SZELLEMI MEGÉRTÉS

 
(kicsit hosszú lesz)
 
Ma, a nap kísérőangyalának, RAZIEL-nek az üzenetét hoztam, mert egy az egyben ráhúzható a „Teremburára” és mindarra, amit az „észközök” is mutatnak.
 
Mint tudjuk és érezzük, érzékeljük és éljük: VÁLTÁSBAN vagyunk.
Igen ám, de a váltásnak vannak „vesztesei” és vannak „nyertesei”. Aki képtelen változtatni, az nem a „nyertes” csapat tagja lesz.
Az, aki azonnal fejest ugrik a mély vízbe és hagyja magát vinni a hullámmal minden aggály és félelem nélkül, mert benne van az ŐSBIZALOM, és tudja: semmi ellene, de minden érte - az a „nyertes” csapatot erősíti.
 
A VÁLTÁS, a változás nem jön létre csettintésre.
Bár vannak csettintésnyi idő alatt bekövetkező felismerések, de úgy „zusammen”, az egész, nem következik be EGY-HAMAR. Különösen nem itt, a TÉR-IDŐ linearitásában. Ez itt olyan mint az enyv: ragad és húz vissza. Mindent lelassít. De ez így jó – hisz gondoljunk bele, mi lenne itt, ebben a mindenféle indulatoktól fűtött katyvaszban, ha mindenkinek a gondolata, akarata és elképzelése csettintésre megvalósulhatna!
 
Mint tudjuk, a KINT-i világot NEM MI TEREMTJÜK (minden ellenkező híresztelés, eszme, vallás és dogma ellenére SEM!), hanem MAGUNKAT csiszoljuk az EMLÉKEZÉS ÁLTAL, mely emlékezést a KINT ESEMÉNYEI hivatottak bennünk ébreszteni.
Elmondhatjuk, hogy kiváltságos helyzetben vagyunk mindahányan, akik most a nagy „VILÁG-VÁLTÁST” megélhetjük.
Mondjuk, ezért vagyunk itt. Ezért születtünk ekkor ide testbe.
És rajtunk kívül PONT EZÉRT vannak még oly sokan mások is ITT! Nem kellene nyávogni, nyavalyogni, hogy a világ népessége mennyire felduzzadt. Ezt azok teszik, akik NEM ÉRZÉKELIK és ezáltal NEM ÉRTIK a valós miértet!!!
Azért van (szinte) mindenki itt, mert MOST DŐL EL, hogy merre az arra!
VAGY-VAGY.
NINCS IS-IS!
 
Amikor „EGY” ÉRTÉK és MÉRTÉK REND mellett kell letenni a voksot - akkor nincs is-is.
Ahogy IGAZSÁG is CSAK EGY VAN – legfeljebb sokféle értelmezése a tudatszintnek megfelelően.
De a tudatszint AKKOR ELTÉRŐ, ha ELTÉR A TENGELYTŐL!!
Útkereszteződésben nem lehet egyszerre két irányba menni: egyik lábammal erre, a másikkal arra. Dönteni kell: erre VAGY arra?
 
Mint tudjuk, NINCS ROSSZ vagy JÓ DÖNTÉS – CSAK döntés van!
Ha letettem a garast az egyik irányhoz, akkor azt az utat KELL végig járni a LEHETŐ TISZTÁBB SZÁNDÉK, a LEHETŐ LEGJOBB TUDÁS szerint a LEHETŐ LEGJOBB MINŐSÉGBEN. Pont.
Ezért vagyunk itt „alapból”.
 
De lejárt egy KOR-KÖR. Most ITT DŐL EL, hogy KI LÉP ÁT az új világba.
A döntést NEM RAJTUNK KÍVÜL ÁLLÓ valaki fogja meghozni – NEKÜNK!
NEM! A döntést MAG-unk hozzuk meg.
 
Ez könnyűnek hangzik – de bizony nem az. Elsődleges alapfeltétele a KILÉPÉS az ELME világából és a TISZTA ÉRZÉKELÉS-re való hallgatás.
Namármost mi uralja a jelen világunkat? Az ELME.
Az elme átitat minden „spirituálisnak” mondott irányzatot is, ez látható-hallható minden csatornán. Az ELME világa a maga világát akarja fenntartani és ehhez minden ÉSZ-KÖZT fel is használ, elsősorban a hitet megcélozva, a vallási dogmák lefektetése által.
A materializmus ugyanilyen VALLÁSI DOGMA!!!
 
AZ ELME nem fogja elfogadni, hogy lejárt az ideje és hogy „át kell engednie a terepet”.
Kapaszkodik az EGON KERESZTÜL A LÁTSZATOKBA, amiről azt hiszi, hogy az a VILÁG teljessége.
Mit látunk a youtube csatornákon? Önfényezést, félelemkeltést, vakítást, süketelést – de ez sem baj: mert minél nagyobb a nyomás, annál hamarabb tudunk ÉBREDNI. Annál erősebben tud bejelezni a „zsigeri szűrő”, a SZÍVSZŰRŐ rendszere: itt valami „bűzlik”. Hányiger, összehúzódó gyomortájék, émelygés, belső tiltakozás, rosszul lét: ezek mind JELZŐK, hogy HAMIS AZ INFORMÁCIÓ.
Ezek a testi tünetek nem csak a spiritémáknál jelezhetnek be, hanem MINDEN HÍR esetében is. Jöjjön az a médiából vagy egy személytől.
Ha fellép bennünk a zsigeri tiltakozás, mit csinál az elme?
Azonnal BIZONYÍTÉKÉRT kiált! Hisz tudja: az ÉRZÉKELÉST nem lehet bizonyítani, mivel MINDENEN FELÜLÁLLÓ. De ha nincs bizonyíték, akkor máris képes elbizonytalanítani, kétségekbe taszítani. Amint fellépnek a kétségek, máris nála a győzelem...
 
Aki ÉRZÉKEL, az átlát az elme manipulációján és SOKKAL TÁGABB spektrumot befog a SZELLEME, mint amire az elme valaha is képes lesz. Amikor az ÉRZÉKELÉS már együtt jár a SZELLEMI MEGÉRTÉSSEL, akkor elmondhatjuk: KÉSZEN ÁLLUNK AZ ÚJ VILÁGRA!
Ez a „felhők felletti” LÉT.
 
Tehát?
MAG-unknak KELL felhangolódnunk, magunknak kell magunkat felkészíteni, edzeni, mert magunk nélkül nincs megváltás. Aki erre nem képes – ő MARAD.
 
Tegnap különleges élményem volt, ezt még gyorsan leírom, mert tanulságos:
 
Reggel a RÓKA lapja érkezett nekem, személyre szólóan. Hümmögtem is rá rendesen, mondván, mire legyek jelen egy csontkovácsolásnál – mivel oda mentünk. Tipikus „elme-hozzáállás”, amikor "beszól" a kétkedés..
Azért nyitott voltam természetesen, hisz „zsigeri” szinten működik nálam a „jelenlét”.
Ahogy várható volt, meg is érkezett a JEL-enet...
Míg gyömöszölt a masszázsfotel, leült mellém egy idősebb házaspár. Mondhatni több bajuk volt mint egészségük. Csaba elkezdte magyarázni az asszonynak, hogy ha nem mozog, leépíti a szervezete a nem használatos szerveket és ettől aztán összecsúszik a gerince, és fájni fog...
Az asszony, meg se hallva, az injekciókúráit ecsetelte, meg a bioptron lámpa kezelését.
Csaba kérdezi: és meddig tart a hatása a lámpának? FÉL NAP(!!) – hangzott a válasz.
Aztán egyszercsak hozzáteszi a nő: de az utolsó inkeciótól mégiscsak azt VÁRTAM, hogy ÚJRA OLYAN LESZEK MINT RÉGEN!!!
Bingo.
Kulcsmondat.

Tehát: EGY VARÁZSINJEKCIÓ majd mindent rendbe tesz – de azt, hogy NEKEM kellene netán valamit TENNI a JÓ LÉTÉRT – na azt már nem!
„Mert JÉZus is mindenkit megváltott a bűneitől”... Akkor miért nem élek meg csodákat??
 
Feleletőlenség, felelősség nélküli létezés, másra mutogatás, mástól elvárás...
Ez az ELME, az Ó-KOR-KÖR rendszere.
De ENNEK immár VÉGE lesz!

De CSAK ANNAK, aki FEL-IS-MER-I, hogy VAN saját kozmikus szabadsága "FENT", van "IS"-merete, azaz tudása és bölcsessége és van MER-sze az ÉLÉSÉHEZ itt "lent".
Mi ez a „mersz”?
A FELELŐSSÉGTUDAT.
A tudom, hogy tudom, mert tudom....
No, hát...
Nohát..