LÁZ-ADÁS ÉS LÁZADÁS

 
Ma újra a SORSSZERŰSÉG jelentkezik, mégpedig egy nagyon ERŐS MAG-MEG-Újító, TISZTULÁST hozó erővel. Természetesen a tisztulás előtt megélhetünk egy „belerúgást”, vagy egy „gyomorszájast”, aminek az utórezgéseit érezhetjük, míg el nem múlik – de a lényeg, hogy
ad1: EL FOG MÚLNI,
ad2: ÉRTÜNK VAN - még ha elsőre nehéz is megérteni és elfogadni.
„Edzésben tart” – mondhatjuk...
 
Már 3-ik napja jön ki a kártyákban (Deva Tarot) a „Triax 10”-es lapja és notóriusan fejjel lefelé.
Mit üzen alapból ez a lap?
Új eszméket, szellemi-mentáli-spirituális aktivitást, nyitást, a rejtett képességek felé fordulást, azt, hogy képesek vagyunk befogadni az üzeneteket –ha hagyjuk.
Jelzi még azon – még fel nem ismert – képességünket is, hogy tudunk MÉRLEGELNI, tudunk TISZTÁN LÁTNI és ennek megfelelően DÖNTÉSEKET IS HOZNI. Képesek vagyunk az IGAZSÁGOT a VALÓSÁGTÓL (láthatótól) különválasztani.
Tehát, ez a lap, mindig a bennünk élő FELSŐBB ÉN irányítását jelzi.
Ha a lap fejjel lefelé érkezik, akkor arról üzen: figyelj BEFELÉ, most a FELSŐBB ÉN IRÁNYÍT. Tiszteld ezt a helyzetet, engedd, hogy NŐ-vekedjék benned, hiszen emeli általános ENERGIAMENNYISÉGEDET, ami a kiegyenlítődéshez, a szellemi-lelki-fizikai HARMONIA helyreállításához elengedhetetlen.
 
Eljött az ÁTVÁLTOZÁS ideje a MAG-os BEAVATÁSHOZ.
Most feltehetném a kérdést: „van-e még kérdés ezek után”?
Nincs.
Pont.
 
A „Triax lapok” a Deva tarotban mindig a FELSŐBB világok üzenetét mutatják. Jó, mondhatjuk, hogy az egész tarot erre való, de mégiscsak vannak SZINTBELI különbségek. Ahogy van a LÁTÁSBAN is szintbeli különbség, hisz mindig abból a tartományból kapunk infot, amire MAG-unk fel vagyunk hangolva.
Ezért mondom újra és újra: ha többet szeretnénk tudni, akkor járjunk a SZER-EN, legyünk SZER-ÉN-ek és SZER-ÉN-esek, mert akkor és CSAK AKKOR jutunk „FEL” a MAG-osabb tartományokba.
Ez az az út, ami pl Krisztina verseiben is úgy jelenik meg: „egyre beljebb és egyre feljebb”.
Sokszor megkapom, még családon belül is, hogy „furán látod a világot”. És aki ezt mondja, még csak végig se gondolja, hogy ezt a legnagyobb nyilvánosság előtt teszem és tanítom – tehát egész „lényem”, munkám kérdőjelezi meg. Úgy, hogy tenmagának eszébe se jut: talán ő látja beszűkülten a világot!
Sokszor elmondom: akinek a horizontja tág, egészen más dolgokat lát, mint az, aki „alulról” néz.
Ő NEM LÁTJA azt, amit a másik, MÁS-SÍK-ról, „fentről lefelé”. És mindig ez a súrlódások alapja.
Látást adni NEM LEHET. MAG-látást megadni mindenki csakis maga-magának tud. Ez pedig DÖNTÉS KÉRDÉSE. Hajlandó vagyok túllépni az egom keretein vagy nem?
Ha igen? Ezt AZONNAL meghallja a „felsőbb ÉN” és azonnal elkezdi küldeni a JELEKET a nyitáshoz.
De ehhez nekünk kell megtenni az első lépést....Kilépve a szellemi zűrzavar világából (na... 10.44..)
Kell a LÁZ, az erő, az energia az ADÁS-hoz.
De LÁZADNI nekünk kell első lépésben...
 
Napunk kísérő angyala JEREMIEL, aki arról üzen: minden úgy van jól, ahogy van.
IGEN. De ez a KINT-re vonatkozik! Minden megy a maga útján. De az, hogy mi ehhez HOGYAN viszonyulunk, milyen DÖNTÉSEKET hozunk saját MAG-unk érdekében – az már csakis rajtunk múlik..
A VÁLTOZÁSRA újra és újra kapjuk a JELEKET, a LEHETŐSÉGEKET.
Mert az „Isten nem kicseszésre játszik”.
Kicseszni csak mi tudunk saját magunkkal – erre meg még az Istennek sincs hatása...