„EZ A NAP MÁS MINT A TÖBBI..”

...ezt te is jól tudod. Másként kelt fel reggel a Nap, másként jár a Hold”...
 
és ennek megfelelően oldódik meg minden gond!
 
Ma nem jutott eszembe egy frappáns mottó. Gondoltam, addig körülnézek az üzenőfalon, és mit ád Isten? Valaki rám írt, hogy nem tudja miért, de van benne egy izgalmi érzet és az idézett szülinapi dalocska jár a fejében. Én meg homlokomra csaptam, hogy "bingo! megvan a mottóm!"
No, kérem, ez ÍGY MŰKÖDIK!
Aki keres, az talál. Lett légyen szó egészen apró kis feladatról – vagy egészen komoly „drámai mélységekről. ” Mindegyik AZONNAL megoldódik!
A kulcs a megoldáshoz minden esetben EGY és ugyanaz:
ÉREZD a NEKED szóló üzenetet!!
Mert ha MEGÉRZED, abban a pillanatban KÉSZ-ÉN VAGY.
Te IS és a feladat IS.
 
Nem véletlen, hogy ma RAZIEL szegődött mellénk a „Tisztán érzékelés” üzenetével.
 
Egyébként pedig a „Terembura” sem „akármilyen” konstellációkat mutat mára:
 
1. Talán a legmarkánsabb, hogy a HOLD együtt áll a PLÚTÓVAL a SAS csillagkép alatt.
A SAS magasan van, az ekvatoriális csillagképek FELETT. Ő jelképezi a lélek szárnyalását. A SZABADSÁGOT és természetesen az ÉLES LÁTÁST is.
A PLÚTÓ a radikális MAG-megújulás jelölője, a HOLD pedig az érzékelés, a lélek szimbóluma.
A lélek csak akkor tud élesen látni, ha szabad. Ha élesen lát, akkor pedig szabad. Még akkor is, ha testi mivoltában netán épp börtönben ül. A MAG megéléseit befolyásolhatja ugyan a TESTI LÉT körülménye – de tudni kell, hogy a testi létkörülményt a lélek előre megadta magának. Aztán, hogy mennyire ÉL a lehetőséggel, mennyire emlékezik, mennyire hat vissza ez a MAG MEGÉLÉSÉRE, az átalakulásra, az ébresztésre, az már más kérdés. Lehet, hogy valakinek a börtönbüntetés valóban büntetés. De lehet, hogy pont ez az, ami elindítja a BEFELÉ FIGYELÉS, a MAG-ÉLÉS útján. Ha saját maga képtelen az elcsendesülésre, mely egyébként életfeladata lenne, akkor a külső körülmények egészen biztosan úgy alakulnak, hogy megélje azt, ami a „programban van”, ami a feladat.
 
2. NAP-MERKÚR együttállás az ALCYON alatt.
Nap a mi „vezérlő” egységünk. Az ALCYON a NAP vezérlő egysége, mondhatni a „Felsőbb Akarata”, a Szíriusz „közvetítője”. Az ALCYON a PLEJÁDOK központi NAPJA, ő a BOLDOGASSZONYI ÁLLANDÓ ERŐTÉR TARTÓJA. Tehát, ma, azt a FELSŐBB, MEGVÁLTOZTATHATATLAN MINŐ-s-ÉGET fogjuk MEGÉREZNI, amit az elme, a gondolat soha nem tud ELÉRNI. Csakis egy MAG-átfordulás által. MA a megérzések által kiléphetünk az elme korlátaiból. Történhet velünk olyan "megrázó" megélés, ami mindent ÁTFORDÍT bennünk.
Mert ez a nap "más, mint a többi..."
 
3. A NAP-MERKÚR együttállás harmonizáló fényszöget alkot a JUPITERREL, a HALAK csillagképben. Ez pedig nem más, mint az IGAZSÁG felismerése a LÉLEK szintjén – ami „felmegy a gondolati” síkjára és elhozza az elmének is a MEG-értést.
Éppen ideje....
 
4. NEPTUN-MARS együttállás a HALAK csillagképben, annak is a visszúszó szálánál: KILÉPÉS a MÚLT lelkünkben beragadt hagyományaiból. Minden családi, lelki, karmikus terhek, családi "örökségek" elengedése. Lezárása mindannak, ami gátol, ami újra-és újra visszahúz. Ennek vége. Snitt.
 
5. Mindent vivő RÁADÁS: egy NAGY TRIGON a Nap-Merkúr, a Neptun-Mars és a Hold-Plútó együttállások között.
Nos EZ AZ a HÁROM-SZÖG, ami azt az érzetet keltheti, hogy
„Ez a nap más mint a többi”.....
Mert valóban az. KI FOG EMELNI.
ÉBRESZTENI FOG.
RÁLÁTTATNI olyan összefüggésekre, melyeket eddig vakon vittünk a hátunkon.
De mindezt CSAK MEGÉREZNI lehet.
Ahogy tavaly augusztusban is EMANUEL ELJÖVETELÉT.
Aki nem érezte, az várhatja az ELMÉJÉVEL "ítéletnapig" a jelenések könyvében leírtak megjelenését – soha nem lesz jelen a JELEKNEK - legfeljebb csak „BELE-magyarázás” által.
Itt álljunk meg egy pillanatra: mi az a „belemagyarázás" ?
Mint tudjuk, AZ VAN, ami MAGYARÁZHATÓ.
Ami "MEG-MAGy-ARÁZHATÓ". Ha valamibe „belemagyarázok”, akkor erővel akarok egy ÉLETTELEN valamibe ÉLETET VINNI – ami SOHA nem lesz ÉL-et-képes. Nem lesz "éle" a dolognak.
Éppúgy nem, ahogyan külső beavatás sem fog soha egy belső beavatódást kiváltani.
Ugye, micsoda analógiák?
 
SZÉTVÁLASZTÁS ZAJLIK.
Van, aki a labirintusban marad, mert agyal. Van, aki „Új talajt fog” – mert MER HALLGATNI a szívére. Mert ÉRZI, hogy milyen változások történnek a háttérben (10.20...) Mer hinni és mer bízni TEN-MAG-ában. Tapasztalja és éli, hogy MINDEN JÓRAVALÓ EMBER ÉLETE JÓRA FORDUL – mert IO-ságban van! Azaz működteti a benne élő IGÉT. Képes IGÉZNI! „MÁGIÁZNI” – tennen MAG-EREJÉT teremtésre használni. Nincs benne lehúzó és széthúzó KÉT-ség, nincs benne FÉL-elem. Mert a kétség nem más mint a KÉT FÉLRE szakadt működés, mely két fél között nincs „áthúzás”. A troli se tudna haladni, ha a két párhuzamos vezeték nem lenne összekapcsolva.
 
20-a van, amely szám mindig a HOLD minőségének egy magasabb szintű, magasabb síkú működését jelzi. Amikor hallgatunk a MÁS SÍK ÉN-ünkre...
Ugye értjük?
Ugye érezzük?
És ugye éljük is?....
Ha éljük, akkor tapasztaljuk, milyen a TEREMT-N-Ő-is mi-NŐ-s-éggel EG-y-s-ÉG-ben lenni...
Ami az "ÚJ TALAJ"-ban tud kicsírázni és szárba szökkenni...