TENGELYBEN MARADNI

 
Nagy tanulságokkal szolgált a mögöttünk lévő néhány nap – igazából múlt csütörtök óta, ha visszanézem a saját reggeli lapjaimat és a rituálékat is hozzá, egybevetve az álmokkal és megtapasztalásokkal...A sajátjaimmal és az ismerősökével..

Múlt csütörtökön a „Megújuló hitrendszerek” volt a nap témája - illeszkedve a dátumhoz, hisz a "21" a MAG-amhoz térés, az EG(y)benlét száma. Amikor a szétesettségből, a kettességből, a kettősségből újra MAGAMRA találok.
Ez mindig egy ÚJ VILÁGOT nyit meg – de természetesen NEM KINT, hanem BENT. Másképp látok, másképp gondolkodok, egyszerűen MÁS vagyok, mint előtte. Ezért tartozik e számhoz a Tarotban a "VILÁG" lapja...Amit megelőz a 20, a "Feltámadás".

Mi volt csütörtök előtt?
Húsvét.
FEL-TÁM-ADÁS....
Ami szép és jó: de TARTANI, azaz ÉLNI is kell tudni....
Az emberek nagy-nagy hibája, hogy mindig mindent KINT VÁRNAK EL. Azt hiszik, minden változás KINT ZAJLIK, és akkor lesz nekik jó, amikor KINT lesz jó. Amikor KINT minden nagyon szép és kerek és jó és kényelmes és sima és zajtalan. AKKOR LESZ JÓ BENT IS.
Hát, ez bizony NEM ÍGY VAN.

Amikor az ember erre rájön, FELNYÍLIK A SZEME és LÁTNI KEZD – az egyike a legnagyobb beavatásoknak. Mert ettől a pillanttól kezdve tényleg egy új világ-szemléletbe kerül.
Ráébred: minden BELŐLE INDUL KI. De NEM ÚGY, ahogy azt a vallások, a spirimocsár tanítják. Nem.
ÚGY INDUL KI belőle minden, hogy AZT LÁTJA KINT, ami BENNE VAN.
ÚGY LÁTJA a KINT-et, AHOGY ő BENT működik.
Mert AZONOS VONZZA AZ AZONOST.
Ha jobbat akar, akkor az egyetlen út: JOBBÁ VÁLNI.
Mit jelent ez? FELELŐSSÉGGEL ÉLNI.
No, EZT NEM AKARJÁK a legtöbben.
Mert ez azt jelenti: be kell IS-MER-nem, hogy MINDEN RAJTAM MÚLIK.
Ehhez pedig IS-meret kell és MER-sz is.

Be és FEL kell ISMERNEM, hogy az egészségem, ahogy és akivel élek, amit csinálok, ahol épp tartok, amivel tömöm a fejem, amit meghallok és meghallgatok, amit megnézek és meglátok - az mind-mind az ÉN DÖNTÉSEM következménye!
A hidegvizes vödröt senki nem kívánja a nyakába.
Pedig a víz átmos, kimos – a hideg pedig fefrissít, ki-JÓ-zanít. Mondhatni, egyszer kell csak túlesni rajta – utána minden más és jobb lesz.
Ugyanazt a beavatást kétszer úgysemem kapjuk meg az életünkben.
Mindig érkeznek beavatások – de mindig mások. Mindig más területet mozgatnak meg – ugyanannak az EGY-nek az érdekében.
Mindig akad valami „takarítanivaló" – és nem takarnivaló AKAD-ás.

Tegnap az utunkba állított TÜKÖRRŐL volt szó. Nem véletlenül.
Amikor valami beavatást kapunk, vagy inkább megélünk, akkor azt TARTANI kell tudni.
Ha felébredtünk, akkor ÉBREN KELL TUDNI MARADNI! Ha elkezdünk bármilyen oknál fogva visszaaludni a megszokásainkba, azonnal érkezik egy impulzus, történik valami, ami újra felráz. És MEG-RÁZ. (7.55....) EMLÉKEZTET, hogy kibillentél a TENGELYEDBŐL. Kimozdultál a HELYEDről, az EGy-S-ÉG-edből...
Ha vesszük az adást és meglátjuk a történés mögött a JÓSZÁNDÉKOT, akkor gyorsan kigyógyulunk az aktuális helyzetből. Megértjük a tanítást – és folytatjuk az utunkat úgy, ahogy „köll”.

Mint tudjuk, a NIBIRU érkezése óta MINDEN MÁS lett.
Minden megváltozott – a TÉR EGÉSZ ENERGETIKÁJA.
Miért?
Mert EL-SZÁM-olás van. Mert SZÁM-onkérés van. SZÍN-vallás van –ahogy a legutolsó videoban is beszéltem róla. Mindenki megkapja a maga ELSZÁMOLÓ LAPJÁT, ami nem más, mint a TÜKÖRBE NÉZÉS. Ki vagy, MI vagy, HOL vagy, MILYEN vagy? Hogyan működsz? Hol a TENGELYED?
Helyeden vagy vagy „Más helyén vagy”?

Ez az elszámoltatás azonban nem egy szigorú, bosszúálló minőség – mindent a SZER ETETŐ EREJE MOZGAT. Ezért változott meg a „jövőkép” – újabb lehetőséget adva MINDENKINEK, hogy megtalálja MINDen ÉN-jét. Mindazt, aki saját maga.
Ráébredjen TEN-MAG-ára, saját Is-TEN-minőségére, és ne magán kívül keresse.
Ne egy szakállas hímségi valakihez rimánkodjon saját sorsa jobbrafordulásáért – hanem legyen TUDATÁBAN, hogy BENNE VAN minden isteni minta és képesség.

Nem elég a megújulás mentén fehér ruhát ölteni, dobolni, meg tűz körül táncolni – attól még nem leszünk sem „fehérek”, sem "tudók". De nem leszünk „felhangoltak” sem, hogy „tűzbe jőve” , „lázba hozzuk a vizeket" !!!
Ehhez MÁS KELL!

Sok a látszat, a külsőség, a felületesség. Ez mind arra utal, hogy a "szertartók" SEMMIT NEM ÉRTENEK és ÉREZNEK a LÉNY-ÉG-ből. Egyébként meg csak meg kell nézni a szemüket, az arcukat, na meg a face oldalt is hozzá, ha már ingyen és bérmentve kiteszik magukat – rögtön láthatjuk hogy mennyire vannak vagy épp NINCSENEK a SZEREN.

A BELSŐ ÁTALAKULÁST senki nem kerülheti el. Előbb-utóbb utoléri.
Azonban kozmikus szabadságában áll eldönteni, mikor hajlandó erre.
A baj ott kezdődik, amikor valaki megteszi az első lépést – de ott meg is áll. Elindulnak például a versek, az üzenetek abból az információs hálóból, amire ráhangolódott, igen ám: de NEM ÉLI AZT AMIT KAP!! Ennek pedig összeomlás a vége. Mert nem lehet egyszerre két energiában benne lenni. Nem lehet kozmikus örömlétről tanítást adni – közben pedig a saját nihillben, életképtelenségben, cselekvésképtelenségben tapkodni.

A TÜKRÖKET azért kapjuk, hogy meglássuk: hol vagyunk MÉG működésképtelenek.
Melyek azok a RÉGI MINTÁK, amik belénk ragadtak, amik gátolnak.
Tudnunk kell, hogy minden ÉRTÜNK VAN – hisz MAGUNKBAN van a MINDÉNSÉG, a TELJESSÉG, de ehhez előbb TÜKÖRBE KELL NÉZNI.
Amíg NEM ÉLJÜK a tudásunkat és nem vagyunk a BIZONYOSSÁG EREJÉBEN, addig bizony dobál minket a hullám a víz tetején....Mert a szó és az ige nincs összhangban.

Ma csodálatos konstellációk álltak össze a „Termeburán” – nem is kívánom elsorolni őket.
A LÉNYEGE mindegyiknek: minden lehetőségünk megvan a MEG-MAG-TISZTULÁSRA továbbra is. Most RÁLÁTÁST kapunk, hogy hol hiányzik a MÉLTÓSÁG-ból egy darab.
Ha elindultunk, nincs visszaút: már CSAK előre van a „jövő JÖVŐ” irányába. Viszont ennek az útnak vannak állomásai, ahol a MEG-VILÁG-osodásunk érdekében újabb SZEM-FELNYITÁSOKAT kapunk.
HA ráléptünk az IGAZ útra, akkor IGAZNAK KELL MARADNUNK.
FOLY-amatosan és ÁLL-andóan.

Napunk kísérő angyala JEREMIEL, aki a SZÁMVETÉS üzenetével érkezett.
Szerintem EGY-értelmű ez az üzenet, és az is, hogy miért.
Aki érzi, az érti és meg is cselekszi....