KIESÉS AZ IDŐBŐL

 
8.55-öt mutatott a számítógépem órája és 5- fokot mellléje, mikor nekiültem, hogy megírjam a Rituálét. Közben érkeztek kérdések a tanítványaim részéről, ezért félretettem az írást és inkább megválaszoltam a kérdéseket. Visszatérve, látom ám, hogy az óra 8.51-et mutat és továbbra is 5 fok van!! Mondtam magamnak: ennyire nem láthatok rosszul!! Amikor LÁTTAM a 8.55-öt, még meg is mosolyogtam, hogy lám, megint milyen pontos visszacsatolást adnak a számok a mondandómra! KÉTSZER is ránéztem az órára, biztos ami biztos, hogy valóban 8.55 van-e? És AZ VOLT!
Mi a tanulság?
A SZÁMOK NEM HAZUDNAK!
Az pedig, hogy „Kiesünk az időből” – NEM SZÁM-ÍT!
A SZÁM SZÁMÍT!
Annak pillanatnyi üzenete. Mert abban van a lényeg és nem az időben!
Lehet, hogy ez most furán hangzik – de higgyük el, nem a szemünk káprázik, amikor ilyen történik velünk! Azt látjuk, amit KELL!!
 
Egyébként a tanítványoknak megválaszolt kérdésekben ugyanez a motívum jelent meg: ne hagyd magad a külvilág által megtéveszteni! Amit KINT látsz az IDŐBEN, az NEM SZÁMÍT.
Azt HIDD el, és az az EGYETLEN LÉNYEGI és FONTOS, ami BENNED MI VAN!
(na...9.09-kor és 6 fok mellett... megint itt van a rábólintás!!)
Ugyanis azt fogod a KÖZVETLEN környezetedben, azaz MAGAD körül megtapasztalni, ami BELŐLED árad ki.

Körül vagy véve szűk látókörű és ostoba kollégákkal? NE AZT LÁSD! Hanem AZT, ami a TE HITED, ami BENNED ÉLŐ. Előbb-utóbb „átmegy” a többiekre is a te „felsőbbrendűséged” – mert ha elég erős a belső meggyőződésed és hited, akkor szó szerint „felsőbb REND-ű” vagy, mert a „felsőbb világok rendjének a tudata” ÉL benned. Ami pedig ÉLŐ és MAGAS rezgésű, az előbb-utóbb hatni fog.

Odakint pedig MEGY MINDEN A MAGA RENDJE SZERINT.
Tudom, nehéz ezzel szembenézni és tudomásul venni.
Saját magam is beleestem ebbe gödörbe, amikor megnyitottam reggel a youtube csatornát, zenét keresve. Ami felhozatal elsőre szembe jött velem, attól elszörnyedtem. Spirimacák és matyik előadásainak a tömkelege, a „hihetetlenek” hülyeségei, aztán mindenféle elemzések a háborúról, riogatás a vírusterrorról...
Pedig elvileg a yt válogatottan szedi össze az ajánlásokat!!
De hát így jár az, aki megnyit ajánlásokat, hogy nézzek bele - aztán árad vissza csőstül, amitől meg egyébként elhatárolódok és visszadobom, mint szemetet...
A "tömeges szennytől" elfogott a tehetetlenség és hiábavalóság érzete, hogy ugyan mi a jófenének hirdetem én az igét? A spiriszinten ugyanazt a maszlagot kenik, csak az egyik jobbról balra, a másik meg balról jobbra, a háborús elemzésekkel tele van a hócipőm, mert egyik se mond semmi újat, amit ne lehetne józan paraszti ésszel érteni és tudni, a riogatásokba meg nem is megyek bele....
Ekkor néztem az órára és ekkor láttam a 8.55-öt és az 5 fokot....Tökéletes válasz volt: megy minden sorsszerűen a maga útján és minden változik, abba az irányba, amerre „köll”... Nyugi...
Te csak légy MAGOD-ban, és REND-ben. Az átfordulás legyen a lényeg és ne a részletek...
(9.21 – megint itt a rábólintás..)

A Rituálék észközei egyébként pontosan ezt mutatják: KINT a színpadon, halad minden abban a REND-ben, abban a SORSSZERŰ, ELŐRE MEGÍRT színjátékban, amiről tudjuk, hogy a LEZÁRÁS DRÁMÁJA. Nem fogunk belemerülni – legfeljebb csak érzelmileg, mint egy előadás során, vagy egy könyv olvasásakor, egy "eseti kibillenés" erejéig. De tudjuk, hogy bármikor felállhatunk és kiléphetünk belőle.
És ez MOST különösen is IGAZ!
Mindig megjelenik az „intés”: emelkedj felül, ne merülj abba bele, amivel nincs dolgod. Felesleges. Ne hagyd magad manipulálni, maradj TISZTA, maradj TENGELYBEN és légy TISZTELETTEL magod és a tudásod iránt. Ha tudva tudod mit tudsz, akkor NE KÉTELKEDJ!
Egyébként pedig nem maradsz "magadra", mert mindig jön a BIZONYÍTÉK, a megerősítés, hogy a helyeden vagy, mégpedig azáltal, hogy LÁTHATOD, tapasztalhatod: MINDIG MEGOLDÓDIK úgy, hogy NEKED A LEGJOBB LEGYEN! Miért? Mert benned, magodban már ÉRZED és ÉRTED és ÉLED, hogy akaratod EGY az isteni akarattal. Érzed-érted és éled, hogy nem lehet benned kétely és kételkedés, mert már tudod, hisz tapasztalhatod, hogy VANSÁG és BŐSÉG van - a MÁS SÍK-on.
A bizonyosság olyan tudatszint, ahol CSAK EZ MŰKÖDIK.
CSAK ez a tapasztalás VAN!
 
Aki nem hiszi – járjon utána!
 
Ma a „Teremburán” URANA és a MARS kapcsolódnak egymáshoz egy TEREMTŐ fényszöggel, valamint a HOLD és SATANA is kapcsolódnak egymáshoz, egy szellemi fényszöggel.
Mit üzennek ők ketten? (hmm.. 9.27.. kor? Nos, ha valakik, akkor ők ketten valóban SZENT SZÖVETSÉGBEN állnak egymással!!)
Azt, hogy minden LEVÁGÁSRA KERÜL, ami már „HALOTT”.
Ami már nem életszerű és ami a múlthoz köt valamilyen oknál fogva minket. Márpedig az EGÉSZ JELEN VILÁG MŰKÖDÉSE MÁR MÚLT, hisz a múlt mintáiból eredő. Ezért SORSSZERŰEN meg kell tisztulnia, azaz „le kell vágni” az egészet, úgy ahogy van.
Ezt kívánja a MI-NŐ-S-ÉG!

URANA és a MARS megadják mindennek megértéséhez a SZELLEMI KI-CSÍ-RÁ-zását! A JÖVŐBELÁTÁST, a megtisztulást hozó, friss szellemi erőt.

Mint már mondtam: a „Terembura” konstellációi SOHA NEM AZ ESEMÉNYEKRE HATNAK – hanem egyedül RÁNK. A MI SAJÁT minőségünkre, hozzáállásunkra, viszonyulásunkra. Vesszük-e az adást, ráérzünk-e a felénk áradó lehetőségekre, segítségekre?
Saját EGY-ÉN-i tisztaságunk függvénye...

A mai napon METATRON áll megint mellénk, aki az IBOLYALÁNG erejét hozza a TISZTULÁS-hoz.
Az ibolyaláng ÁT-ÉG-et. Nem bánt, nem „égető” – de hatásos. Minden irányba képes minket „átégetni”, ami 6, tehát hat....
(9.33 és 6 fok mellett....)
A mi dolgunk folyamatosan TARTANI AZ IRÁNYT, a vitorlánkat szélnek tartva...