EGY AZ EGY

 
8.11-t mutat az óra és 11 fokot a hőmérő – tökéletes főbólintást adva a mai nap észközeinek az üzenetéhez.
Mit jelent a 8?
Átfordulást. Át-érzékelést a „holnemvolt” világ tartományába.
Egy kis halált. (Jut eszembe, én is kétszer álmodtam, két egymás utáni álomban azt, hogy meghalok. Amire természetesen mindjárt fel is ébredtem 😀🙂).
Ami érdekes a halál „megélésénél”, akár az álomban is, hogy MILYEN ÉRZET társul hozzá. Ugyanis a mai napunkat ezek az ÉRZETEK fogják meghatározni – mégpedig elég erőteljes és szélsőséges formában. Én például, mindkét álomból ébredve, éreztem, ahogy tetőtől talpig átjár egy különleges HIDEG érzet.
El is kezdtem rajta gondolkodni, hogy ez mi és miért – de hamar visszaaludtam és folytatódtak az álmok, válasz nélkül hagyva a kérdést. De a válaszok általában nem az álomban jönnek, nem a „holnemvolt” tartományban – hanem majd ITT, a "HOL VAN" tartományban. Majd átcikáz rajtunk egy felismerés, belefutunk egy olyan helyzetbe, amikor hirtelen összeáll a kép minden mozaikja és ÉRTELMET nyer a megélt érzet.
Mi a 11?
A 11 a Tarotban az ERŐ lapja. Minő véletlen: pont ezt húztam mára.
Mi az IGAZI ERŐ? Az a belső erő, amikor „EGY-AZ-EGYBEN” vagyunk. Nem véletlenül mondjuk valamire, hogy „egyazegyben olyan volt, mint...” Megerősítést adunk neki.
Amikor „egy az egyben” vagyunk, akkor egyek vagyunk az EGY-ben. Azaz a jelen én-ünk összhangban van a „felső ÉN”-nel, ami nem más, mint TEN-MAG-unk. Ez az egybenlét hatalmas határozottságot, biztonságot, eltökéltséget, bizonyosságot – tehát ERŐT AD. És mindig meg is hozza a sikert.
A 11 még jelezheti az EGYENRANGÚ társas kapcsolódást is.
Azt, ami felé törekednünk kellene, amiben mindkét fél megtalálta tenmaga teljes MI-NŐ-S-ÉG-ét. Azt a minőséget, amiben a NŐ-S-ÉG a HELYÉRE került és a MÉLTÓ-s-ÁG a működés „alaphangja”. Erről még sokszor fog szó esni, hogy leülepedjen mindenkiben (no, rá is tüsszentettem).
 
Ha már számok: ma 2-a van.
A 2, mint tudjuk, lehet az 1 és az 1 együttese, de lehet az Egy FELELZŐDÉSE.
A 2-esben ott a KÍSÉRET, a TÁRS - a HOLDERŐ, ami mindig a BELSŐ LÉLEKERŐ szimboluma.
Tehát ma megélhetjük a "feleződést", de megélhetjük az "összerendeződést" is.
Napunk első felében a KIMOZDULÁSOK fognak megjelenni. Valamiben ki fogunk billenni. Valami olyannal találhatjuk szembe magunkat, ami elsőre a tehetetlenség, a kiszolgáltatottság érzetét keltheti. A „nanemáááá, hogy”-ét..
Aztán a nap második felére megérkezik az átfordulás, a megértéssel, a magyarázattal. Összeáll a kép, hogy megint nem történt semmi véletlenül, nekünk volt szükségünk egy újabb tapasztalásra, egy felismerésre, önismeretünk, látószögünk kimozdítása érdekében.
8.27 = újra itt a rábólintás, hogy amit megélünk, az nem ellenünk van, hanem értünk!
Kell a magasabb szintű EGY-ÉN-SÚLY megtalálásához és megéléséhez.
Közben 13 fokra mozdult el a hőmérő, de megint beszél a szám: „meg kell halnia” valaminek bennünk, hogy „kifordulva magunkból” egy új, egy „más síkra” lépve lássunk, értelmezzünk, gondolkodjunk. Tehát, kaptunk most egy újabb NYOMATÉKOT, hogy "biztosra menjünk",  de ahogy mondám: a nap végére meg fogjuk az összefüggéseket látni és érteni.
 
Napunk kísérő angyala ma RAZIEL, akinek az üzenete: NYERD VISSZA AZ ERŐDET.
Mint látható: TÉNYLEG minden EGY.