nem is beszélve??? Mert hogy a vetített jóslatok az ELME TERMÉKEI, az ezer százalék. És annyit is érnek....
A spirituális ELME továbbra is teljes végrehajtója a HÍMSÉG URALMI, hatalmi befolyásolásának! Függetlenül! attól, hogy nőben vagy férfiben nyílvánul épp meg. Ők azok, akik BESZÉLNEK a szívről - de ordít róluk, hogy halvány lila gőzünk nincs az ÉRZÉKELÉSÉHEZ!!
Mert akkor ÉREZVE értenék, hogy ahol és amikor a SZÍV A KÖZPONTJA A LÉTEZÉSNEK, ott nincsenek szabályok, nem kell jog, se ítélkezés, mert a LÉT SZER-e az ami mindent megHATároz!! Ott "MI-NŐ-s-ÉG" van!!! Ami eleve NŐ-S-ÉG!

Aki a SZER-en jár, az SZER ÉN, az HELYén van, ezáltal HELYES és HELYESEN is cselekszik. TISZTA, mert TISZT-es, tehát TISZTESSÉGES!!!
Mindez a SZÍV-ben ELEVE kódolt – csak az ELME TORZÍTÁSA juttatott el minden EGY ÉN-t a FELJETÉSHEZ és billentette ki a HELY-éről.
Mi tehát az ébredés kulcsa?
Az EMLÉKEZÉS.
Mire?
TEN-MAG-om EREDETÉRE.
Arra, hogy "ki is vagyok én"???
 
KI AZ, aki ÉN VAGY-OK. Mi az az EG(y) OK, melyből a LÉ-T-em elindult. Mi az az EG(y) VÁGY OK, mely OKOT formált a Meg-T-estesülésemre?
Nos, minden kérdésre megkaphatjuk a válaszunkat, ha az eredőnket NEM KINT – hanem bent, saját MAG-unkban kezdjük keresni... És hogy ez mennyire "IDŐ-LEG"-es, azt a covid kitörése óta érezhetjük, élhetjük, tapasztalhatjuk.. Mert mindennek RENDELT IDEJE VAN. ITT...
A keresés alapja azonban MÁR NEM AZ ELME – hanem kizárólag az ÉRZÉKELÉSE lehet!! Csakis tőle kapjuk meg a válaszunkat a RÁÉRZÉS és a ráérzésből fakadó MEGÉRTÉS által.
DE!!! És most Figyelem!!!
 
Az irányított és a középszerű spirivilág tagjait összesöprő rendszer nagyon jól tudja, hogy a „jövő JÖVŐ” működése az ÉRZÉKELÉS lesz. A SZÍV-központúság. Ami a jelen rendszer VÉGE is egyben.
Azt is nagyon jól tudja, hogy ezt sokan TÉNYLEG ÉRZIK is már.
A „vallások irányítóinak” ez azonban nem tetszik., hisz az érzékelés által kikerül az EGY ÉN az elme befolyása alól.
Ezért mit tesznek? Az ÉLÉRE ÁLLNAK az "új hullámnak"!!!
HOgyan? Hogy ŐK BESZÉLNEK a SZÍVRŐL és az érzékelés fontosságáról!!!
A BÖLCSESSÉGEK veszélye, hogy ELKÁPRÁZTATHATNAK!!
FEL-töltik az elmét - a szívet pedig már EL is tömték...
A káprázat vakít. Hogyan tudjuk mégis elkerülni?
Ha minden bölcsességet hangoztató személynél figyelünk a KISUGÁRZÁSÁRA.
Mert azt SENKI NEM TUDJA MANIPULÁLNI!!! Ami BENT az KINT.
Az ELMÉSEK körül mindig SZÜRKE FELHŐ jelenik meg a fej körül. Hisz az elme KÖDÖSÍT!!
Akinek tiszta a szíve és ÉLI IS mindazt, amiről beszél – a kisugárzása fogja megmutatni. Mert NEM LEHET CSALNI!!
De ezt ÉREZNI kell...RÁérezni, MEG-érezni..

Az „utolsó játszmában”, ten-MAG-unk” vagyokiságának a tiszta megismerésében és FEL-IS-MER-ésében az egyetlen és tényleg az egyetlen útmutató a BELSŐ HANG. A SZÍV-HANG. A SEJT ELEM hangja. Ami nagyon FINOMAN rezgő – tehát tényleg sejtszintű kifinomultság kell a meghallásához.
Az ELME hangja vastag, durva, erős, ami képes minden szinten elnyomni a finom sejtelmet....
A KAPCSOLÓ azonban, tetszik-nem tetszik, BENNÜNK van.
A HIT bennünk van.
A BIZONYOSSÁG EREJE pedig VELÜNK VAN.
A létező legnagyobb ERŐ a SZER EREJE.
A SZER ELEM ÉRZETÉBEN, annak ÉLÉSÉBEN!
Ez pedig nem más, mint a MAGAS-MAGOS rezgésű ÖRÖM LÉT.
Aki EBBEN tud létezni – az egyrészt MAG-ÁRA talált, érti és érzi VAGYOK-iságának MIBEN-LÉT-ét, másrészt senki MÁS nem fogja tudni kibillenteni és megtörni, mert EREJE TELJÉBEN van.
A TELJESSÉG EREJÉBEN....MI-NŐ-SÉGI életet ÉL!

Napunk kísérő angyala HANIEL után ma RAGUEL, aki ugyancsak egy „érzékelő” angyal.
Ő nem a Hold minőségét hozza fel bennünk, hanem a „túlon-túliság” érzékelését.
A VAGY OK VÁGY-OK-ának megérzését....