KETTŐS-ÉG

 
Ma minden a KETTŐ, a KETTES-ség, a KETTŐS-ség, a feleződés vagy duplázódás, a TÁRS, a PÁR-osság témája körül forog. Hogyan és kivel és merre?
A kettősséghez szorosan kapcsolódik a VÁLASZTÁS és DÖNTÉS témája is! Hisz választani is minimum KÉT irány közül kell és dönteni is csak egyfelé lehet...Amit később természetesen lehet korrigálni, de adott pillanatban akkor is csak EGY döntést lehet meghozni.
A „Teremburán” a Földről nézve a Nap együtt áll URANA-val a KOS csillagképben. Mit jelent ez számunkra, akiket a NAP pedig a MÉRLEG csillagkép egyik serpenyőjénél lát?
Azt, hogy DÖNTÉST KELL HOZNI!
Vagy erre – vagy arra. Nincs erre IS, meg arra IS. Egy fenékkel két lovat nem lehet megülni.
Vagy felvállalok egy értékrendet, vagy nem. Kettős játszmát játszani csak ideig-óráig lehet, előbb-utóbb FEL KELL VÁLLALNI az ARCUNKAT.
 
Jó példa erre most az orosz olaj témája: az önmagát vesztett eu ostobaságával szemben Magyarország felvette a kesztyűt és kiállt saját érdekei mellett, hiába tagja az eu-nak (nekem csak kisbetűs). Tudom, hogy O.V. neve mindig kivágja egyes fejekben a biztosítékot, de akár tetszik, akár nem, ő LÁTJA a felsőbb összefüggéseket.
A NAP és URANA együttállása a KOS csillagképben pedig pontosan ezt a TUDÁST, a FELSŐBB összefüggések MEGLÁTÁSÁNAK a lehetőségét pulzálja a térbe mindazoknak, akik KÉP-esek befogni a jeleket, akik „veszik az adást”. Akik „JELEN” vannak...Akik veszik a jeleket, azok túllátnak a pillanatnyi érdekeken, a szűklátókörűség ostoba korlátain és ELŐRE gondolkodnak. ÉRZÉKELIK, hogy a jövő egészen MÁST fog hozni, mint amit bizonyos játszópajtások az Itt és Mostban érvényre akarnak juttatni - csak ezt LÁTNI kell tudni és KITARTANI, MEGTARTVA az érték-és mértékrendet.
 
A kozmikus hatások mindenkit támogatnak, akik LÁTNAK.
Aki lát, az nem megy szembe az iránnyal, hanem alkalmazkodik és „EGYÜTT rezeg”. Érzi, hogy nincs magára hagyva, hogy „hátszéllel” tud az útján haladni.
Aki nem lát, az meg nekifeküdhet a szélnek, fújhatja bele a magáét – az mind visszafordul őra. Egy tapodtat sem fog előre jutni, legfeljebb egyhelyben toporog, aztán majd egy idő után a szél szépen földnek teremti. Jó eséllyel egyenlővé teszi a földdel....
 
Tehát ma – és még az elkövetkezendő napokban is – olyan felismeréseket, meglátásokat, homolokra csapásokat kaphatunk, amelyek VÁLASZTÁS ELÉ állítanak minket. DÖNTENÜNK kell.
Megyünk vagy maradunk? Milyen ÉRTÉKRENDET választunk? Hol van a mi saját MAG-unk HELYE?
Ha nyugtalanságot tapasztalunk, akkor azzal dolgunk van. Azt ki kell igazítani, után járni, elmélyülni a témában és MEGOLDANI, egy DÖNTÉS meghozatalával.
Legyen ez bármi, amiben eddig hezitáltunk.
De döntés nélkül NINCS INDULÁS.
 
Többen vannak úgy, hogy „tapsra várnak”. Tele vannak jóindulattal, jószándékkal, elképzelésekkel, vágyakkal, talán még tervekkel is, de egyszerűn képtelenek megtenni az első lépést. Mindig csak az ELKÉPZELT AKADÁLYOKAT látják, hogy mi miért nem megoldható. De ezek valóban CSAK a képzelet játékai. Mindenki visszaigazolhatja, aki MEGTETTE és MEGLÉPTE, hogy miután meghozta döntését és MEGTETTE AZ ELSŐ LÉPÉST tervei megvalósításának az irányába, a „sors” további 9 lépést tett hozzá KAPCSOLATOK, társak, segítők által a megvalósulásért!
Ez eddig is így működött, még az „ó-kor-kör”-ben is – de mostanában egészen MÁSok az ERŐVISZONYOK. Akiben nincs FÉL ELEM, akiben működik a MAG-TUDAT, azt nem fogják az „ó-kor-kör” szabályzó-és irányító rendszerei akadályozni, lefogni, vagy utolérni – ha benne van a TISZATASÁG, a TISZTESSÉG és a TISZTELET.
Mindez TAPASZTALAT.
 
A világ tényleg kezd SZÉT-VÁLNI, és egyre-másra olyan helyzetek elé kerülünk, amikor DÖNTÉST kell hozni. Minek az alapján? Az ÉRZÉKELÉS, a SZÍV-tudatosság, a „zsigeri gondolkodás” alapján. Mert csak onnan érkezik a „IO súgás”.
Ugyanakkor tudjuk, hogy nincs jó vagy rossz döntés, CSAK DÖNTÉS VAN. De hogyan lehet döntést hozni, ha minden előre megírt? Ha olyan utat járunk be, amit ELŐRE ELDÖNTÖTTÜNK?
Nos, az előre eldöntött utunkon járunk, ez igaz. De az „ego” elfelejti tenmaga eredetét és elméje átveszi az irányítást földi életpályája felett. Folyamatosan döntési helyzetekbe kerül, amikor két választása van: hallgat a megérzéseire vagy megy a feje után? Az előre megírt útját, ami a TAPASZTALÁS, nem fogja elkerülni, legfeljebb a körülmények lesznek mások.
De azok HATÁSAI ugyanazok lesznek, amit „bevállaltunk”.
Ha a megérzéseinkre hallgatunk a döntéseinkben, akkor mindig a „finomabb”, kedvezőbb, gyorsabb, EGY-SZER-űbb utat választjuk. Ha a fejünk, az elménk után megyünk, akkor az „autópálya” helyett a „mellékutakon” zötykölődünk....
Ennyi...

Napunk kísérő angyala ma RAGUEL, aki az ISTENI REND üzenetét hozza.
Ha LÁTJUK, érzékeljük, hogy MI az „isteni Rend” és ez miben és hogyan nyilvánul meg, akkor az „autópályán” haladhatunk, olyan utitársakkal, akikkel jókedvűen nótázhatunk – hisz egy húron pendülünk.
Ha nem látunk és nem érzékelünk, akkor bizony zötykölődhetünk a rázós úton és beleveszhetünk a káprázat szemfényvesztésébe, vagy a köd homályába...
A kapcsoló mindig bennünk van....