„10”

 
Lekövetnek minket a számok. Vagyis inkább mi követjük le a számokat – mert a számok JELEZNEK.
Jelként jelzik az irányt – HA! Ha RÁÉRZÜNK az irányra!
Vagyis jelen vagyunk a jeleknek a JELENBEN.
Mit jelent ez? Azt, hogy benne vagyunk a MOST PILLANATÁBAN – és nem a múltban és nem a jövőben. Nem rágódunk azon, mi miért történt eddig - és nem aggodalmaskodunk azon, hogy mi lesz. Mindkettő ERŐPAZARLÁS és IDŐPAZARLÁS. Nem kicsit, nagyon.
 
Mindezt írom 10.10-kor....
 
Tehát számok és jelek.
Mit jelent a 10?
 
A 10 a Tarotban a SZERENCSEKERÉK száma, azaz ÁTFORDULÁST jelez. Milyen irányba? Nos, azt nem mutatja – de mivel NINCS ROSSZ IRÁNY, ezért SEMLEGES, hisz az 1 nem más, mint az ÉN.
A Bennünk rejlő képesség, erő, kezdeményezés, indulás, lendület, vágy és akarat együtt. A TELJESSÉG.
A 0 mindig a TÉR, a kiterjedés, a KÉSZ-s-ÉG jelképe.
KÉSZEK vagyunk egy KÉSZ TÉRBEN megmutatni magunkat egy ÚJ MINŐSÉG-ben.
Befejeztük az előző feladatkört, begyűjtöttük a tapasztalásokat, kellő BŐSÉGgel rendelkezünk, kellő munícióval a következő cél és a céllal együttjáró feladatok teljesítéséhez.
KIEMELKEDÜNK és FELÜLEMELKEDÜNK.
Kiemelkedünk bizonyos helyzetkből és felülemelkedünk bizonyos helyzeteken. Hasonló a kettő – de mégsem ugyanaz.
Lerázunk béklyókat, kapcsolatokat, melyek már csak hátráltatnak, visszahúznak minket.
Figyeljük csak meg: mindent elvisznek rólunk, ami MÉLTATLAN. Legelőször a tág kapcsolatainkból, aztán egyre közelebb és közelebb ér a "söprű", egészen a legszűkebb családi kapcsolódásainkig.. Szülő-gyerek vagy házastársi viszonylatban - teljesen mindegy. A "söprű önjáró". Szinte az ujjunkat se kell mozdítani, a sors úgy keveri a kártyákat, hogy feltételnül MEGLÁSSUK a méltatlanságot. Mégpedig azért, hogy EL TUDJUK ENGEDNI. Lehet, hogy fáj elsőre - de ennek ÍGY KELL LENNIE.
 
Tegnap, a 9-es nap „jegyében” és „Jelében”, ami a LEZÁRÁS, a "VÉGÁLLOMÁS-NEM MEGY TOVÁBB", de az új irány előkészítése is, gondolom, nem csak velem történtek meg hasonló események.
Sokszor elmondtam - és most már küldi is a külvilág a visszacsatolásokat -, hogy a MAG-MEGÚJULÁSÁT a KINT megújulási is le fogja követni, csak ki kell tudni várni.
Ha BENT átalakulunk, FELREZGÜNK, más tartományra hangolódtunk, azaz más rugóra jár a szívünk-lelkünk-értelmünk, akkor előbb-utóbb leválik rólunk MINDEN, ami ezzel nem harmonizál. Mert nem vihető tovább – hisz KOR-KÖR-VÁLTÁSBAN vagyunk. A MÉRCE az ÉRTÉK-REND, a TISZTA SZER RENDJE mentén. De mindezt CSAK ÉREZNI lehet. Bent. Az érték mércéjét nem mások állítják fel nekünk, mert ez „zsigeri” . És soha nem átverhető, mert KOZMIKUS SZÁLLAL kapcsolódik a MINDEN-s-ÉG-hez.
 
A múlt héten, amikor a diófalevél növekedéséről méláztam, akkor döbbentem rá, hogy mekkora TANÍTÁS jelent meg ebben a merengésben, hisz a MEGVALÓSULÁSRÓL és az IDŐRŐL üzent.
Minden ÁTÍRÓDIK. Minden MEGVALÓSUL.
De nem látjuk.
Miért? Mert a mindennapokban a „növekedés” NEM ÉRZÉKELHETŐ a SZEMMEL. Pedig attól még zajlik! Attól még nő az a levél, hogy nem látjuk a két szemünkkel! Viszont a VÁLTOZÁS MÉRTÉKÉT már meglátjuk, egy időintervallum ELTELTE után. Tegnap még pici volt a levél – mára már kész lombbá álltak össze. Tehát LASSÚ az IDŐ vagy GYORS? Mihez képest? Ugyanakkor megy minden a maga útján? De megy ám!
 
Tehát NE AGGÓDJUNK a holnapért – megvalósul minden a MAGA ütemében.
Lássuk meg a PILLANATBAN a VÁLTOZÁST, ÉRZÉKELJÜK az IDŐN és TÉREN fölötti „lebegést”, ne süllyedjünk vissza a keretek közé. Emelkedjünk KI és emelkedjünk FELÜL.
Legyen meg bennünk a KI-TART-ás és a HIT ereje, hogy minden ÉRTÜNK van és minden a MÉLTÓ-s-ÁG mentén történik.
 
Napunk ma kettő kísérőangyalt is kapott: HANIELT, aki a HOLD érzékelőképességét erősíti bennünk mindennapokban, az ITT és MOSTban, valamint RAGUELT, aki távolba érzékelés, a KOZMIKUS összehangolódás képességét segíti bennünk a „más-sík”-ról, a "más sík-ra".
Tehát újfent, ne elmével, aggyal akarjuk uralni, irányítani és megérteni az eseményeket – hanem az ÉRZÉKELÉSSEL.
Sokszor elmondtam: a „jövő JÖVŐ” kommunikációs formája a RÁÉRZÉS lesz. Az ÉRZÉKELÉS. Amiben NINCS HAMIS ÁG, nincs hazugság, mert egyszerűen lehetetlen.
A tiszta érzékelés működtetéséhez azonban „edzésbe kell jönni”. Ehhez kapjuk a felkészítéseket és a felkészülési időt is.
Élünk vele? Rajtunk áll. A kapcsoló mindig bennünk van....
 
(Kép: internet, Depositfotos)