KIÚT

 
A mai kockáim a „Téli napforduló” minőségét hozták, hisz benne van a Skorpió, a Nap és a 9-es ház.
A Skorpió a „halál”, az elengedés csillagképe, a Nap a mi életünk „vezérlő csillaga”, a 9-es ház pedig a jövő, a távlatok. Pontosan az a „Napfelkelte”, mikor a Nap télen kilép a „télből”, az „árnyékból” és ÁTHOZZA mindazt a „NAPVILÁGRA”, ami a következő év „programja”, feladata lesz.
 
Ma 28-a van – és ahogy lenni szokott, teljes összecsengésben az „észközök” üzenetével.
Hisz mi a 28?
A KÉTSÉGBŐL, a KETTŐSSÉGBŐL az érzékelések által eljutni egy lezáráshoz, „aratáshoz”, ami átvisz, átfordít egy új kezdés lehetőségébe, ami a 10, azaz az 1.
Tehát a mai napban egészen biztos mindenki megél valamit a maga világában, ami az elengedésről, a lezárásról szól, egyfajta learatásról, VALAKIVEL kapcsolatban. Aki lehet saját maga, lehet valaki más is. Magunkban elengedünk egy elképzelést, egy hitet, egy ideát, amit kergettünk eddig, pedig eddig is kaptuk a jeleket, hogy felesleges. Ma meglesz az erőnk az ébredéshez és a tettek mezejére lépéshez. Kapcsolataink tekintetében lehet, hogy a gyerekünk jól vizsgázott, elérte a célját valamiben, nekünk pedig vége az izgulásnak, a fókuszt máshova helyezhetjük.
Lehet, hogy tervezgettünk valamit, netán egy együttműködés keretében, ami sehogyan se akart összejönni: ma elengedhetjük, látva, hogy nem ez vagy NEM ÍGY szól a feladat. A cél változatlan, a „hogyan” módosul. Fellélegzünk és máris áthelyeződik a fókusz.
Vagy nyűglődtünk eddig egy rossz párkapcsolatban: ma jön egy fordulat, ami megmutatja a kivezető utat, a megoldást.
Vagy nem találjuk az utat a saját dolgainkat illetően, „pörgünk a tengelyünk körül”: ma kaphatunk egy jelet, ami leállítja a felesleges pörgést és ráébredünk a megoldásra.
Eddig féltünk valamitől, műtéttől, kezeléstől, a vele járó fájdalomtól, szinte pánikosan: ma ráébredhetünk arra, hogy NINCS alapja e félelemnek, ami CSAK AZ ELME JÁTÉKA, és az operáció, a műtét, a kezelés ÉRTÜNK, a JAVUNKRA van – akkor meg minek a félelem?
 
Tehát ma minden a KIÚT, a VILÁGOSSÁG, az ÉBREDÉS útját fogja megmutatni a számunkra, egy BETEKEREDETT helyzetből, legyen szó bármiről is. Apróságtól a „világrengető” dologig – bármi.
A jóslatok is mindig a CÉLT, az IRÁNYT mutatják, hogy MINDEN JÓ LESZ. De az utat NEM.
A hogyant NEM. Ezen át kell jutnunk – mert ADOTT.

Régóta kérdés, hogy lesznek-e választások vagy nem?
Jelenleg minden arra mutat, hogy igen, mégiscsak lesz.
De lesz-e választásunk? Lesz-e TÉNYLEG választás?
Ha józanok maradunk, nem.
Tehát, mondható, hogy „nem lesz választás”.
De miért nem lesz „VALÓBAN” választás?
Azért, mert akárhogyan is döntünk magunkban, hogy elmegyünk-e vagy nem, akkor is ÚGY cselekszünk, ami az ADOTT TÖRTÉNÉSEKNEK MEGFELELŐ. Ugyanis az ESEMÉNYEKET NEM MI GERJESZTJÜK ÉS BEFOLYÁSOLJUK, azokat CSAK MEGÉLJÜK.

Sokszor hallom, hogy „meddig engedi az Isten, hogy ez így menjen tovább, ahogy most van”??
Nos, pont addig, amíg „IDEJE VAN A TÉRBEN”.
Nagyon sokszor elmondom és nagyon nem megy át sokaknak, mert tudom, hogy egyszerűen nehezen elképzelhető, meg hát az eszmék, a vallások, a spiritanok is pontosan az ellentétét sulykolják, hogy a JÁTSZMA KÉSZ! Mindig KÉSZ SORSFOLYAMBA érkezünk, mindig KÉSZ TÖRTÉNÉSEKET ÉLÜNK MEG.
Mert HOL is ÉLÜNK IGAZÁBÓL?
Nem kint, hanem BENT.
Minden élés, megélés, érzés, gondolat, reflexió BENNÜNK keletkezik, a VISZONYULÁSUNKBÓL eredő az élet színpadán.
Az élet színpada valóban CSAK EGY SZÍNPAD a számunkra ahhoz a CÉLHOZ és FELADATHOZ, amivel IDE ÉRKEZTÜNK egy adott időpontban. Ha azért érkeztünk EKKOR, hogy MEGÉLJÜK a SORS-KOR-KÖR váltását – akkor ez a LÉTCÉLUNK. És pontosan végig is fogjuk élni mindazokat az eseményeket, amik az átvezetnek az ÚJ KOR-KÖRBE.
Közben pedig MEGÉLJÜK mindazt, ami ezzel együtt jár BENT: az EMLÉKEZÉS által tenmagunk ISTENMINŐSÉGÉNEK a MEGLÁTÁSA. KI VAGYOK ÉN VALÓJÁBAN?
Mert ha rájövök: kő kövön nem marad...
Ugyanis onnantól TUDNI fogom az ERŐMET, a KÉP-ességeimet, mert EMLÉKEZNI fogok tenmagam TELJESSÉGÉRE.

A „jövő JÖVŐ” minősége a SZER ELEM minősége.
Milyenek vagyunk, amikor szerelembe esünk? Boldogok, könnyedek, szeretettel teliek, mindenben a szépet és a jót látjuk. Szeretnénk mindenkinek átadni azt, amit érzünk és szeretnénk, ha mindenki azt élné meg, amit mi élünk, mert annyira IO!
Namármost, ha a szerelmetes állapot ennyire jó, akkor miért nem szerelmes állandóan az ember? Ráadásul a szerelmes emberben annyi erő buzog, hogy le tudná hozni a csillagokat is az égről!
Ha a szerelmes embereket összeengednénk, hamarosan minden más lenne a világban!
Nos, ez lesz...
Csak ehhez előbb nekünk kell „szerelmesnek lenni”.... (11.01...)
Aztán közben ideér a „jövő JÖVŐ” is, a maga szerelmetes hangoltságában, ahogy „köll” (14 fok...tehát megint mindent jeleznek a számok, hisz a 14 az égi akarat áramlása..)

Napunk kísérő angyala ma újra ARIEL, aki a MERSZ-et hozza. Azt a belső ERŐT, amivel úrrá tudunk lenni a belső lehangoltságunkon, félelmeinken, aggályainkon és képesek vagyunk kihozni magunkból azt az erőt, amivel EL-Ő-re jutunk és ÉL-Ő-re váltunk..