HOLD ÉS TUDÁS

 
Ma sikerült megint fel-és bepörgetnem magamat, a szoknya-témát folytatandóan, de annyira, mint Tomnak, amikor kilő a gőz a fülein...
Szerintem, ezt most mindenki látja...
Szoknya-nőiség-Hold... Ez mind megjelent...
És mit ad Isten? Az asztrokockák mit dobtak? Hát nem a HOLD-at? Ráadásul hozzá a VíZÖNTŐ jelét és a 3-as házat!
Sőt! Még a Lenormand kártyákból is a HOLD érkezett!
Tehát? MIBEN van RENDET tenni és MEGTISZTÍTANIvaló?
A HOLD-minőséggel és a hozzá kapcsolódó TUDÁSSAL!
HELY-ben vagyunk!
Az angyalok közül ma JEREMIEL áll mögénk a SZÁMVETÉS üzenetével. Bingo. SZÁMOT vetni azzal a TUDÁSSAL amiben ÉPP vagyunk. Milyen SZÍN-tű?? Mit ad? Mivel táplál? Milyenek leszünk tőle és általa??
 
Nos, igen. Tényleg SZÁMOT kell vetni azzal a rengeteg FELSZÍNES tudással, és FELSÖPÖRNI őket, amelyeknek a TISZTA GYÖKERE már elveszett, és már csak a FEL SZÍN maradt mint „átörökítő anyag”. A felszín azonban gyökér nélkül annyi, mint üres LÉGBUBORÉK. Semmire se való!!
A „Teremburán” ma FÉLHOLD van, csökkenő „C”-betűs formájában, ami azt jelneti, hogy a Hold pontos KVADRÁT, azaz TEREMTŐ fényszöggel kapcsolódik a NAP-hoz - BEFELÉ IRÁNYULVA.
Azaz: BELSŐ MUNKÁRA készít fel!
BENT zajlik a zajlás ...
Milyen csillagképek kapcsolódnak össze a NAP és a HOLD által? Mert EBBEN van a lényeg!
A NAP MÉG NEM lépett be a KOS csillagképbe, (nem hogy a bikába!!!! Tehát, aki a bikáról irogat, az úgy téveszt meg, ahogy nem szégyelli...); ma még az ERIDANUS „alatt” halad, innen, a Földről nézve természetesen.
Mit jelent ez nekünk? A SORSSZERŰSÉGET.
A NAP emlékeztet a SORS ELEVE ELRENDELT minőségére.
És ezt hozza mai angyalunk, JEREMIEL is.
 
Tehát: amit MEGÉLÜNK a KINTBEN, azért van, hogy ÉBRESSZEN valamit a BENT-ben.
Magamra nézve például: amik felborzoltak KINT, azért vannak, hogy elindítsanak egy vulkánkitörést BENT. Hogy ne üljek el békésen a babérjaimon, hanem felrázva, elérjék bennem azt, hogy kikiabáljam a NŐKNEK: ÉBRESZTŐ AZ ÁLSÁGBÓL!!!! ÉBRESZTŐ a LÁTSZATOKBÓL!!!
Ha már FÉLHOLD van....mielőtt nekiültem a Rituálénak, a hozzám érkezett üzenetek jóvoltából, 3 oldalon is jártam, amelyek olvasatán elhagyta a számat egy-két keresetlen jelző... Kettőben tipikus nárcisztikus, önmutogató „nő-személyek” tanítják a tutit a többi nőnek, hogy milyen „egy szakrális nő”!
Egy harmadikban pedig egy „ház” mögé bújva adja valaki a tuti tanításokat. Ennek a „valakinek” természetesen nincs arca, nincs személyisége, nem mutatja meg magát, hogy „ki vagyok én”. Namármost, milyen JELLEMRE VALL, aki ARC NÉLKÜL hirdeti az igét???
És ennek az oldalnak több mint 6000 követője van.
Kérdezem én: HOL VAN a 6000 követő SZEME????
Hol van a HALLÁSA?
Rábuknak mint kacsa a csigára az olvasnivalókra, hisz olyan „szép dolgokat ír” - de ENNYI!!!! És semmi több!!!
Ez a 6000 követő az a „tipikus típus”, aki MINDEN csoportban ott van, MINDEN ÍRÁST elolvas,tovább osztogatva ELOLVAD a spiritualitás tanoktól – csak épp egyet nem tesz: NEM ÉLI AZ ÉLETÉT!!!
Kupi van körülötte, nem tud zöldágra vergődni a kapcsolataiban, mint csoportvezető mindenkit kivág, aki kérdez, nem talál munkát, nincs rendben a megélhetése, szóval MINDEN HIÁNYZIK az ÉLETÉBŐL amit úgy hívnak: józan paraszti ész!! Lebegnek, érzelegnek a maszlagokban, "legyen világbéke" – közben pedig csak a lényeget felejtik el: a FEL-ÉL-ŐS-s-ÉGET!!!
Imádom egyébként a kitett képeket: ezekről MINDEN LEOLVASHATÓ. Minden – amit el akarnak TAKARNI!!!
 
A NŐK BETEGEK. Nem kicsit, nagyon. És nem jönnek rá, hogy nem a nyálas „szoknyapropagandától” lesznek újra nők – hanem attól, ha hajlandók végre SZEMBE-SÜLNI magukkal, ami bizony lehet, hogy egy nagy Ki-SÜL-éshez vezet és fájni is fog, mert KI-ÉG-et – de enélkül nincs MAG-ra ismerés...
Nincs IS-T-ÉN-TUDAT!
Pont.
 
Akiből hiányzik a MÉLYSÉGEK TISZTA LÁTÁSA – az bizony a káprázat fényében evez „fénysámán” módjára a szemet megtévesztő, FÉNY-VISSZAVERŐ TÜKRÖZŐDÉSEKBEN. Elhiszi magáról, „HOGY” – pedig javában a „DE-HOGY” állapotában van.
Nagyon nehéz küzdeni a FELSZÍNESSÉG ellen.
 
A „FEL-SZÍN”, a FELSŐ SZÍN ELVAKÍT. Aki LÁTJA a felső színt, azért látja, mert FELÜLRŐL LE-nézve látja. Másképp nem is lehet. Tehát? FELETTE VAN. Namármost, amilyen a „FEL-SZÍN” olyan a TUDÁS is. Ha még LÁTHATÓ – akkor bizony messze NEM TELJES.....
Ami TELJES – ott már nincs SZÍN. Se SZÁM....
 
 
Csak EG(y)-S-ÉG van, ami oda-vissza ugyanaz.... Mert EGY.
(11.01-kor 11 fok mellett.... Mit üzennek a számok? A MAG-unkba LÁTÁS és a FEL-IS-MER-és LÉNy-ÉG-i lényegiségét...Ami mindig ÚJ kezdet lehetőségét nyitja meg..)