CSENDBEN BEÉRNEK A DOLGOK

 
Ma folytatódik a tegnapi CSEND-vonal, de ma már a „VAGY MÉGSEM” nélkül. Már nem érezzük annyira az agóniát – sokkal inkább a TEREMTŐDÉST.
Az agóniával kapcsolatban nekem ma jött egy nagyon erős érzet, az a tipikus: „na eddig és nem tovább!!!” Vége a TŰR-elemnek, a huzakodásnak, a „környezet szennyezésének”. Aminek MÁR NINCS HELYE, az MENJEN és ne próbálkozzon újra és újra, hogy de még egy kicsit itt, de még egy kicsit ott, naaaa... hadd húzzam még egy darabig, hadd lessek bele abba, amihez már semmi közöm nincsen...Mint tudjuk, minden játszmához két fél kell: egyik, aki csinálja és a másik, aki hagyja.
Aki csinálja, addig megy, amíg a másik engedi. De amint feltartja az a másik a STOP táblát, hogy eddig is nem tovább, érdekes módon abba maradnak a játszmák.. (no, 11.11-kor leírva...tehát itt a rábólintás ismételten).
 
Ezenkívül ma 9-e van. És MÉG MINDIG kísérnek a számok. Még mindig meghatározzák a napot.
Tegnap, 8-án, nekem személy szerint, nagyon sok „fordulati” élményem volt. Egyik jött a másik után, egyre-másra koppantak a tantuszok, a homlokracsapós felismerések, amik VILÁGOSSÁGOT hoztak!
Amiket ELMÉLETBEN már tudtam – de „leszálltak” az ÁTÉLÉS síkjára. Nagy ám a különbség!
Ma, 9-én, pedig BEÉRNEK a TEREMTŐDÉS síkján mindazok a dolgok, amiket tegnap átéltem.
De ez nem csak rám vonatkozik – hanem MIND-ÉN-kire, hisz UGYANAZT a hatást éljük – csak ki-ki a maga szintjén.
 
Ma határozottan érezni a BEÉRÉS belső erejét. Azt a MAG-MEGÚJÍTÓ erőt, mint amikor a csibe kitör a tojásból. Mint amikor a gyermek már kezdi repesztgetni a burkot. Érzi magában az ERŐT az ÉLETRE KELÉSHEZ. De ehhez ugye le is kell zárni azt az ELŐZŐT, amiből épp kitörni készül. Nem lehet örökké tojásban maradni – és a tojáshéj se maradhat örökké a fenekünkön. Fel kell NŐ-NI a feladathoz, amit vállaltunk. NŐ-vé kell ÉRNÜNK!!
 
Minél tovább húzzuk a régi madzagot, annál inkább rontunk az életminőségünkön, annál több nyűgjét tapasztaljuk meg a már „túlérett” helyzetnek. Például, amikor valakinek lejárt a földi léte, de húzza-halasztja, kapaszkodik, erőlteti az akaratát, közben meg ugráltat mindenkit maga körül, mert saját maga már képtelen az aktív tevékenységekre és mindenkinek átszervezi az életét ahhoz, hogy NEKI jó legyen. Nos, ezt egy darabig lehet tolerálni, a „szeretet nevében” – aztán szépen mindenkinek megtelik a „hócipője”, mert ÉRZI, hogy ez már NEM JÓ. Hogy az elmenőnek már NEM ITT van a helye!! Ha ez az érzet aztán ERŐT IS KAP – akkor el lehet zárni az éltető energiacsapokat és az, aki túltolta a szekerét, egyszer csak már nem tud miből szivattyúzni és kénytelen feladni, és megtalálni magamagával magamagában a harmóniát, az egységbe érést....(11.21....)
 
Így van ez minden mással is, nem csak egy emberélettel. Az öreg nem töltheti ki az életteret az új mag elől. Egy régi kapcsolat nem emésztheti fel egy új életterét.. Nem maradhatunk örökké az általánosban, amikor eljött az ideje a középiskolának..
A lejáró Kor-KÖR nem élheti fel az ÚJ KOR-KÖR erőterét...
 
Az EMANUEL által elhozott SZER ELEM MI-NŐ-s-ÉG itt él és pulzál. Akik MÁR benne vannak, már ÉLIK az ÖRÖMLÉTET, azok nagyon jól tudják, hogy szó szerint egy MÁSVILÁGban vannak, már ITT élik az OTT mi-NŐ-ségét. Ők már MÁGUSOK. Tenmaguk MAG-erejét működtető „varázslók”, mert a csodákat minden nap megélik, de azért mert TESZNEK is érte!! És mindemellett „magasról” tesznek arra is, ami meg kint zajlik a színpadon, mert ezek a játszmák nem az ő játszmáik már.
Nemrég olvastam egy számmisztikai elemzést, hogy a nyáron mikor fog eljönni Jézus. Hát mit ne mondjak: elkapott a harctéri ideg attól az AGYAMENT AGYALÁSTÓL, ami teljes ELME munka – és mág csak rezdülését sem érezni bárminemű SZÍV-béliségnek!! Kalkulálnak, számolgatnak, hogy mikor lesz a lehetséges eljövetel - közben meg SEMMIT nem vettek le abból, ami TAVALY MÁR megtörtént!!
Ja, mert azt kéremalássan ÉREZNI KELLETT VOLNA!!! Eszükbe se jut a nagy kalkulátoroknak az, amit Jézus elmondott: ÚGY JÖVÖK MINT TOLVAJ!!! Ha pedig úgy jön, mint tolvaj, akkor nem az előre, ráadásul FALSUL kikalkulált időpontban fog beintegetni, hogy sziasztok, itt vagyok ám, eljöttem hozzátok, mert nagyon ügyesen kiszámoltátok!!
Hülyeségnek nincs határa...
 
De fátylat rá: a mi dógunk továbbra is ÉREZNI, hogy a BETELJESÜLÉS útján járunk – amit a 9-es számban is érezhetünk... A beteljesülés maga a FELSZABADULÁS a kötelékek alól, a MAG-unk MEG-látása, hogy ki is vagyok ÉN valójában - és nem másnak a tükrében (huh.... most elkapott a ’dezsavü’ érzet: én ezt már ugyanígy valamikor leírtam...).
Nem más véleménye alapján éljük magunkat, hanem aszerint, minek és kinek látjuk mi TEN-MAG-unkat! De ehhez legyen bennünk TISZTA BIZONYOSSÁG, a HIT magas foka, hogy tudom, hogy tudom. És mondjon bárki bármit, én ÉLEM, hogy TUDOM...
Talán eme ERŐ miatt érkeztek ma DUPLÁN a lapok minden kártyából, segítve a BIZONYTALANKODÁS legyőzését. NE HÁTRA NÉZZÜNK – immár csakis ELŐRE. A JÖVŐ BENNÜNK van MÁR – nem rajtunk kívül. Éljük vagy nem? Mi döntünk....
 
Ebben támogat ma két angyal is minket: RAFAEL, a KI-GYÓ-GYÚL-ás angyala, aki az EGÉSZ-S-ÉG elérésében segít, valamint CHAMUEL, a BÉKESSÉG angyala, aki a nyugalomban rejlő ERŐT adja nekünk hozzá. Pattogni bárki tud. Na de nyugalomban szembe nézni a hülyékkel – nem mindenki... (11.55...)