ISTENI REND

 
Azt hiszem, különleges áprilisra számíthatunk.
A Rituálé előtt megnéztem, mit mutatott nekem a születésnapi előrejelzés erre a hónapra, a nagylányommal összevetve:
„minden fejlődik, minden alakul, de lassan, mintha semmi sem történne. Tény azonban, hogy nagyon is sokminden történik. Koncentrálj, légy éber és fegyelmezett”.
Mindehhez az ingám már március közepén jelezte, hogy egész áprilisra NE vállaljak be tanórákat. Nem is vállaltam. Azt gondoltam a kisunokám születése miatt – de NEM! Pontosabban, nem csak emiatt...
Mert most BEFELE ÉLÉS és BEFELÉ ÉRÉS van.
 
A tegnapi ÚJHOLD, kapcsolódva a PLÚTÓVAL a KIEMELKEDÉS, a „Kiállás” üzenetét hozta a következő holdhónapra. Ez volt a felütés. A „kiállás” alapja pedig az ÉLESLÁTÁS. A RÁLÁTÁS. A TISZTÁNLÁTÁS. Ha rálátunk a folyamatokra, az összefüggésekre, akkor „ki tudunk állni” a folyamatokból. Nem leszünk részesei, MAGUNKBAN maradunk, magunknak, magunkkal... Csendben, a háttérben, a „felhők felett” – ahogy Horváth Krisztina versében vagy az én utolsó videomban is szó volt róla.... Készülve az „új világra”, mert már alapból „ott vagyunk”, csak még „itt”.
Tehát készülődés van.
 
A HÁTTÉRBEN zajlanak a folyamatok, amiket MAGUNKBAN, BENT fogunk megérezni és megélni.
Emiatt számíthatunk bizonytalanságokra, nehézségekre, mert mindezt TUDJUK – ugyanakkor KINT semmi jelét nem fogjuk látni és ezért jöhetnek a belső kérdőjelek: jól látom? Jól érzem? Tényleg jól tudom?....
No, ezek az igazi „próbatételek”.
Miért kell ezen túlesni?
Azért, hogy a BIZONYOSSÁGUNKAT tegyük még bizonyosságosabbá... Ugyanis amikor majd elindulnak a folyamatok KINT IS – akkor már nem lehetnek semmiféle kétségeink.
 
A "teremburán" a Jupiter együtt áll a Neptunnal.
A hit, az igazság, a tudás bolygója az Érzékelés, az áramlás bolygójával. E kettősnek két kihatása lehet: az igazság elkendőzése és az igazságra való RÁÉRZÉS.
Ha a kettő együtt jelenik meg, akkor bizony lesz dolog elég...
De a bizonytalanságokat robbantani fogja SATANA és a MARS együttállása a BAK és a VÍZÖNTŐ csillagképekben: SORSSZERŰEN kiderül MINDEN HÁTSÓ SZÁNDÉK.
Tehát hiába a vetítés, hiába a hamiskártyázás, mindig lesz „gibic”, aki el fogja árulni....Azaz lesz annyi JEL – persze csakis a „JELEN” lévőknek -, ami egyértelműsíti a dolgokat.
A MÚLT láttatása a TISZTA jövő érdekében.
 
Aki nem látja, mi történt a múltban, hol voltak az elcsúszások, a tudatos megvezetések, a lélek eltiprásai, az hajlamos a „tanult berögzöttségeken” keresztül tovább vinni, mindazt, ami pedig CSAK az elmét volt hivatott megtéveszteni.
Ha valaki még mindig azt hiszi például, hogy van „atyaisten” – akkor NEM LÉPHET TOVÁBB! Csak akkor, ha a szívében a helyére kerül az IGAZSÁG, hogy a MI-NŐ-S-ÉG a MI-N-D-ÉN eredője!
Mondhatni, ez ennyire egyszerű.
Ez az elsődleges és alapvető lépés. Amíg EZ nincs a lelkekben a helyére téve, amíg „kísért a múlt” –addig nincs továbblépés.
De kinek? Nem a kinti világnak, hanem az EGY-ÉN-nek.
Kint megy minden a maga útján, úgy, ahogyan köll – de mi bent, mennyire ÉRTJÜK, hogy mi miért történik kint?
BENT kell a helyére rakni a TUDÁST, a HITET, ÉREZNI és ÉRTENI az összefüggéseket.
 
Érdekes, hogy SEMMI válasz nem érkezik a mai választás kimenetelére.
Csak EGY válasz van: hogy minden úgy történik, ahogyan „köll”. Minden mögött ott van a „Felsőbb Akarat”, az Emanueli SZER ELEM, a SZER RENDJE szerint...Tehát minden a IO-S-ÁG mentén alakul.
És ez így JÓ! Ha ezt tudatosítjuk magunkban, akkor REND-ben vagyunk.
 
Napunk kísérő angyala ma RAGUEL, aki az „ISTENI REND”-ről üzen.
Mondhatni, nincsenek véletlenek.
Ezt tartsuk fókuszban...