ÉR-LEL-Ő-dés

 
Lecsengett a HÚS-vét.
Vége a "történéseknek"...
Mára elcsendesültek a hullámok...
Érdekes napot élhetünk meg: benne van a csend, benne van a békés nyugalom, de van benne egyfajta megadásos elfogadás is: jó-jó, megtörtént, ami, de....
Mi van, ha mégse se lesz semmi mindabból, amit megéltünk?
 
A MAG-élés legnagyobb kihívása és csapdája, hogy mindig a KÜLSŐ VÁLTOZÁSBAN akarjuk LEMÉRNI magát a változást.
Ez okozza a türelmetlenségünket, ez váltja ki bennünk újra és újra a kétségeinket, hogy tényleg jól látom, jól érzékelem az életet?
Vagy csak bebeszélek magamnak valamit, ami nincs is és megtévesztem saját magamat, illúziókat kergetek? Közben pedig odakint minden megy tovább a maga útján, ahogyan eddig is és semmi de semmi nem változik?
Nos, az IDŐ nagy „játékos” – el tud kápráztatni a TÉRBELI történésekkel...
 
Ha jól belegondolunk – és ehhez kellett az elmúlt két év -, minden megváltozott.
Kint IS és Bent IS.
Igazából a KINT váltotta ki a BENT teljes átrendeződését. (Már akinél...)
Egészen mások lettünk, mint két évvel ezelőtt voltunk.
Másképp látunk, másképp gondolkodunk, másként viszonyulunk. Másként ÉLÜNK.
HOL? MAGUNKBAN!!
Ez a két év kellett ahhoz, hogy rádöbbenjünk: MINDEN ÉLET BENNÜNK ZAJLIK! Amit kint látunk, az „nem élet”, az SZÍNPAD.
Az a „kelléktár” a saját belső ÉLETÜNKHÖZ - hisz megélhettük tapinthatóan, hogy a KÜLSŐ változás indította el BENNÜNK a TELJES ÁTALAKULÁS folyamatát. Mihez? A tudatosodásunkhoz, a magunkra ismerésünkhöz, az érték-és mértékrendünkkel való szembenézésünkhöz. Ahhoz, hogy rájöjjünk: van az egonk, a jelenben élő énségünk, és van egy „belső lényünk”, aki sokszor egészen mást akar és mást tud, mint amit az egonk gondol...
A megtapasztalások szépen elindítottak minket azon az úton, hogy rájöjjünk: a belső lénységünk az IGAZI, vele érdemes az egot összecsiszolni, hogy VILÁGOS-s-ÁG-ba kerüljünk.
EGY-s-ÉG-be.
Ez sok-sok türelmet kívánt, elcsendesedést, „megadást”, befelé figyelést. Nem volt könnyű pálya, hisz nem ebben nőttünk fel. Sőt! Pont az ellentétében: a kifelé figyelésben, a kinti világhoz való igazodásban. Rájöhettünk: nem kell ALÁRENDELNÜNK magunkat a külső eseményeknek. Ezeknek CSAK egy "dolga van": az ÉBRESZTÉS. MEGLÁTNI bennük, általuk SAJÁT MAGUNKAT!
Mi a szerepem nekem a KINT színpadán?
Miért vagyok MOST ITT? És KI vagyok én? Mi az én vagyiságomnak az OKA? Mi az a feladat, mi az a cél, amiért EZZEL a külvilággal van dolgom? Amiért EZZEL kell együttműködnöm?
Mik azok a tényezők EBBEN a külvilágban, melyek segítenek és melyek a kihívások benne? NEKEM?
Például, vegyük a modern technikát. Segít a világlátásban – de egyben kihívás is, hogy MIT LÁTOK általa? Csak azt, amit nekem vetítenek, hisz most tényleg mindent „kivetítenek” – vagy HISZEK a belső látásomnak és tudom, hogy mi az IGAZ? Meg tudom-e ŐRIZNI ebben a világban a BELSŐ ÉRZÉKELÉSEMET??
Égi testvéreink konstellációi PONT EBBEN segítenek és PONT MOST, hisz a KINT MOST ért bele ebbe a fázisba.. MOST van szükségünk NEKÜNK az ÉBRENLÉT megőrzéséhez ARRA a támogatásra, amit MOST adnak..
Ugye, értjük?

A modern kor „kütyüvilága” a BELSŐ KÉPESSÉGEINK „próbatételének” a korszaka. Mondhatni az utolsó kihívás a „FELEJTÉSBEN”.
DE: semmi nincs ellenünk, "csak" meg kell tanulnunk DÖNTÉST HOZNI!
Rá kell ébredni arra, hogy a KAPCSOLÓ mindig a mi kezünkben van! (11.11-kor...)
Ahogy mi döntünk, annak megfelelően fognak a mi elképzeléseink virágba borulni és szépen termőre fordulni a „KINT” színpadán. Csak OLYAT és csak AZT fogjuk megélni, ahogyan a KAPCSOLÓT magunkban átállítottuk.
Ehhez kapjuk meg az összes létező segítséget égi testvéreinktől. IS..
Tehát, ne hagyjuk magunkat az ego türelmetlensége által eltéríteni, legyünk továbbra is RÉ-S-en, JELEN a JELENBEN, érezzük és ÉL-vezzük a nyugalmat, míg a MAG termőre fordul.

Napunk angyala ma URIEL, aki azt üzeni: TUDOD A DOLGOD.
Tudod?

Ha már említettük égi társaink konstellációit, akkor nézzük, mit mutatnak ma a "Teremburán": ma a HOLD együtt áll a SÁRKÁNYFAROKKAL, ami egyben aktiválja a SÁRKÁNYFEJET is.
A Sárkányfarok a MÉRLEG csillagképben áll, a Sárkányfej pedig a KOS és a BIKA csillagképek átfedésénél, a „lábaiknál”. Ez a pozíció pont arról üzen, amiről fentebb szó volt, miszerint a BELSŐ DÖNTÉSÜNK adja meg az ELRUGASZKODÁS EREJÉT és SIKERÉT is a jövőre nézve.
DE! Mi a döntéseink alapja?
A MEGÉRZÉS!
Ekkor SZELLEMÜNKBEN is magasabb OK-távra tudunk kapcsolni. Kilépve a mindennapok gondolatiságából (Merkúr) eljuthatunk a legmagosabb megértésig, az ISTENI összefüggések felismeréséig (URANA), de csakis a belső CSENDünkben, hisz mindkét bolygó a CET fejénél áll...
A NAP-PLÚTÓ fényszöge pedig továbbra is ÉRLELI a MAG megújulását...Bennünk...
Ahhoz, hogy a „jövő JÖVŐVEL” teljes összhangba tudjunk kerülni.
Tehát?
FELHANG-olódás
ÁTSZELLEMÜLÉS
ÉLESLÁTÁS
DÖNTÉS
Eztán pedig tudod a dolgod....