TERMÉK-ÉN-S-ÉG

 
Ma kimondottan a „BŐ LÉ”-ről üzen a nap - DE!!
HOGYAN vagyok én igazán termékeny?
Termékeny, mint a „HOLD”?
Hogyan tud a Hold termékeny lenni?
Hát úgy, hogy MOZGÁSBA HOZ.
De a Hold hol tud igazán hatni ránk?
A lélekben, az érzésekben, az érzékelésekben.
Tehát?
MIKOR tudunk termékenyek lenni?
Ha hallgatunk a megérzéseinkre...
 
Mondhatni, ez ennyire egyszerű...
És valóban az is, ha nem írjuk felül az agyalásainkkal. Onnantól elkezdődnek a vargabetűk, és az elakadások az áramlásban.
A felesleges utak.
Számtalanszor megéltük már, hogy mondjuk cipőt akarunk venni és már elsőre meg is találjuk az igazit, de azért, biztos ami biztos, még körbejárjuk a várost.. Eredmény? Vissza az elsőhöz...
Ha hallgattunk volna az első sugallatra, a napunkat nem tékozoljuk el felesleges kerülőkre..
De hiába a tapasztalás, legközelebb ugyanígy lefutjuk a körünket...
Miért is nem bízunk magunkban?
Miért is nem bízunk a sejtelemben, a megérzésben?
Mert így vagyunk kondícionálva.

Egész életünkben a racionális gondolkodásról papoltak nekünk, arról, hogy csak a szemednek higgy! Hogy csak az az igaz, amit látsz. Mert egy megy egy az kettő. Pont.
Pedig már itt fel lehet tenni a kérdést: biztos, hogy EGY megy EGY az KETTŐ?

Termékenyek, eredményesek akkor vagyunk, ha megvan bennünk a HIT. Nem a tárgyakba kivetítve, szoknyába vagy nadrágba, tarka kendőbe vagy a varázspálcába - hanem SAJÁT MAG-unkban, abban, aki FOGJA a varázspálcát!

NE MÁS MONDJA MEG, hogy NEKEM MI A JÓ! Se szokás, se hagyomány – melyeket éppúgy VALAKI KITALÁLT valamikor a maga akaratából!! Mi meg tartjuk, mert az elődeink is így tettek. ...
Ha tisztában vagyunk azzal, hogy minden élet, élés, megélés bent zajlik, BEL-ül, magunkban, akkor a döntéseinkben kire is hallgassunk?
Nem másra, mint a BEL-SŐ HANGRA!

Ebben támogat ma minket a HOLD és a VÉNUSZ kapcsolódása: ha hallgatunk a belső súgásra, CSAK OLYAN döntést tudunk hozni, ami meghozza a megfelelő eredményt, magát a BŐ-s-ÉG-et.
A nyugalmat, a JÓ érzést, a békét - és velük együtt azt a kívánt célt is, tárgyat, eredményt, amit épp szeretnénk elérni.

Angyali támogatónk ma AZRAEL, aki „üzenetet hoz a mennyekből”, azaz: tudatja, hogy nem vagy egyedül!
Amikor valaki megtalálja saját ÉGI TÁRSÁT – de nem kint, hanem bent - a SZER ELEM ERŐTERÉBEN, nos, annál hatalmasabb nászt el sem lehet képzelni. Leírhatatlan az az érzés, az a védelem, az az érinthetetlenség, amit ez a kapcsolódás megad. Aki megélte már, tudja, miről beszélek. Aki még nem: ma komoly esélye nyílik rá, hogy megtörténjen vele...
Ezzel a kapcsolódással és kapcsolattal csodák sorát indíthatjuk el a beteljesülés, a bőség LÉT-elemében..
 
 
(Kép: Lenormand HALAK, azaz BŐSÉG lapja.. - ami a mai napra kijött, 6.06-kor 6 fok mellett - a 6-os szám pedig a Vénusz, termékenység, a bőség száma... Amit nem egyedül, hanem együtt egymással érhetünk el)