A BOLDOG ASSZONY ÉLETRE KELÉSE

 
Május van. És elseje.
Számmisztikájában az 5 a gyermek, a megújulást adó MAG-erő, a MÁGUSI képességünk általi átváltozás száma. Az „útrakelés” egy új, egy más síkra. Vagy inkább már síkon - a magunk erejéből, ami pedig az 1.
 
Mi ez a más sík? Nehezen körbeírható. Itt vannak a szavaink és mégis lehetetlen visszaadni azt a RÉTEGET belőle, ami ÉRZETként mögötte meghúzódik.
A más sík mindenkinek mást juttat eszébe és lehetetlen összhangba hozni a HALLOTT szót a HALLGATÓVAL, hacsak a hallgató nem HALLÓ. Ha halló – ugyanazt fogja érezni és érteni.
Ha nem – akkor nem fog átrezegni az, amiről én beszélek, noha ugyanazt a „SZÓ TÁRAT” használom.
A szó nagy mágia- de mégsem elegendő az ÉRZET és az ÉRZÉKELÉS átadására.
Ezért lesz a „jövő JÖVŐBEN” már ez utóbbi a kommunikáció alapja, mert ez az egyetlen TISZTA CSATORNA. Ami EGY ÉRTEL-mű, hisz mindenki ugyanazt fogja érteni alatta. Nincs félremagyarázás, félre-és átértelmezés, mert az ÉRZET ugyanaz.
 
Erre a tegnapi nap óriási bizonyítékot adott számomra.
Tegnap volt első nyilvános előadásom Somlósi Lajos közönsége előtt, amire meglehetős izgalommal készültem. Először is óriási meglepetés volt számomra, amikor megkérdeztem, hogy mennyien hallottak már a Skorpió Stúdióról, és szinte az egész terem keze magasba lendült. El is akadtam egy pillanatra...egyúttal meg is könnyebbültem, azt gondolva, könnyű dolgom lesz.
Hát nem...
Szembe SÜLNÖM kellett azzal, hogy amint az Isten fogalmának a „ NŐISÍTÉSE” kerül előtérbe, még mindig mekkora az ellenállás. Tapintható volt, hogy „lezártak” az emberek és jónéhány férfiember el is hagyta a termet. De pár nő is, akiknek pedig a „hagyomány elhagyása” és a szokások kritizálása nem tetszett.
Mindez egy olyan néző-és hallóközönség esetében, akik egyébként ismernek, a mondanivalómmal együtt.
Akkor mit várhatunk el azoktól, akik nem????
Az alvó férfiak akkor kezdtek érdeklődést mutatni (szó szerint alvó), amikor a LOGIKÁT vettem elő és tényszerűen kezdtem levezetni, hogy miért NŐ AZ ISTEN. Genetikai oldalról, mondhatni a TESTI MEGJELENÉS oldaláról, de leginkább a SZAVAINKBA kódolt kozmikus tudás kibontásából.
Egyértelműen látható volt, hogy a férfiego KÉPTELEN „bevenni” a TÉNYEKET, képtelen feladni az „elsődleges” szerepét, amit hosszú évezredeken keresztül megteremtett magának. Igaz, hogy nem SZER ELEMBEN, hanem „kiharcolva”, de elérte, amit akart. És ez „zsigeri megszokássá” vált, ami generációról generációra öröklődik, kiegészülve természetesen a HAGYOMÁNYOKBA bebetonozott nevelési szokásokkal!
Elmondtam, hogy NEM megváltoztatni „akarunk” mi nők egy rendszert, hanem „csupán” az EREDETET, a SZER RENDJÉT akarjuk a HELYÉRE tenni.
Nem „megújítás” van – hanem a KIBILLENTETT, TÖRT ÉN ELEM működésének JÁRT LE a „kiszabott IDEJE”. Ami elsősorban ÉRZÉKELHETŐ és ÉREZHETŐ – a jeleken keresztül, a külvilágban látható történések révén pedig ÉRTHETŐ IS.
Annak, aki nem „alvarjáró”.
 
A HOMÁLY kendőjét bárki elhúzhatja a szeme elől, hisz az érkező HATÁSOK nekünk szólnak.
Nem a külvilág eseményeit befolyásolják – csakis és kizárólag BENNÜNKET.
Az, hogy ezek a hatások az EGY ÉN életében mit váltanak ki, na az már teljesen egyéni valóban.
A saját példámból kiindulva: ma reggel, amikor aludni lehetett volna, természetesen már 7 előtt felpattantak a szemeim és kidobott az ágy. Ha már így esett, akkor gondoltam, végre addig olvasok, amíg csak akarok. Jelen esetben a Harry Potter sorozatból az Azkabani fogoly kötetét. Nos, ebben a kötetben látszólag varázstörténések vannak megírva - pedig nem. Nem csak.
Az egész sorozat éppolyan DEKÓDOLÓ, mint mondjuk a Kék vér kötetek. Bennem például olyan megéléseket, kapukat nyitott meg mindegyik kötet, amelyek a Kék vér tudás után elvezettek egy ÖSSZEGOGLALÓ, szintetizáló látáshoz és értéshez. Mint amikor a tudás átíródik a gyakorlatba.
Szó szerint érezve értettem és láttam mindazt, ami Horváth Krisztina írásában is lejött: mi a saját sorsunk teremtése, ebben milyen a MAG-UNK vezetése, mikor miért mi történik BENNEM! Közben MEGÉLVE azt a szeretetet energiát, amire ugyan van szavunk – de a minőségének a kifejezésére nincs.

Pedig ez az a MI-NŐ-S-ÉG, amire bárki és mindenki rátalálhat.
Ez a NŐ-S-ÉG, az ISTENI TEN-MAG MINŐSÉGE.
Ami NEM NEMES – hanem IGEN-es (hisz a tagadás tagadása, az már igen...). és ez a MINŐSÉG mindenkiben KÓDOLT, mert ELEVE BENNE VAN.
Ezt az ALAPKÓDOT kell működésbe hozni, ez a BOLDOGASSZONYI minőség – amihez még csak nőnek sem kell lenni, hisz a férfiben is ott van, hisz amúgy is eleve nőnek készül – csak SÉRÜLT, „hasított” verziója, amiből hiányzik a "LÉ-T ÉL-T"-etése.
Számára a könnyebbik út egy NŐN keresztül visszatalálni az alapvető MINŐSÉGÉHEZ – de akár egyedül is ráébredhet, ha le tudja vetni a „nemes”, tagadásra épülő egoját. Ez viszont sokkal nehezebb.

Ma az ANA, az anyák, a NŐ, a BOLDOGASSZONY, mint ÉLŐ SZÜLŐ „mesterséges” emlékeztetőjének a napján, minő véletlenül, nem csak számmisztikalig is tökéletesen EGY-be álló a nap energetikája a BELSŐ MEGÚJULÁSRA való ébresztésben, hanem az ÉGI TÁRSAINK konstellációi jóvoltából is. Ugyanis olyan HATÁSOK, rezgések érkeznek a TÉRBE, amelyek megmozdítják bennünk a MAG-ot, az EMLÉKEZETET az ÉBREDÉSRE.

ÚJHOLD van, ami ÚJ KEZDETET nyit egy más síkra a KOS csillagkép előtt haladva.
Mi a „kos”? A PETEFÉSZEK. Mit rejt a petefészek? A MAGOT. Mi vár a MAG-ra? Az ÉLETRE KELÉS.
Tehát ma, 5-ik hó 1-vel, az ANA napján teljesen ÚJ és MÁS ÉLET-SÍK megkezdésére NYÍLIK KAPU és LEHETŐSÉG - "EGY" mi-NŐ-ségben.
Élünk a lehetőséggel? Vagy nem? A kapcsoló bennünk van.

Napunk kísérőangyala JEREMIEL mindenesetre arról üzen a „színházban ülő nézőknek”: hogy amúgy minden RENDBEN VAN. Minden úgy történik, ahogy „köll”. És minden ÉRTÜNK van.....
Csak nem egy szakállas hímségi, rajtunk kívülálló istenképben kell keresnünk a IO-ságot – hanem MAG-unkban.
Saját MI-NŐ-s-ÉG-ünkben...