BELSŐ ÉRÉS

 
Ma ÜRES HOLD van – és NEM Újhold!! – amikor CSAK a „felszín”, a „fény világa” látható. Mindaz, ami szemmel nem érzékelhető, pedig VAN, az árnyékban marad.
 
Ahogy már többször téma volt: a HOLD a legfontosabb emlékeztetőnk itt a Földön, emberi létünk látszólagosságára és valóságára. Valós, mert LÉTEZŐ – látszólagos, mert nem (csak) azok vagyunk, akiknek kifelé látszunk. „Ami lényeges, a szemnek láthatatlan”. És ez így van.
MINDEN LÉNYEGI BENT, a szemnek láthatatlan tartományban történik. Igazából az egész élet, hisz minden, amit ÉLÜNK, BENNÜNK ZAJLIK. Bent gondolkodunk, bent érzünk, bent látunk – és néha bent beszélgetünk. Magunkkal.. akár hangosan is...
Ki beszélget ilyenkor kivel? Ki akar kit meggyőzni?
Ki az, aki vitatkozik – és kivel vitatkozunk igazából?
Belegondoltunk egyszer is úgy igazán, mélyen, hogy kivel vívjuk belső csatáinkat? Úgy, hogy közben porszívozunk vagy fát metszünk, vagy biciklizünk a határban? Vagy akár fel-alá sétálunk? Látszólag „semmi” nem történik velünk – mégis, komoly drámákat élünk meg. Ráadásul ebből a drámából még csak ki se tudunk szállni, egészen addig, amíg teljességgel ki nem merülünk és el nem engedjük a madzagoz...
KI-felé semmi komoly aktivitást nem végzünk - de BENT annál inkább. Akkor mibe fáradunk bele?
Mi tud akkor energiát felemészteni a TESTÜNKBŐL, hogy olyanok leszünk, mint a macisajt?
Kocka és kenhető??
Na, ugye...

Tehát az ÉLET és minden hozzá kapcsolódó ERŐ és ENERGIA csakis BENT MAG-unkban létező.
Akkor HOL is DŐL EL minden IGAZ-ából? Bizony BENT!
Ma elmélyedhetünk ilyen „magos” témákban és „alászállhatunk” magunkba, hogy TÉNY-szerűen lássuk és ÉRTÉKELJÜK magunkat. NEM KRITIZÁLVA – hanem JÓL! A magunk IO-ságát meglátva (8.22..)

A „Teremburán” ma a Nap együtt áll a Holddal, ezáltal mindketten kapcsolódnak, mégpedig MÁGUSI, SZELLEMI, „VARÁZSLÓ” fényszöggel a PLÚTÓHOZ.
A Plútó még mindig a SAS csillagkép alatt áll – a Nap a Holddal a HALAK csillagképben HAL-adnak, annak is az „úszó” szálánál.
Mit jelöl a Halak? Az áramlást, a haladást, a FOLYAMATBAN LÉ-T-et. A LÉ-T, a LÉTEZÉST, annak minden szintjét és formáját.
A visszafelé úszó hal szála mindig az emlékezést jelképezi, hogy mi van BENNÜNK, amiről netán elfelejtkeztünk. Milyen képességet kell(ene) felhozni és működtetni?
A Plútó, mint a „MAG-LÁTÓ” most úgy a Nap, mint a Hold számára, tehát úgy a szemnek a külvilágban, mint a léleknek bent, rámutat eddig meg nem látott tehetségekre, képességekre, megláttat lehetőséget, helyzetet, amit nem vettünk volna ÉSZ-re, de ami a JÖVŐ egyik KULCSA lészen.
Megláttathatja azt is, mi az ami már valóban a MÚLT része és ami nem szolgálja a Jövőt. Nem vihető tovább. Idejét múlt, le kell tenni. Ha már érezzük, hogy mi az, ami már nagyon nyögvenyelős az utóbbi időben, legyen az barátság, munka, valamilyen terv – most konkrétan megkaphatunk a JELET hogy „itt a vége, fuss el véle”. Hagyjuk már végre, lássuk be, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
Már MÁS szabályok működnek, mint az „ókor-kör” mintázatában, már nem az, hogy ha nem erőlteted, akkor puha vagy, nincs benned kitartás, nem tudsz küzdeni a célodért. NEM. Ez ELME-program – és NEM A SZÍV érzékelését erősítő tan. Ha notórikusan akadályokba ütközünk, és ráadásul rossz érzésünk is van mellette – akkor engedjük, hogy menjen. Pont. Ekkor fogunk igazán a nyomás alól felszabadulni és meglátni, hogy mi az, ami VALÓBAN a miénk! (9.11...)

Ma elcsendesedő napunk van. Kifelé. Annál élénkebb befelé.
Kintről érkezhetnek JELEK, hogy lássunk meg valamit BENT.
Hisz minden, ami kint történik BENT vált ki reakciót.
Tehát, mi megint az „aranyszabály”?
Legyünk jelen a JELEKnek a jelenben!
Aki a „jövő JÖVŐT” éli már – nem is tehet másképp. Nincs már „alvás”, békés „szundika”: ÉBERSÉG VAN! LÉ-T-ezés és JEL(b)EN lét!
Ehhez azonban belső BÉKE kell, csend és nyugalom...

Ma még mindig SANDALPHON van mellettünk – az ő energiája támogat a belső béke, öröm és nyugalom megélésében...