SZELLEMI MAG-MEGÚJULÁS

A mai napunkban egyértelműen folytatódik a tegnapi hatás.
A NAP és URANA együttállása a „Teremburán” a KOS csillagképben, ahonnan a NAP a FÖLDET a MÉRLEG egyik serpenyőjénél látja, továbbra is azt pulzálja számunkra (és nem az eseményeket befolyásolja) a TÉR-be, hogy DÖNTÉSEKET KELL HOZNUNK - ha már megérkeztek a FELSŐBB VILÁGOKBÓL a szellemi mag-megújulást hozó üzenetek. Ha képesek vagyunk JELEN LENNI a JELENBEN a JELEKNEK, akkor ne csak „lebegtessük” a fejünkben a „látás tudását”, hanem ÉLJÜK IS!
Azaz LÉPJÜNK tovább!
Mit jelent ez?
 
Engedjük már el a múltat minden szinten és minden téren. NE RAGASZKODJUNK megszokásokhoz, hagyományoknak nevezett KORLÁTOKHOZ! NE KURKÁSZZUNK előző életekben, ne „utazzunk” hátrafelé – mert SEMMIRE NEM VEZET!!!
Azért gondoljunk bele: vajon még mindig ideje van a körülmetélés hagyományának??? Még mindig lehet EZ HAGYOMÁNY???? Vagy a nők megcsonkításának??? Vagy a nők megalázásának házassági szerződések hagyománya mentén??? És ez még csak a felszín kapargatása....
MINDEN nép számára eljött a múlt felülvizsgálatának és elhagyásának az ideje. A „parancsok” megtagadásának, melyek SOHA NEM VOLTAK ISTENIEK – csak emberek titulálták annak, SAJÁT BEFOLYÁSUK kiterjesztése érdekében, lerögzítve, „kőbe vésve”, hogy még csak „véletlenül se” jusson valakinek eszébe megkérdőjelezni.... Kiforgatva a SATANAI „kőbe vésett” állandóságot, melyen belül a változás, a FOLY-amat azonban soha nem leszögezhető.
 
A SZELLEM ÉBREDÉSÉT éljük. És még fogjuk is jó sokáig, mert URANA nem fog „tovább állni” a KOS csillagképből még legalább 2 évig. Addig pumpál és pulzál, hol így-hol úgy, a kapcsolódásaitól függően, míg GYÖKERESEN át nem alakul a szellemi viszonyulásunk TEN-MAG-unkhoz és a „világunkhoz”. A VILÁGLÁTÁSNAK kell megváltozni, hogy élni tudjuk az eljövendő „élhető VILÁG” minőségét.
 
Egy jóbarátom írta épp az imént, hogy a közlekedésben az emberek teljesen eszementen működnek, állandóan a mentőt hallani, hol egy ütközés miatt, hol azért, mert egy biciklista hajt eszetlenül egy autó elé a kereszteződésben, hol egy motorost döntenek fel... és még sorolhatnám. Aztán „dőlnek ki az oltottak”, mint a legyek, mert a bennük rezgő ENERGIAMINTA eljuttatja őket a „kisülésig”.
Így halad minden a MAGA beteljesülésének az útján....(persze tisztelet a kivételnek...)
 
A SZELLEMI ENERGIAVÁLTÁSBAN aki ÉRZÉKEL, az BEFELÉ FORDUL. Az a MAGA NYUGALMÁBA vonul vissza, lehetőség szerint minél távolabb a külvilágtól. Aki viszon kifelé él, aki csak azt látja, ami körülötte van és NEM ÉRT, MERT NEM ÉRZÉKEL: azt szó szerint felemészti a TÚLFESZÜLTSÉG.
Uranahoz a „nagyfeszültséget” is kapcsolják, aki képes ”kivágni a biztosítékot”, minden téren.
A NAP-pal együtt állva, olyan kitöréseket generálhat, amelyek megbénítják a teljes elektromos hálózatot. De az emberi testben is megmutatja hatását. Aki „feszültségben él”, az „kisül”. Minden létező baja lesz – és nem érti, miért.
Mit üzent a Szíriusz a tavaly augusztusi helikális felkelése során?
„FESZÜLTSÉGBEN NINCS LÉTEZÉS”.
Nos, ha már beharangozta, akkor várható, hogy ennek minden JELE is meg fog érkezni.
Úgy BENT , mint KINT.
 
„Bent” mi okoz feszültséget?
Amikor az ÉRTÉKRENDEK a fejük tetejére állnak. Amikor tapintható a megtévesztés, a hazugság, a megvezetés, a tolvajlás, a pofátlan rablás, a leuralás, a hatalom alja. Nem értjük, hogy hogyan történhet meg mindez? Él bennünk egy belső értékrend, ami más működést „írna elő” – de folyamatosan a kettő konfliktusába keveredünk. DÖNTÉS elé kényszerülünk: megalkuszunk vagy tartjuk magunkat? Melyiknek mi lesz a következménye? A meccseket FEJBEN játszuk le – közben elnyomva a SZÍV, az ÉRZÉKELÉS hangját. Érveket sorakoztatunk fel mindkét oldalon. Ha erős az EGO ELMÉJE, a megalkuvás mellett fogunk dönteni. Ha erős a bennünk élő MAGTUDAT, akkor a tartásunkat fogjuk megőrizni, még akkor is, ha pillanatnyilag vesztesnek látszunk.
PILLANATNYILAG.
Mert egy rövid szusszanás után azt fogjuk tapasztalni – most a VÁLTÁS MENETRENDJÉBEN pedig különösen -, hogy aki HALLGAT a MAG-sugallatára, annak az ÉLETE JÓRA FORDUL. Mert „minden JÓ-ravaló ember élete JÓRA fordul”. Mi a „jóravalóság”? A „IO” élése. Az „I”, az I-stengén, az I-ge, az I-gazság műküdtetése az „O”-ban, a TÉR-ben. Azaz bennünk, magunkban.
És ha magunkban működtetjük, akkok KINT is működni fog, hisz az azonos vonzza az azonost és a jóravaló emberek egymásra találnak...
Természetesen az „elmések” is bevonzzák egymást, hisz az azonos vonzza az azonost elve rájuk is érvényes, ők meg aztán egyre-másra nem segítik, hanem KISÜTIK egymást.
Mondhatni, ez ennyire egyszerű.
Mert EGY ÜGY-Ű. És nem együgyű.....
 
Az ELMEPROGRAMOk, melyek a feszültséget okozzák, mind a MÚLTBAN gyökereznek. Hagyományok, szabályok, előírások tartják őket működésben. De ezek EGYIKE SEM ISTENI EREDETŰ. Amit ÉRZÜNK is. Namármost, ha érezzük, akkor ideje LERÁZNI magunkról.
Az EMBER kozmikus lény. LÉ-ny. LÉ-tező LÉ-lek. A LÉ micsoda? VÍZ. NŐ. Mely nővekszik. Áramlik. Tehát TERET AKAR MAGÁNAK. A vizet ideig-óráig lehet keretek közé zárni – előbb-utóbb minden követ megrepeszt.... Mert a SZABADSÁGOT nem lehet bezárni. Ahogy a levegőt sem. A szabadság NEM FIZIKAI TÉNYEZŐ.
Ahogy az ISTEN SEM.
A kettő pedig egy és ugyanaz.
 
Napunk kísérő angyala AZRAEL, aki „üzenetet hoz a mennyekből”. Mint tudjuk, Azrael a „halál angyala”, ő a MA-ÁT minősége, SATANA, aki az „átfordulás anyja” - egy más síkra...
Mit tesz ő? EMLÉKEZTET.
AZ emlékezés NEM EGYENLŐ a MÚLTTAL – az emlékezés az EREDETI MINŐSÉGÜNKRŐL SZÓL, lényünk KOZMIKUS SZABADSÁGÁRA vonatkozik.
MI-NŐ-S-ÉG-i útmutató...