"22" mint HÍD

Ma megint áthatja a napot annak száma, és, mit ne mondjak, az „észközök” is teljesen ugyanazt a hullámot mutatják, mint amit a 22 magában rejt. Mert mit hoztak? A HOLDAT, a 8-as házat, ami a láthatatlan tartomány, az átfordulás területe, valamint a VÍZÖNTŐ jelét, ami a felszabadulás, a megtisztulás szimboluma...
A 22-ben alapvetően a HOLD dinamikája jelenik meg, mint KÍSÉRŐ ERŐ.. Aki néha látható, néha láthatatlan. Viszont mindig ÉREZHETŐ. Aki mellett van láthatatlan kísérő, nagyon is jól tudja miről beszélek ...
 
A HOLD egy olyan kísérő, aki MiNDIG EMLÉKEZTET. Mégpedig arra, hogy a FÉNY NEM ÁLLANDÓ. Hogy a FÉNY bizony KÁPRÁZAT!! Miért?
Mert a HOLD "VAN". Úgy ahogy létező, önmaga minőségében.
Önmagában TELJES – viszont van egy oldala, amit a NAP FÉNYE megvilágít, és van egy másik, amit sosem látunk. „Sötétben” van.
De mi az a „sötét”???
Nem más, mint amit a FIZIKAI SZEMMEL NEM LÁTUNK!!
 
Ha belegondolunk, hogy a fizikai szemünkkel mennyire leszűkült és CSAK A FÉNY által DETERMINÁLT tartományt tudunk befogni és érzékelni – nos, akkor gondolkodjunk el azon egy picit, hogy maga a VILÁG vajon mennyivel „VILÁGOSABB”?
A VILÁG VILÁGOS. Annak "világosságában" a Fény csak egy tartomány. Egy RÉSZ.
Namármost, amikor a „Fényhívők” a Fényt erőltetik, akkor valójában mit is erőltetnek??? Bizony azt a SZŰK TARTOMÁNYT, ami a Világosságból eredő és annak csupán egy része!
Tehát LEGYÜNK RÉSEN, és ne engedjük magunkat a „FÉNYHÍVŐK” által terelni!
Legyen a mi VILÁGUNK VILÁGOS – azaz lássuk a TELJESSÉGET és ne csak egy KÁPRÁZATNYI FELÜLETÉT!!
 
Hogyan tudjuk elérni a mi VILÁGOSSÁGUNKAT?
Az ÉRZÉKELÉSEINKEN keresztül.
A BELSŐ látáson-halláson keresztül.
Ez a belső látás-hallás nem más, mint a MAG-látás, MAG-hallás, amivel MEG-látunk és MEG-hallunk a szemnek nem látható, a fülnek nem hallható információkat.
A MAG-ban van MI-NŐ-S-ÉG-ünk teljes kódtára, MIND-ÉN-ségünk, azaz ISTEN-GÉNünk kész készlete. Csakis rajtunk múlik, mennyit törünk fel belőle...
De ehhez kell egy "mag-tudatosság".
 
A TUDATOSSÁG alapfeltétele a TISZTASÁG.
Az illúzió-és hazugságmentes létezés.
Aki még ebben nincs benne – ma kaphat egy olyan „villanást”, egy látást, ami nagyot lök rajta az ELENGEDÉS, a MEGTISZTULÁS munkálataiban.
A mai napon megélhetünk egy komplett HÍD-élményt, egy ÁTVEZETÉST és LEZÁRÁST, "egy az EGY"-ben.
Kaphatunk bizonyosságot valaki(k)ről, akiről-akikről LEVÁLUNK, de még mint i-re a pontot, meglátjuk VALÓS ARCUKAT. Miért?
Hogy még csak véletlenül se legyen semmi lelkiismeret furdalásunk, hogy „hátrahagytuk” őket (11.01.-kor).
 
Megyünk át a hídon.
Van, aki már OTT van, a túlsó felén – de INNEN még próbálkozik valaki valami által utána nyúlni. Rossz szóval, lehúzó megjegyzéssel, bántó szándékkal. „Ördögöt kiáltva”.
De nekünk már tudnunk KELL, (ha „OTT” vagyunk meg pláne), hogy aki „ördögöt” kiált, azt MAGA LÁTJA, tehát MAGÁBÓL EREDŐ!!!
Ő magát vetíti ki ránk – de most már nincs hatása, nincs hozadéka, amivel ártatlanul megvádolhat és máglyára küldhet. Ezt az energiát a "hídon" nem lehet áttolni!!! Most egy az egyben VISSZAFORDUL arra és ahhoz, aki kiküldi!!
Aki ördögöt kiált másra - most MEG FOGJA LÁTNI!! Mégpedig MAGÁBAN!
Többször volt már szó arról, hogy „készülőben van egy harmadik felvonás”, mint egy utolsó próbatétel a hídon való átkeléshez. Többen emlegetnek egy VILLANÁST, Krisztina verseiben is nem egyszer felmerült már. Többen ÁLMODNAK villanással, aminek hatására van, akinek ÁT-ÉG a szíve és lesz, akinek KI-ÉG a szíve (huh.. erre most egy nagyot rá is tüsszentettem). Erről mesél az ARanyasszony trilogia utolsó kötete...
 
Most, miközben írtam a rituálét, volt egy telefonhívásom, amiben elmesélte egy kedves ismerős, miként „kiáltottak rá ördögöt”. Ahogy mesélte a történetet, abban a pillanatban megértettem mi lesz ez a villanás. Krisztinával beszélgettünk már erről a hétvégén – de MOST LÁTTAM IS!
Ebben a VILLANÁSBAN mindenki MAGÁT FOGJA MEGLÁTNI. Tenmagának VALÓS BELSŐ MINŐSÉGÉT!
Aki TISZTA MAGJÁBAN – az szó szerint ÁT-lény-ÉG-ül.
Aki nem, annak „horrisztikus” élményben lesz része, mert meg fogja látni, mint Dorian Gray, a VALÓS ARCÁT. És aki MOST ördögöt kiált, az bizony látni is fogja: TENMAGÁBAN!!
De mindezt saját érdekében, a saját megtisztulásáért.
Akinek még ez sem lesz elég, hogy változtasson, eljut a "Nosso LAr" c. filbmen látható MOCSÁRBA. Ebben, a süketek-vakok és rosszindulatúak világában, immár CSAK egymást "éltetik", saját szabad akaratuk okán, mert az AZONOS LESZ az AZONOSSAL EGYÜTT és VÉGRE NEM TUDJÁK a maguk sarát, a maguk ördögét "körön kívülre" dobálni. Nem tudják soha többé a tisztákat beszennyezni, mert VÉGE LESZ a KATYVASZNAK.
 
A "Nagy villanás", a "nagy SZEMBE-SÜLÉS" lesz az utolsó "dobása" ennek a kor-körnek. De KELL ahhoz, hogy MIND-ÉN-ki rádöbbenjen: KI IS Ő VALÓJÁBAN!
Szerintem sokaknak fog „fájni”.... ahogy Dorian Gray-nek is fájt a látvány a LÁTSZAT és a VALÓSÁG között.
Érdemes ezt a történetet elolvasni vagy filmen megnézni....
Nagyon tanulságos..
 
A 22-es számban tehát, ahogy fentebb említettem vala, a HOLD HÍDJA jelenik meg, ami átvezet egy MÁS SÍKRA.
A láthatatlan megtisztító hatású léleklátáson keresztül. ÚJJÁSZÜLETÉS, MAG-unk MEG-érlelése, a HOLD szerető, anyai ölelésében.
 
A „Teremburán” a HOLD ma találkozik a SÁRKÁNYFAROKKAL és természetesen mozgásba hozza a SÁRKÁNYFEJET IS.
„Alászállás” és „Kiemelkedés”.
Látás, megtisztulás, elengedés, megszabadulás, újjáéledés.
Rálátás, ráérzés – megértés, továbblépés.
Akinek „salakanyagot” kell üríteni, annak lehet, kissé zavaros lesz a napja. De annak, aki már megtisztult, csodás tisztánlátásokban, felismerésekben lehet része.
 
A HÍD még ÁLL.
De már nem sokáig...
 
Napunk kísérő angyala ma ARIEL, a bátorság, a MERSZ angyala, hisz szembenézni és meglátni a bennünk felgyülemlett salakot, bátoság, azaz felvállalás nélkül mit sem ér.
ÉRTÉK és MÉRTÉK kézenfogva járnak, a MERSZ ennek mentén mutatja meg magát és a MER-engésben gyűjthető össze....
(11.19.... és 11 fok.. megint itt van minden a számokban.
A melléklet kártyalap száma 38, ami 11....A 11 pedig az ERŐ, a MERSZ száma)..
A képen KÉT HÍD látható.
Melyiken járunk mi?.....