ÉLET

 
Mi más következhetne „élet és halál” témája után, mint MAG-a az ÉLET?
És nem is akármilyen....
 
Ma az „észközökben” újra megjelent a SZER ELEM és mellette a „testet-lelket” gyógyító „éteri férfi” alakja, aki Emanuelt jelképezi, azt a tiszta alkotó-teremtő energiát, mely „mind-ének” gyógyítója.
Ha melléje kijött a Lenormand kártyából a RÓKA lapja, akkor azt jelenti, hogy a kigyógyulás alapfeltétele a JELENLÉT. „Légy résen” – hangzott anno a cserkészjelszó. És igen!
Maga Jézus is azt tanította: csak akkor lehet vele újra találkozni, ha ÉBEREK vagyunk, ha JELEN vagyunk a jelenben. Akkor látni fogjuk a jeleket..
 
A kigyógyulás, a jelenlétből fakadó előrelépés bármilyen életterületen megnyílvánulhat.
Nyomaszthat valamilyen betegség, amire keresünk egy megfelelő terápiát. „Tök véletlenül” ránk ír egy ismerős és „tök véletlenül” pont arról ír, amit épp keresünk – de! HA nem kapcsolunk, ha nem ismerjük fel, hogy a véletlen nekünk üzen, akkor elúszik a lehetőség és kereshetünk tovább...
Vagy: anyagi gondokkal küszködünk. Lennének terveink, elképzeléseink, de.... Kevés hozzá, amink van. Ilyenkor érdemes minden kapaszkodót és görcsöt elengedni és feldobni az égieknek. Legyen, aminek lennie kell. És meg is lesz. Engednek az árból, tudunk részletben fizetni vagy kapunk egy sokkal jobb ajánlatot... Valami biztosan érkezik. És az „esélyem sincs, hogy”- ból hirtelen felépül egy ház....
Mondjuk mindez eddig is így működött – a különbség a megvalósulás, a meg-TÉR-ÜL-és gyorsasága. „Térül-fordul” és már itt is van!
 
Nekem óriási élmény olvasni a kommentekben, vagy privát beszámolókban, hogy miként működik a „minden jóravaló ember élete jobbra fordul” üzenete – lettlégyen szó egészen apró-cseprő témáról vagy életre szóló szerelmes kapcsolatról. Igazából BÁRMIRŐL!
A közös szál minden esetben a JÓSZÁNDÉK és a HIT –no és a JELEN LÉT.
Sokan kétségbe vonják ezt a „Jóravalóságot” és hablatynak, illúziónak, rózsaszín képzelgésnek tekintik. „Lelkük rajta” – szoktam ilyenkor mondani. Hülyeségért nem vállalok felelősséget.
Nem lehet senkivel vitatkozni és bizonygatni neki, hogy de értsd már meg, hogy működik!....
Nem fogja megérteni. Mert NEM ÉRZI benne a lényeget.
NEM ÉRZI, ezért teljesen kétségbe vonja és vitatja, hogy tavaly óta itt lenne a Nibiru és hogy azóta bizony intenzíven működnek a „bírói döntések”.
Nem érzi, ezért el sem hiszi, hogy eljött volna Emanuel!
Ő két kézzel ragaszkodik a Jelenések könyvéhez, a bibliai jóslatokhoz – közben fel se tűnik, hogy azok a JELEK, amiket ott prófétálnak, már mind itt vannak a MOST-ban. A jelen jelenünkben.
Nem tűnik fel neki, mert mindig kihelyezi a változást, a „megváltást” a jövőbe, a jövőben látja és várja a csodát – el se tudja képzelni, hogy a JÖVŐ MOST VAN. Mert nincs fogalma a MIND-ÉN-SÉG-ről, fel nem tudja érni ésszel, hogy a MINDEN mindenkiben mindenkor EGY-SZER-re van jelen!
No de hát ezt elsősorban ÉREZNI KELL és csak másodsorban érteni...
 
Mai világunkban pont az érzés, az érzékelés van kifigurázva – úgy, hogy közben meg minden mindenttudó okostojás erről papol. Hitelesség?
Hát az elveszett a papolás sorközeiben...
 
Napjainkban, amilyen gyorsan teljesülnek a „jószándékú emberek vágyai” – olyan gyorsan kanyarodnak vissza a feladóhoz a rossz-szándék hullámai. Már nem lehet boszorkányokat égetni szíre-szóra, és egyre kevésbé lehet karaktergyilkosságokat is elkövetni, ami modern korunk bevált technikája. MINDEN ROSSZ SZÁNDÉK visszaszáll annak a fejére, aki kiengedi magából, és nem is akármilyen sebességgel. Mondhatni, azonnal! Nem kell éveket várni, már nem lassan jár az idő – hanem ripsz-ropsz: azonnal megpördül az energia.
Mert SŰRŰSÖDIK az idő – az ELSZÁMOLÁS mindenkit utolér.
 
Aki kihasználta a kínálkozó időt már 2019-től, de a covid óta különösen, az megtisztult, ledobta magáról a „karma karmait”, a sorsfeladatokat, a kapcsolatokat, már MAG-ára ébredt, legyűrte a hegymenetet, és átérve a hit hídján a „jövő JÖVŐ” felé, már csak az EGY-beÉR-ésre vár...
Ő a SZER ELEM energiájában ÉL és LÉ-tezik, folyamatosan éli és tapasztalja, hogy TÉNYLEG jóra fordul minden jóravaló ember élete – hisz az Isten nem kicseszésre játszik!
 
MA, 27-én, a „Szent Szövetség” számával jelzett napon, valamilyen formában mindenki megtapasztalhatja ennek az új világnak a működését. Akik már éljük a mindennapokban, azt tapasztalhatjuk, hogy energiánk határa egyre kijjebb és kijjebb tolódik – tehát TÁGUL a TERÜNK, amibe már SENKI nem fér bele az „ókor-kör” mintázatából.
 
Zárásul Horváth Krisztina versét hozom, mely 23-án érkezett, amikor épp „kiestünk az időből”...
„Csak” a szinkronicitás kedvéért, hogy ÉREZZÜK és ÉLJÜK!
 
Mikor megérint a dal
 
Mikor megérint a dal, mi benned lüktet ma,
megérzed s megéled, hogy semmit sem akarsz.
Csak jelen vagy a rezgésében, mindent átható jelenében,
s ahogy hallod bent e dallamot,
úgy észleled körülötted ugyanazt a hangzatot.
Csak figyelj nagyon csendednek mezején,
s vedd észre vanságodnak vég nélküli tág terét.
S e tér nem áll meg tested határianál, hisz a hullám tovább halad,
s ledönt körülötted minden falat.
S belső várad határai kitágulnak a Mába.
S te vele s benne tágulsz tovább, a „kinti” tartományba.
Egyre nagyobb terek nyílnak meg benned,
s ráébredsz majd ekkor, hogy igazából sehová se kell menned,
mert mindent meglelsz, s mindenhova eljuthatsz, Benned.
Csak engedd.
Kerítésed határai lebomlanak benned.
S lénységed egyre nagyobb hullámban terjed.
Tudd, az Új Föld benned.