Húsvét vasárnap: Hol volt- hol nem...

Ma megint kísérnek a számok, nem is akárhogyan!
Reggel, mikor elsőként rápillantottam az órára 8.08-at mutatott. Majd 8.16-ot, mikor kikászálódtam.
8.21-volt mikor beléptem a konyhába... és a rádióban a Csipkerózsika zenéje fogadott, az a keringő, amit most beemeltem. Nagyon érdemes a szövegére ÉRTŐ FÜLLEL odafigyelni, mert EGY-SZER-ű de NAGY-SZER-ű is! Olyan LÉNY-ÉG-is tartalom van benne, hogy lúdbőr a köbön....
Majd ezután a felütés után mikor máskor ülhettem volna neki a rituálénak, mint 9.09-kor....
Tehát, „VÁLÁMI VÁN”... ami most aztán tényleg „az IGAZ-i”!
Ráadásul 17-e van, ami megint csak a 8-asba fut ki. „Hol volt-hol nem volt..rád leltem éltem hajnalán....Álmomban boldog voltam véled talán....” - Miről szól ez a kis dalocska?
Mi másról, mint hogy ODAÁTRÓL hozzuk IDE-ÁT-ra mindazt amivel és akivel „dógunk” van.
Mindig a „nagy találkozások”, és a „nagy szerencsék” vagy épp „nagy szerencsétlenségek” azok, melyek az ÉRZÉKELÉSEINKET újra kiélesítik, mint fenőkő a kést, mégpedig azért, hogy EMLÉKEZZÜNK!!
Mennyivel könnyebben, egyszerűbben ÉLHETŐ A LÉT, ha EMLÉKEZÜNK?
Nos, épp ezért követnek el mindent a vallások, a földi életet irányító szellemi vezérek az elme manipulálása által a szív eltömítése érdekében, hogy az emlékeket az ÉRZÉKELÉSEKEN keresztül kitörölje, mert ha nincs emlék, akkor ELHISSZÜK azt, amit MÁS MOND. Kiindulva abból, hogy miért hazudna?? Ő csak tudja!
Hát nem tudja.
Csak úgy csinál, mintha... mert CÉLJA VAN.
Az a szellemi szint, ami ma a Földet uralja, csakis addig életképes, amíg a SZÍVBŐL AZ EMLÉKEZÉST KI TUDJA ÖLNI. Nehogy azt higgyük, hogy a spirimaszlagok nem ugyanezt a célt szolgálják! Dehogynem. Csak másképp fogalmaznak. A léprecsalás trükkjei ugyanazok, csak a SZÓMÁGIA változott.
Mi az egyetlen kiút és hárítási mechanizmus?
AZ ÉBER LÉT. A SZÍV-SZŰRŐ működtetése.
Most, ahogy írom a Rituálét bevillant Kőműves Kelemen. Miért?
A „jóégtudja”... De találó. És mint tudjuk, nincsenek véletlenek...
Mit csinált? ÉPÍTETT. FALAT. VÁR-AT... aminek NEM VOLT TARTÁSA. Mit csinált? Aki másnak vermet ás, maga esik bele alapon „véletlenül” EGY NŐT, „véletlenül” pont a FELE-s-ÉG-ét építette bele a falba, a VÁR-ba, hogy TARTÁSA LEGYEN.
BEÁLDOZTA A NŐT, aki TART, aki TARTÁST AD – még HALÁLÁBAN IS! ODAÁT-ról!
Ő pedig, önző sikere oltárán meghozva azt az áldozatot, melyet a világ szellemi kódoltsága megkívánt tőle, hogyan járt?
BELEHALT A LELKE az áldozatba, ami a legaljasabb szellemi manipuláció...Aki elhiszi és megteszi, MAGÁT ÖLI MEG VELE.
Az egész történet tökéletes tükre az EMLÉKEZETÉT VESZTETT LÉLEKNEK és az emlékezetvesztésből fakadó ÁMOKFUTÁSNAK, ami a KÜZD-ELEM működtetője, hisz mennyit kellett küzdeni az építésért és az építés alatt???
Ami ellene megy a MA-nak, a M-ind-ÉN-ség A-karatának, az mindig a KÜZD ELEMET szolgálja ki, mely elem NEM TERMÉSZETES, hanem TEREMTETT. A dualitásban ki a teremtett lénység?
A HÍM-ség. Tehát kinek kell mindig a küzdés? NEKI. Ki átkozta meg a nőt, hogy küzdelmes és fájdalmas legyen a szülése, az ÚJ ÉLET lehívása? A HÍM. Meddig van fájdalom és kín? Amíg a HÍM URALKODIK.
A teremtett minőség a teremtő energia felett.
ITT az IDŐ – a 8-ason, SATANA lénységén ÁT – a TISZTA TEREMTŐ MI-NŐ-S-ÉG EMLÉKEZETÉNEK a helyreállíátáshoz!
Hol volt - hol nem volt...
mert a "NEM" nem volt... CSak EGY volt, ÉG volt - ODA-ÁT...
A teljességben, a KÉSZ-ÉG-ben, ami a KÉSZ-S-ÉG-eink eredője...
Tegnap meglátogattuk családunk legifjabb tagját. 5 napja van itt a világon. Nyugodt, békés baba, aki BETÖLTI A TERET A MÁSVILÁG VARÁZSÁVAL. Mindenki ÁTSZELLEMÜL, MEGBÉKÜL, KISIMUL, FELREZEG a környezetében, mindenki IO-L ÉRZI MAG-át!
És meg is fogalmazódik, ki is kívánkozik, hogy kimondja az ember: ez a légkör egy ÁLDOTT ÁLLAPOT!
Namármost, gondoljunk bele: nem az a normális állapot, ami áldott?? Nem az az ÉLETKÉPES állapot, ami IO?? Nem abban tudunk révülni, átszellemültnek lenni, JÓNAK és JÓL lenni, amiben ott a „MÁSVILÁG” rezgése? Ami nem más, mint MAG-os-ságunk EMLÉKEZETE?
Dehogynem.
Ez a KEREK EGÉSZ állapot....(na, tessék: 10.00-kor leírva...8 fok mellett.... itt a „pont” )
És még a harang is megszólalt...
Mi tehát a mai napra a konklúzió?
Akkor működünk jól, ha EMLÉKEZÜNK. Akkor vagyunk EGÉSZEK, ha ESZÜNK ÉGI – tehát a gondolataink MAGAS-ságosak. Azaz, MAG-OS-ak....
A másik konklúzió a születéssel kapcsolatos: minden ÚJ szülött, mint újszülött, meghozza magának és szüleinek az ÉLETFELTÉTELEIT. Hozza a BŰSÉGET. Minden szinten: lélekben-szellemben-anyagban egyaránt. Csak egy a kérdés: emlékezünk-e arra, hogy EZ ÍGY VAN? Akarunk-e mi áldott állapotba kerülni??
Egyébként mindig el szoktam mondani: menjen be valaki egy kórház szülészetére. Ne a templomba. A szülészeten fogja IGAZÁN megélni a "MÁS VILÁG LEHELLETÉT", ha leül, csendben van, elmereng, figyel (egyébként óhatatlanul elcsendesedik mindenki). MEGÉRZI az egész ÉLET mibenLÉT-ét....Fel-MAG-asztalódik minden NŐ és ANYA, mert minden férfi ráérez, hogy az ÉLET, a LÉT LÉ-nyege bizony CSAK az ANYÁ-ban van....és ÁLTALA "jön le" e világra..
A „Teremburán” a NAP a MAG-MEG-újító PLÚTÓVAL kerül TEREMTŐ, KERETBE FOGLALÓ, MEGVALÓSÍTÓ fényszögbe.
Mit jelent ez? Szó szerint a KÓDOK ÁTÍRÓDÁSÁT. Amikor a 8-as „túlfeléről”, az álomból, odaátról ideátra MEG-VALÓSULÁS lesz....
Mindig az ÉBREDÉS, az ÉBER LÉT, az EMLÉKEZÉS képessége adja meg az ERŐT bennünk a TETTEKHEZ. Ezért állt ma mögénk RAZIEL, aki arra bíztat: NYERD VISSZA IGAZ ÖNVALÓD!
Ami mi is?
A MAG-emlékezet.. (10.22-kor..8 fok mellett...)
Ennél IGAZABB húsvéti üzenetet nem is adhatott volna a nap..