MEGÚJULÓ HITRENDSZEREK

 
Hah! - mondhatnám, ez aztán nekem való tenyérdörzsölős téma, jöhet az „adj neki!”.
És adok is!!
Már tegnap megtörtént az előkészítés, mintegy megtrágyázva a mai nap talaját, hogy gyümölcsözővé, azaz érthetővé érjen. Ez pedig a „magyar hagyományok” és azok őrzése voltak, mint megtorpedózandó cél.
Természetesen megint nem kaptam szmájlit a beszólásaimért, ott, ahol a téma felmerült.De nem zavar. Ha sikerült a „bogarat ott hagynom”, akkor csak idő kérdése, hogy mozgásba is lendüljön....
 
Mint tudjuk, a tegnapi nap témája a HŰ-ség és a HŐ-ség voltak.
Van a HŰ-ség, mint kitartás és elköteleződés.
Van a HŐ, ami felszálló, tehát ÉG-be vivő és ami ÉG, az, mint tudjuk HŐT termelő. Ugyanakkor van a HŐ-nek HŰ-vösebb változata is, ami „hideg hő”. De még az is FEL-HŐ-vé válhat, hisz minden hő FEL-FEL-É ÁRAM-ló – így lesz belőle FELHŐ...A felhő pedig LÉ-G-IES, KÖNNYŰ... Ha pedig netán mégis nehézzé válik, mert FEL-GYŰL-emlik, akkor kiereszti könnyeit ESŐ formájában és MEG-KÖNNY-ebbül. A könnyek le-ES-nek és el-ÁZ-tatják a földet....megitatva a szomjazókat...
De most nem ebbe a boncolgatásba akarok belemenni, hanem a HŰ-s-ÉG témájába...
 
Amikor hűek vagyunk, akkor ha esik-ha fúj, KITARTUNK.
Kitartunk a TÁRS-unk mellett, kitartunk a HITÜNK mellett, kitartunk az ELVEINK, ESZMÉINK mellett.
Mert ÚGY ÉREZZÜK, hogy ez így JÓ. Így HELYES. Ami pedig „helyes”, az nem más, mint HELYÉN-VALÓ... Ami a HELYÉN VAN, az „illeszkedő”, az EGY.
(magyar nyelv mágiája....)
Igen ám, ez mind nagyon szép és jó – csak egy a „bibi” a témában: az EGY-ÉN TUDATOSSÁGA!
Pontosabban annak TISZTASÁGA! Akkor van minden a HELYÉN, akkor minden HELYÉNVALÓ – ha a SZÍVTUDATOSSÁG-ban vagyunk EGYEK. Azaz ÉRZÉKELÉS, ÉRZET és GONDOLAT „egy húron pendül”.
Amint azonban az ELME kerül túlsulyba, legyen bármilyen ÉRDEKRŐL is szó (mert csakis amiatt kerülhet túlsúlyba), máris kibillent a tengely a HELYÉBŐL. A tiszta érzékelés már tompul.
A HITTEL lehet nagyon jól erősíteni az ELME PROGRAMOZOTTSÁGÁT – ezt minden vallás kitalálója nagyon jól tudja. Vallás = HIT-VALLÁS. Hitvallás az istentagadás éppúgy, mint egy rajtunk kívül álló szakállas hím imádata is.
Egyik SE HELYÉNVALÓ! Mert HELY-telen...
 
A HIT hatalmas erő – ezt mindenki megtapasztalhatja élete során. Csak nem mindegy mi az IRÁNYA, mi a MAGja!
Ha MAG-unkba vetjük a hitünket, akkor a SZÍV-TUDATOSSÁG irányít minket. ÉREZZÜK az IGÉT, az IGAZAT, ezért nem is lehet semmiféle elmeprogrammal vakvágányra terelni.
Aki KI-HELY-ezi hitét, az bizony eljut a gátlástalan FANATIZMUS szintjéig, ami a legborzalmasabb ROMBOLÓ ERŐVÉ fajulhat. Ezt a fanatizmust kiiktatni pedig csak „sokkolóval” lehet....
Már a fanatizmus területéhez tartoznak a „magyar hagyományok is”. Amikor ÉSZ és ÉRZÉKELÉS nélkül ragaszkodunk önjáróvá vált szimbolikákhoz, elfelejtve, hogy a szimbólum „CSAK SZIMBÓLUM” és nem más a feladata, mint az EMLÉKEZTETÉS.
 
Tegnapi témám a „szoknya GYÓGYÍTÓ EREJE” volt.
Mondanom se kell, hogy felvisítottam, amikor ezt így olvastam, mert itt is összekeverésre került a TEREMTŐ a TEREMTETTEL.
Ez a kijelentés kb ugyanolyan szintű, mint amit a cigánykártyákhoz írnak le, hogy csak teliholdnál lehet színezni, vagy csak tarka terítőn lehet kivetni, mondván, „azt szereti”. Mert ugye „cigány” a lelkemadta....
Ostobaságok, TÉVHITEK a köbön!!!!!
A szoknyatémánál az egyik „alapmondat” ráadásként még az volt, hogy mivel "a férfi a kozmoszból nyeri erejét, a nő pedig földanyától"(!!!!!), ezért a nőnek földig érő szoknya kell, lehetőleg harang alakú, ami megfelelően felszívja a föld erejét.
Na, itt már „isteneztem” rendesen!..
Azzal a kijelentéssel, hogy a „férfi a kozmoszból nyeri szellemi erejét” már tetten érhető a HÍMSÉGI „AKASZTÁS” programja, PONT AZ, ami a NŐT a FÖLDHÖZ KÖTI!!! Ez az a program, aminek minden nő az áldozatává vált, engedve a hímségi leuralásnak!!!
"HISZ" (és higgyük el, hogy így van, mert ÉREZnünk kell), PONT FORDÍTVA VAN: a HÍM az, aki TEREMTETT, aki az ANYAGHOZ KÖTÖTT LÉTEZŐ, aki a FÖLDDEL dolgozik!! A NŐ az, aki NŐ-vekvő, aki ÉRZÉKELŐ, mint a HOLD.. Ő az, aki az ÉGGEL folyamatos kapcsolatban LÉ-vő, mert ÉL-etet ÁRAM-oltat MAG-ában...
Mondhatni, ez ennyire egyszerű - és amúgy az orrunk előtt LÉ-VŐ, csak nem látunk a szemünktől...
A HÍM NEM-iséggel indult útjára a HASÍTÁS, a TAGADÁS, hisz a NŐ ANDROGÜN és a HYM belőle vétetett...
A baj ott kezdődik: amikor ezt elmagyarázom, levezetem, a NŐK azok, akik két kézzel hárítanak!! Saját LÉNYSÉGÜK HELY-re ÁLLÍTÁSA ellenében harcolnak a megrögzött, elmeprogramok által besűrített HITRENDSZEREKBE KAPASZKODVA!!
Nem fogadják be, inkább mantrázzák az hímségi elmeprogramok által NEKIK LÉTREHOZOTT SZABÁLYZÓKAT!!!
Nem látják és nem hallják meg, hogy a saját HITÜK AKADÁLYOZZA ŐKET A LÁTÁSBAN!
A magyarságra hivatkozó KÖLDÖKNÉZŐ, begyöpösödött hitrendszer sajnos továbbra is szedi „áldozatait”!!
És ha már a szoknyánál tartunk és azt mondjuk, hogy azért van jelentősége, mert KEREK FORMA – akkor ugyan nézzünk már rá egy nadrágra!! Nem hogy EGY, hanem HÁROM KEREK formából áll!!
Mondhatnánk: benne van a szent hármasság!
No, akkor mi van???
 
SOHA nem attól lesz egy NŐ NŐ, mert szoknyát vagy nadrágot visel. Hanem attól, ami BENNE VAN.
A MAG-tudatától, ÖN-tudatától, ÉRTÉKRENDJÉTŐL, LÉNY-S-ÉG-étől. Attól, hogy MENNYIRE ÉLI MAGÁT, ISTENNŐI TUDATÁT ÉS MIVOLTÁT!
 
A szimbolikák mindig az EMLÉKEZÉST SZOLGÁLJÁK.
Ahogyan a MESÉK IS, amelyek mindig a kozmikus tudást öntötték alakba, formába, vagy kódolva, az illetéktelen „hasítók” elől elzárva..
A meséknél SE ÉRTJÜK MÁR a FELSŐBB összefüggéseket, leragadtunk magánál a mesénél.
NÉZÜNK és NEM LÁTUNK. Fülünk van, de nem hallunk.
 
Nos, itt az IDŐ TISZTA VIZET ÖNTENI a JÖVŐ POHARÁBA, ha már a „Teremburán” a JUPITER a NEPTUNNAL áll együtt a VÍZÖNTŐ JÖVŐBE ÖMLŐ VIZÉNÉL – mégpedig a saját „Medencénkbe”, a saját KÚT-FŐNK-be, mert ha tovább visszük az ostobaságokat, az „Isten se ment meg minket” – SAJÁT MAGUNKTÓL!
Úgy egyénileg, mint a MAG-ÁR-ság szempontjából!
 
Napunk kísérő angyalaként ma ZADKIEL érkezett, és minő érdekes, épp a TANÍTÁS és TANULÁS angyalaként.
Én a magam részéről eleget teszek a tanításnak – de a tanulásért nem tudok felelősséget vállalni. Csak HINNI TUDOM, hogy RÁÉREZ mindenki, aki tanulni akar, a HAMIS HITRENDSZEREKRE és saját elnyomott múltjának utórezgéseit immár képes feloldani MAGÁBAN, az „ÉG KÉKÍTŐ VIZÉBEN” és meghallani a MAGOS HANG-okat!
Az ÁTHANGOLÁS a TISZTA HALLÁSSAL indul....
 
(10.21-kor 21.én, ami az EGY-s-ÉG-be találás száma a hasytás porgramjából.
21=3, ami pedig a JUPITER száma. A JUPITER pedig a HIT és a TUDÁS bolygója..
Tehát?? Minen EGY...)